Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
BU SİZE SON UYARIM !
 Ara
06
 2017

 BEN SİZİN GİBİ İYİ GÜN TARAFTARI DEĞİLİM. Bunu öncelikle anlayın. Siz şimdi diyceksiniz sen kimsin ulan bizde iyi gün taraftarı değiliz.

peki o zaman size soruyorum.

SEZONUN 1. haftasında KAYSERİSPOR maçı başlangıcında ISLIKLANAN Tudor ne oldu da 13 hafta boyunca ALKIŞLANDI.. iyi gün olduğu için mi söyleyin skor taraftarları?

Bakın ben burada çok yazı yazdım. 1. hafta da da yazdım 3. hafta da da yazdım 7. hafta da da yazdım ve İYİ GÜNLER DE DEDİM Kİ TUDOR İSTİFA DİYELİM DEDİM.. KENDİMCE uyardım. çabaladım. neden yaptım bunu AMACIM NE OLABİLİRDİ.. İYİ giden takımı bozmak mı istedim. Yada ben Fenerliyim böyle düşünenler vardı çünkü.. bir fenerli Tudoru eleştirerek sizce Galatasaraya zarar mı vermek ister? Yoksa Tudoru överek mi zarar vermek ister? Ne yazıkki bizim taraftarlarımız Galatasarayın menfaatlerini düşünmüyor. SADECE Bugününü düşünüyor.. Tudoru alkışlayanlara ne demiştim hatırladınız mı? Karakterli olun kötü sonuçlarda da Alkışlayın dedim AMA BİR BAKTIM Kİ BENDEN ÇOK İSTİFACI OLDULAR.. işte sizin taraftarlığınız buraya kadarmış..

ARKADAŞLAR hepinizden Özür diliyorum Tudorcular dan da Benim fikrim de olanlardan da. Yazı uslubu olarak çok sert bir yazı girişi oldu ama SEZON BAŞINDAN BERİ YAZDIKLARIMI KAALE ALMAYANLAR kötü sonuçlarda benimle aynı fikire gelmesini hazmedemiyorum.. ŞİMDİ BENİ ELEŞTİREN HERKESİ YORUMA DAVET EDİYORUM. Bu yazının altına Özür dileyin barışalım.

 

Arkadaşlar Şimdi Tudor gitsin konusunda aynı fikirdeyiz değil mi?

bu konu da net miyiz?

Bu konu da net olalım bu Tudor sizleri kandırdı. Bu yüzden hiç bir galibiyet bu fikrimizden caydırmamalı.

Akhisar maçında bu stad TUDOR istifa diye inlemezse yazıklar olsun bizlere.

Akhisar maçında galip gelirsek

haftaya yenimalatya deplasmanında galip gelirsek

GÖZTEPE ile içerde oynanan maçta TUDOR İSTİFA diye inletmemiz ŞART. çünkü biz basit taraftar değiliz.. İki galibiyetle susacak insanlar olmamalıyız. SEZON SONUNA KADAR 17 DE 17 GALİP BİLE GELSEK TUDOR GALATASARAYIN TEKNİKDİREKTÖRÜ OLAMAZ.

lütfen bu sabit fikirde olun ve her maç gereken tepkiyi gösterin. Susmayın..

Maç başlamadan önce Tudoru tirübünlere çağırıp Tudor da sazan gibi geldiğin de ISLIKLARLA tepki gösterip İMPARATOR FATİH TERİM diyerekten adete Tudoru yerin dibine sokmalıyız.. O BİZİ BAŞAKŞEHİR VE 8TAŞ MAÇINDA UTANDIRDI. 

GALATASARAY TARAFTARI BUNUN intikamını ancak böyle alır.. 

Öyle bir ders vermeliyiz ki Ne Tudor kalmalı ne de Özbek..

şampiyonluk bu yollardan geçiyor arkadaşlar..

 

unutmayın TERİMİ KOVAN AYSAL NE MALCİNİ ile ne de Prandelli ile şampiyon olamadı.. Çünkü o da yanlış yaptı HAK YEDİ. ve Aysal gitti Şampiyonluk geldi hemde HAMZA ile.. 

o yüzden bir adam yanlışsa o yanlıştan kurtulmak önceliğimiz olmalı.

eğer ki bugün ultraslan karşısında sesimizi çıkartmayın beklersek susarsak sabredersek ne olacak biliyor musunuz?

sezonun ikinci devresinde bu takım öyle bir kötüye gidecek ki ilk 3e bile zor gireceğiz. GÖZ GÖRE GÖRE GALATASARAYIN GELECEĞİNDEN HİÇ BİR BAŞKAN HİÇ BİR TEKNİKDİREKTÖR VE HİÇ BİR TARAFTARÇALAMAZ! 

AKILLI OLUN KENDİNİZE GELİN BİZ GALATASARAYLIYIZ VE TUDORA SONUNA KADAR SIRTIMIZI DÖNMELİYİZ. BU KONU DA BİRLİK OLUN STADA GELECEK TARAFTARLAR KORKMAYIN BAĞIRIN ELBET DESTEK VEREN ÇIKAR. GEREKENİ YAPIN. YAPALIM..

güzel günler yakın Tudoru yakın !





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...