Makale Yaz
veratisx
Bu haberi yazdır
Bir sağ bek rüyası 'Tete'
 Haz
28
 2017

Şöyle oturmuş keyifli keyifli kap açıklamalarını dinlerken Sagna haberi ile sarsıldım. 34 yaşına gelmiş sezonun ikinci yarısını kasık sakatlıkları ile tamamlamış bir oyuncunun menajeri anlaşmaya çok yakınız açıklaması yapıyor. İnsanda az biraz akıl olur, futbolda en kronik sakatlıklardandır kasık sakatlığı. Kolay kolay da iyileşmez. Siz gideceksiniz Sagna ile görüşeceksiniz. gerçekten bazen yönetimi anlayamıyorum.

Juanfran ve Corchia ise ne akar ne kokar oyuncular. Belli bir standarları var ve altına düşmüyorlar. Kötü transfer mi olurlar hayır. Ama oturup ta kimseyi heyecanlandırmazlar. Vasat oyuncular.

Bir önceki yazımda Tete için kaçan balık büyük olur demiştim ve kaçmak üzere de. Ajax De Jong'u istiyor ve üzerine para verilerek bu transfer yapılabilir. Neden yapılamıyor çünkü Tete yüksek ücret istiyormuş. Tabi bunlar basına yansıyanlar. En son Muslera transferinde bu kadar iddalı konuşmuştum, ücreti neyse verin bu transferi yapın. İki sene içerisinde en az 10 milyon euro ya satarsınız. İki sene de oynadığı futbol da cabası olur. Hatta daha da ileriye giderek özel seyircisi bile olur. Şu an bu kadar uygun ücrete alınmasını sağlayan da sözleşmesinin bir sene sonra bitecek olması. Yoksa iki yıl daha sözleşmesi olsa en az 10 milyondan açarlardı kapıyı. Benden söylemesi umarım sesimi duyan birileri olur.

Gündemdeki diğer isimlere gelince artık şundan çok eminim ki bu isimler Tudor'un listesi. Yoksa bizim sözde scout ekibinden bu isimler çıkmaz. En iyiden başlayalım.

Jovetic: Cidden hayal hatta rüya gibi olur. Ben onu izlediğimde sanki Balic'i izliyormuşum etkisi yaratıyor. Her iki kanatta da oynar, hırslı sonuna kadar mücadele eder. Keşke olsa ama gerçekten anca rüya.

Pasalic: Yerini bulamamış sanatçı misali. Birşeyler var ama hep bir şeyler eksik. Bence tamamen oynatıldığı yer ile alakalı. Ön libero olur mu dersiniz bence harika olur. Kanat yada forvet arkası olmaz olsa bile üçlü savunmanın kanat beki olur. Chelsea den Alonso misali.

Lemina: Juve'nin yeni Pogba adayıydı. Kiralık alınabilrse en azından bir seneliğine gözlerimizin pasını siler. Başka bir boyut başka bir oyuncu. Ligimize oldukça fazla gelir.

Lens: Kim hayır diyebilir ki, güçlü sağlam ayağına hakim. Artı Fenevin yıllardır bize yaptıklarını biz onlara yapmış olacağız. İntikam soğuk yenebilir ama bize biraz ara sıcak lazım. Lens te tam tadında.

Markovic: Bir yerlerde adından bahsediliyor. Yine kiralık ve yine eski bir Fenevli. Olur mu derseniz niye olmasın. Sakatlanmazsa onu ligde tutabilcek savunma yok. Gerçekten çok ama çok hızlı.

Kucka: Bak bu isim kesin bizim sözde scout ekibinin önerdiği isimdir diyorum başka bir şey demiyorum. Tamamen gereksiz.

Bir de yönetime ufak bir tavsiye vereyim. Ön libero ve taraftarla barışmak mı istiyorsunuz. Gidin Melo'yu bir seneliğine geri getirin. Hem taraftarla barışırsınız hem de şampiyonluğun en büyük favorisi durumuna geliriz. Çünkü Melo sahadayken psikolojik olarak rakibi çökertiyor.

Neyse sevgili dostlar, Galatasaray'la kalın, sağlıcakla kalın, hoşçakalın.

@verazone

Not: Ben bu yazıyı yazdığımda salı gece 00:30 gibiydi sabah Tudor Tete'de ısrarcı haberini daha okumamıştım. Büyüksün Tudor...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2020
  2018
  2017
  2016
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...