Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
Kimler alınmalı?
 Haz
01
 2012

Sezona başladığımız kadroya bakacak olursak dünya çapında denilen hoca olan Rijkaardın elindeki kadrodan zayıf olduğunu söylesem abartmış olmam herhalde.

KEİTA-ELANO-JO-GOVANNI SANTOS-NEİL-ARDA-KEWELL gibi kalitesi yüksek futbolcularla ilk sene 3. yaptığı takımını kötüleyen kalitesiz gören Rijkaard denen şahış şimdi de TERİM DEDİĞİMİZ İMPARATOR elindeki kadronun yetersiz olması kanatlara adam bulamaması ve emre çolak ve Semih Kaya gibi oyunculara güvenip oynatması dünyada hangi teknik direktörün harcı... Hemde mutlak başarı beklenen senede hemde kadronun neredeyse hepsi yeni işte RİJKAARDa büyük hoca diyenler onu savunanlar ona sabır gösterseydik dyenler ŞİMDİ UTANMA ZAMANI..!!!

Bu seneye kadar takımımızın sisteminin 4-4-2 olması gerektiğigi savunurdum. Bu sene bu sistemle başarılı olduk. Ama Şampiyonlar liginde bu sistem olmaz. Yeni bir sistem bulup o sitem üzerine oynayıp takımı yeni sisteme alıştırmak zor olabilir ama mutlaka yeni sistem olmalı ve bunun en iyi şekli apt*l rijkaardın m.SARPla Ayhanla 4-3-3 SİSTEMİDİR.

elimizde Selçuk gibi Engin gibi çift yönlü ortasaha oyuncumuz var birde bunlara melo eklenirse sıkıntı olmaz ama MELOdan da memnun değilim ben... Bana LİNCOLNü hatırlatıyor onuda çok severdik ama bizi satmıştı..

TRANSFER konusuna gelicek olursak

her iki kanatta oynayabilen iki tane süper oyuncu almalıyız. KANAT ÇOK ÖNEMLİ...

Orta sahaya da transfer yapılmalı Defansif yönü güçlü bir futbolcu

Forvete en kaliteli yabancı artı normal kalitede yabancı yada iyi türk futbolcu

Ve savunmanın her bölgesinde görev yapabilecek özellkle sol ve stoper oynayabilecek bir futbolcu almalıyız.

yani en az 5 ve en fazla 7-8 Futbolcu almalıyız. şampiyon olduk diye kadromuz güçlü zannedilmesin tek güçlü FATİH TERİM..

İSİM Söyleyecek olursak HAMİT-GÖKHAN TÖRE-AMRAMBAT-KAKA-DZEKO-BASTOS-SUAREZ-UMUT-BURAK-HASAN ALİ KALDIRIM-STOPER-

EN ÖNEMLİLERİ

FERNANDES-Q7    Sadece bu iki futbolcuyu alarak birde Santrafor alırsak transferin geri kalanı türk ve o kadar da önemi kalmaz..

Yani bu ikilinin önüne birde kaliteli santrafor olursa bir kanatta Q7 diğer kanatta GÖKHAN TÖRE   orta saha MELO FERNANDES SELCUK  aman allahıııımmmmm :)))) bu nasıl bir ortasahaaaaa....

diğer mevkilere de türk oyuncu alınarak işlem tamamlanır ama en çok istediğim futbolcular FERNANDES-GÖKHAN TÖRE-HAMİT  bu 3ü mutlaka alınmalı diğer oyuncularla birlikte alınırsa Şampiyonlar liginde en az Ç.final oynarız





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...