Makale Yaz
veratisx
Bu haberi yazdır
En ideal transfer '2'
 Tem
11
 2017

Galatasarayımız maalesef yine özüne döndü ve nerede çöp var taşımaya başladı. 21 yaşında Tete’ye verilmeyen paralar eğer 31 yaşında Mariano’ya veriliyorsa ben bu işin içinde artık başka şeyler aralım. Ve evet kaçan balık büyük oldu olan yine Galatasarayımıza oldu. Neyse iş işten geçmeden doğru bölgelere üç isim önereyim ve çekileyim. Bizim sözde scout da belki gidip izler.

Ön libero için adayım, Assane Diousse. Empoli de bu sene müthiş oynadı. Tam bir box to box. 19 yaşında sol ayaklı 4 milyon civarı bonservisi var. Eğer hala bir yerlere transfer olmamışsa mutlaka gidip alın derim. Zaten bu sene de aynı oyunu oynarsa en az 20 milyona çıkar bonservisi.

Sol bek adayım Dimarco. Bonservisini alamayız ama İnter’den gayet rahat kiralayabiliriz. İtalya milli takımının genç takımlarında gayet başarılıydı. Ayrıca sol bek olmasına rağmen duran topları da o kullanıyor. Top tekniği oldukça iyi ve güçlü. Tek dez avantajı boyunun günümüz futboluna göre kısa olması. Yaşı 19 ve 2 milyon civarında bonservisi var ama ilk başta söylediğim gibi İtalyan futbolu ondan çok şey bekliyor ve satmaya yanaşmayacaklardır. Ayrıca hem İnter’de hem de milli takımda çok sevilen uyumlu bir oyuncu.

Sağ bek, sağ bek diye neredeyse öleceğiz artık. Ki jenerasyon olarak son dönemde dünyada bir sağ bek sıkıntısı yaşanıyor. Tete bu yüzden çok önemli transfer olurdu. Fakat iş işten geçti ve önümüze bakmak gerekiyor. En az Tete kadar yetenekli sağ bek adayım Petar Stojanovic. Maribor da wonderkid olacaklar arasında gösteriliyordu. Dinamo Zagrep gibi takım ki o takımlar genelde transfer yapmaz, 2 milyona transfer ettiler. İlk başlarda işler iyi gitse de sezon sonuna doğru düşüşe geçti. O yüzden kolaylıkla transfer edilebilir. 21 yaşında ve gelişime açık. Oyun zekası oldukça iyi eğer iyi işlenirse harika bir transfer olur.

Gündemdekiler:

Mariano ne akar ne kokar, artı söylenen rakamlar akla zarar. Feghouili müthiş iş, Keita etkisi yapar. Fakat disipline edilebilirse. Oraya bir parantez açmak lazım. Kaderbak güçlü ve milli takımda oynuyor. Fakat ağır, aynı zamanda kafa toplarına da hakim. Mariano yerine tercih ederim. Konoplyanka ya kimse hayır demez. Sol kanadı güçlendirir. Artı iyi bir takım oyuncusu.

Neyse sevgili dostlar aslında başka bir blog yazacaktım gündeme dair fakat baktım ki yine gereksiz isimler dönmeye başladı en azından uyarayım dedim.

Galatasarayla kalın, sağlıcakla kalın…

vera@zone





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2020
  2018
  2017
  2016
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...