Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
Kazansak da kaybetsek de istifa!
 Kas
20
 2017

Skor taraftarlığı yapmayın diye uyardığım yazıyı okumuşsunuz. Dikkat edin 1 Kasımda yayınlanan yazımdı. Sezon başından bu yana skora göre konuşmadım hiç. Galatasarayın başarısını istediğim için bu Tudor denen şahşiyetten acilen kurtulmamız gerektiğini ve kazanırken istifa demeyi size öğretmek için yazdım çabaladım Kombinem var. Gittiğim maçlarda 50 bin kişiyi karşıma alarak TEK BAŞIMA TUDORU ISLIKLADIM YUHLADIM. Beni o günlerde anlamayanlar Skor taraftarlığı yapanlar 5-1 lik başakşehi mağlubiyetinden sonra sosyal medya da TUDOR istifa.. defol.. Terim Dönsün gibi eleştiriler ve tepkileri gördükçe halinize acıdım.. Evet amacıma ulaşmıştım.. Benim sezon başından beri gösterilmesi gereken tepkinin en azından yarısını gördüm. AMA güldüm. Çünkü bu mağlubiyete çıldıran taraftar 25.11.2017 tarihinde arena da oynanacak Alanya maçında susacaksınız. Düşünüyorum da Alanya maçı başladı dakika 5de bir gol atsak o maçı da 4-0 kazansak eminim ki TUDOR alkışlanacak. 5-1 lik skor unutulacak.. Tudor affedelecek Şampiyon olucaz Tudor helal olsun denecek.. İŞTE SİZLER SKOR TARAFTARISINIZ.. 

ALANYA maçını kazanınca susacak olanlar BJK derbisindeki olası mağlubiyetten sonra Yine Tudor istifa diycekler yine çıldıracaklar. TEPKİ BÜYÜYECEK. Sonraki hafta kazanılan iki maç ile tekrar sesimiz kesilecek Tudor alkışlanacak. EĞER Galatasaraylı olmasanız şuan bu senaryoyu hayal edince her bir bu karakterdeki taraftara küfür ederdim de işte Galatasaraylısınız. Sadece Cahilsiniz At gözlükleriyle maç izlemeyi bırakın. Bu takım Tudor ile ŞAMPİYON olamaz. Alanya maçını normal şartlarda kazanamaz. Bjk maçını kazanamaz. Tudor ile bu iki maçı kazanırsak diğer haftalarda yine büyük puan kayıpları olur. Bu adama güvenip sezon sonuna kadar sabredilmemeli. Geç kalınmadan tepkimizi koyalım en azından taraftar olarak fikrimiz net olsun. Çünkü gerçekten kazandıkça susup alkışlamak kaybedince de İstifa demek hem komik oluyor hem de ciddiye aınmıyor.

ZOR BİRŞEY DEĞİL

GALATASARAY İÇİN BUNU GEÇ OLMADAN YAPMALIYIZ.

ALANYA MAÇINDA DAKİKA 1den 90. dakikaya kadar Galatasarayın bugününü değil geleceğini düşünerek TUDOR İSTİFA diye bağırmalıyız.

ama öyle 30 saniyelik tepkiler değil.. aralıklı tepkiler değil.. TEK TİP İSTİFA

YANİ GOLDE ATSAK GOL DE YESEK SÜREKLİ TUDOR İSTİFA DEMELİYİZ..

Tek tip derken mesela gol yiyince sinirlenip İstifayı bağırarak söylemeyelim. Yada gol atınca inadına bağırmayalım. TAVRIMIZ NET olmalı. skora bakmıyoruz bunu HERKESE göstermeliyiz.. UNUTMAYIN o gün kaybedilecek sadece 3 puan ama MAYISta gülecek olan BİZ oluruz. ama eğer ki aralıklı istifa dersek takıma destek veren teahuratlarda bulunursak ve Allah korusun o maçı kazanırsak MAYISTA şampiyonluk hayal olacak. At gözlükleriyle bakanlar şuan bu ne diyor Alanya maçı çok önemli kazanırsak herşey yolunda vs gibi düşünüyor olabilir AT Gözlüklerinizi bir çıkartın neler görüceksiniz neler?

KAZANSAK DA KAYBETSEK DE İSTİFA

ALANYA MAÇINA GELECEKLER ULTRASLANA BAKMAKSIZIN BAĞIRSIN.. KİMSE BAĞIRMIYOR DİYE KORKUP SUSMAYIN. BİRİNİZ İSTİFA DERSE 5 OLUR 10 OLUR 100 OLUR O İSTİFA SESLERİ MERAK ETMEYİN





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...