Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
Terim Gelsin, Özbek Kalsın
 Tem
21
 2017

TABİKİ YAPILACAK TEK YOL VAR. O DA FATİH TERİM.. 

TERİM HARİCİ LUCESCU BİLE BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPAMAZ.

ÇÜNKÜ GALATASARAYIN BAŞKANI DURSUN ÖZBEK ! 

DURSUN ÖZBEK DENEN ZAT BECERİKSİZ VE VİZYONSUZ BİRİ..

HATIRLAYALIM ÜNAL AYSAL DÖNEMİNİ.. İMPARATOR FATİH TERİM GALATASARAYI DİPTEN ALDI VE ÜNAL AYSAL GİBİ BİR ŞAHSA RAĞMEN İKİ SEZON ŞAMPİYON YAPTI. ELAMAN SÖYLEMLERİ, ALTTAN ALTTAN TERİMİ YILDIRMA HAMLELERİNE RAĞMEN TERİM DİK DURDU CİMBOMA SAHİP ÇIKTI VE AYSALI YENDİ.. ÜNAL AYSAL DENİLEN ADAM GALATASARAYIN ARMASINA VE DEĞERLERİNE İHANET EDEN BİR BAŞKANDIR. BU SEBEPLE DURSUN ÖZBEK GİTSİN AYSAL DÖNSÜN DEMEK GALATASARAYI KAOSA SOKAR.

SIRF KENDİ EGOSU İÇİN YAŞANILACAK 5 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUGU BİR KALEMDE SİLİP TERİMİ GÖNDEREN BİR BAŞKAN VE O GİTTİKTEN SONRA YAPILAN SAÇMA TRANSFERLER YÜZÜNDEN KULUP AVRUPADAN MEN EDİLDİ.. İMPARATOR ZAMANINDA BU TİP HARCAMALAR YAPMAYAN ADAM TERİM GİDİNCE HER BOKU YAPTI. İŞTE İMPARATOR FARKI İŞTE TERİM GÜCÜ..

Şu şekilde bağlayacağım; Dursun Özbek kalsa bile başa Ancak Terim gelirse bu takım ŞAHLAnır. Aysal gibi haine rağmen iki yıl şampiyon yapan adam beceriksiz başkanı işine karıştırmaz.. AYSAL TERİM HARİCİ hiç bir teknikdirektörle başarılı olamadı. ve olamazdı.. Dursun ÖZBEK denilen adamla da başarılı olmak çok zor. Bu sebeple Lucescu hayallerine kapılmadan acilen TERİM İÇİN BİR SES ÇIKARMALIYIZ.. BU YAZIYI OKUYUP BEĞENMEKLE OLMAZ BU İŞLER.. BU YAZIYI OKUYAN HER BİREY bu yazıyı paylaşsın.. ve bir tarih bir saat ayarlayıp ÖNCE FLORYA da elimizde TERİM PANKARTI ile birlikte yönetime bir çağrıda bulunalım.. evde oturarak bu tip organizasyon yapmayarak hiç bir yere varamayız.. ÖYLE DURSUN İSTİFA gibi klişe protestolar bu tip adamlara işlemiyor.. UMURLARINDA BİLE OLMUYOR. bu sebeple mantıklı olmak lazım.. MESELA LİGİN 1. HAFTASINDA STADDA KARAOGRAFİ YAPILMALI..

VE FATİH TERİME DÖN ÇAĞRISI YAPILMALI.. BU TEK KİŞİNİN SESİ TÜM TÜRKİYE DE YANKILANACAK BİR ORGANİZASYON YAPILMALI..

Tabi şimdi sizler bu yazıyı okuyup işinize bakmaya devam edeceksiniz..

hiç bişey umrunuzda değil.. YAZIK !





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...