Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
Bu Sene Zor Geçecek
 Tem
20
 2013

BU SENE 4. YILDIZI TAKACAK MIYIZ?

Öncelikle bu seneniz geçtiğimiz senelere oranla daha zor geçebileceğini iddia edebilmek için sezonun başlamasına ve birşeyleri gördükten sonra bunu söylemeye gerek duymuyorum.. Ben bunu 20 Temmuz 2013 tarihinde söylemiş bulunuyorum..

Zor kelimesini açacak olursak ; Bu sene elbette hedefimiz şampiyonluk ve hatta her takımdan daha avantajlıyız. AMA ; BİZİM rakibimiz sadece Fenerbahçe değil bu sezon..

Rakiplerimiz;

- TFF

-PFDK

-HAKEMLER

- Basın

Evet kesinlikle ben böyle düşünüyorum.. Yıldırım Demirören Zatınla sezon sonu olmak üzere yazılı sert açıklamalar yapmıştık.. Daha sonra yabancı sınırıyla karşı karşıya geldik.. En son olarakta AB pasaportlu futbolcu iznini vermediler.

İstifa çağrımızı dinlemediler..  Geçen senelerde Fener için Playoff çıkartanlar, Kupamızı vermeye bile gelmeyenler, bu sene fb ve bjk gibi takımların avrupadan men edilme ihtimalini düşünüp yabancı sınırını düşürerek Galatasarayın maddi açıdan önde olmasını da bildikleri için 6+0+4 kuralını çıkartmış olmaları hiç şaşırtıcı değil..

Geçtiğimiz sezon Meirlesin yaptığı hareketlere verilen cezaların düşmesi Bu TFFnin Galatasarayın önünü kesmek için yaptığı hamlelerden bir kaçıydı.

İŞTE BU SEZON DAHA DA ZOR GEÇİÇEK. Çünkü Galatasarayımız haklı bir şekilde TFFyi istifaya çağırmıştı. Bunu kabul etmeyip gitmeyen bu tff her şartta karşımıza çıkacak.. Bizim maçlara atanan hakemler özel olarak seçilecek.. Kırmızı kartlar için bize acınmayacak.. Göreceğimiz kırmızı kartların cezaları en az 3 ve üstü olucak. FATİH TERİMİN geçen sene yaptığı hareketlere verilen cezayı bile içine sindiremeyen bu Tff FATİH TERİMİN en küçük hareketinde CEZA verebilir.. Ve Fatih Terimi yıldırmak isteyeceklerdir... Bu sene Diğer rakibimiz ise BASIN;

Başkanlık seçimi ve ALİ DÜRÜSTün ve Albayrağın yönetimde olmayış oluşu Terimin yanlız kaldığını göstererek Haberler yapılaya devam edilecek. Geçen yıl sürekli bu konuda yorumlar yapanlar bu sene daha sert eleştrip Fatih Terimi yollayacaklar tarzı haberlerle Takımı olumsuz yönde etkilemeye çalışacaklar.. Dua edelim ki kötü sonuçlar mağlubiyetler almayalım.. BİZ 5 MAÇ ÜST ÜSTE DE YENİLSEK FATİH TERİMİ ASLA BIRAKMAMAMIZ GEREKTİĞİNİN BİLİNCİNDEYİZ.. EĞER FATİH TERİMİ YOLLAMAYI DÜŞÜNECEK Yönetim varsa da onun aklını alırız.. YANİ Bizim tavrımız EĞER şuanda NET ise BASIN gibi v.s şeyler bizi etkilemez STADDA maç izlerken Fatih Terimin yapabileceği yanlışları ıslıklamak gibi protesto etmek gibi bir yanılgıya düşmeyiz.. İNŞAALLAH.. Geçen sene HAMİTİ neden oynatıyosun diye eleştirenler vardı. HAMİT SHALCE maçında kilidi açmıştı.!  Süper Ligde ise Devreyi 10 kişi kalarak mağlup durumda olduğumuz maçta ve Ordu maçında ( 0-2 ) geriye dönüşümüze inanmayan ve Terimi eleştirenler O gollere nasılda sevindi.. Skora göre konuşanlar gerçekten çok.. Bunu aza indirmemiz lazım.. RİJKAARD hani en iyisiydi.. Bizi ne hallere sokmuştu unuttunuz mu ? Peki bizden sonra HANGİ TAKIMI çalıştırdı.. KİM İSTEDİ Rijkaardı.. Biraz bilinçlenelim beyler.. FATİH TERİM BİZİM IŞIĞIMIZDIR.. GALATASARAY İSE YOLUMUZ.. FATİH TERİM BU YOLDAKİ IŞIĞIMIZ İSE BU IŞIĞIN SÖNMESİNE KESİNLİKLE İZİN VERMEYECEĞİZ.. GEREKİRSE AYSALDAN VAZGEÇERİZ İMPARATORDAN ASLA !

Gelelim tekrardan konumuza ;

Bu sene yine Avrupadan dönüşlerdeki maçlar Avrupa öncesi maçlar Deplasman performansları en az hata ile olmalı..

Musleranın performansı bu sene son derece önemli..

2011-2012 SEZONUNDA

MELO VE SELÇUK 10 Golün üzerine çıkmış ve büyük katkı sağlamışlardı.

Elmander tam bir profesyonelce hem defansa hemde hücuma son derece faydalı destek vermişti.

Ujufalusinin formu etkiliydi..

Semih Kayanın performansı ve Emre Çolağın katkısı FATİH TERİMİN ESERİYDİ..

Sol Bek Hakan Balta önceki yıllarda çok eleştirilirdi ama performansı yeterliydi..

Engin Baytarın katkısıda son derece iyiydi..

YANİ ŞAMPİYONLUĞUMUZDA BU ETKENLER ÇOK ÖNEMLİ İDİ..

EN ÖNEMLİSİ İSE 4-4-2ye dönüşümüzdü..

--------------

PEKİ 2012-2013 SEZONU ;

Ujufalusinin yokluğuna Rağmen

İlk senede ki Musleranın formundan uzak olmasına rağmen..

Enginin ve Emrenin katkılarının son derece azalması..

Elmanderin sakatlıktan sonrası faydasınzlığı Dany ile Semihin uyumsuzluğu ve defansın aksaması

Sol Bek Hakanın formsuzluğu

Hamitin formunu yakalayamaması

Sansızlıklar

MELO VE SELÇUĞUN GOL SAYILARININ AZLIĞI

Rakiplere karşı tek kale oynanırken rakibin ilk şutunun gol olması gibi SON DERECE ZORLUKLARA RAĞMEN FATİH TERİMİN MAÇ İÇİ VE MAÇ DIŞINDAKİ TERCİHLERİ İLE BİRLİKTE ŞAMPİYONLUĞU BU SENE DE AVRUPAYA, TFF, PFDKYA RAĞMEN ALDIK..

BU YIL 2013 VE 2014 SEZONUNDA İKİ YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLAN GALATASARAYA KARŞI HER TAKIM EKSTRA PERFORMANS SERGİLEYECEK..

PFDK FIRSATLARI DEĞERLENDİRECEK

HAKEMLER GEREKLİ HATALARI KULLANACAK

TFF YABANCI STATÜSÜNÜN DEĞİŞMEMESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE MAÇ FİKSTÜRLERİ KONUSUNDA VE HAKEM ATAMALARIYLA BİZİ OLUMSUZ ETKİLEMEYE ÇALIŞACAK..

BU YIL ÇOK ZOR GEÇECEK..

BEŞİKTAŞIN KALİTESİNİN ARTMASI

TRABZONUN BU SENE DAHA DA İDDİALI OLMASI

FENERBAHÇEYE HER NE OLURSA OLSUN YENİ Bİ KAN GELMESİ.. CARDOZODA GELİCEĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK ONLARIN DA KADROSU SON DERECE KALİTELİ..

BURSA SİVAS ESKİSEHİR KAYSERİ KASIMPAŞA KISACASI HER TAKIM ÇOK ZOR..

BU YIL MELONUN FORMU SELÇUĞUN İSTİKRARI

AMRABATIN KATKISI

MUSLERANIN FORMU

STOPERLERİN HATASIZ OLMASI

SOL BEKİN AKSAMAMASI

BURAK VE DROGBANIN ŞANSIZLIKLARA UĞRAMAMASI GOL YOLLARINDA !

KIRMIZI KART GİBİ SAKATLIK GİBİ ETKENLERİN OLMAMASI

VE

AVRUPA MAÇLARI ÖNCESİ VE SONRASI BU YIL KİLİT MADDELERDEN BİRKAÇIYDI..

BU SAYDIKLARIM BU SENE ŞAMPİYONLUĞUN DEĞİŞİP DEĞİŞMEMESİNDE BÜYÜK ETKEN OLACAK..

TABİKİ BU ETKENLER OLMASA DA ŞAMPİYON OLMA İHTİMALİMİZ VAR

RAKİPLERİMİZ BJKNİN BİLİC İLE KÖTÜYE GİTMESİ

YANALLI FENERİN MAÇ KAZANAMAMASI VE TARAFTARIN YANALA SABIR GÖSTERMEMESİ RAKİPLERİMİZE BÜYÜK DARBE VURUR.. GERİSİNİ BİZ EN AZ HATA YAPARAK ŞAMPİYON OLURUZ..

AMA BENİM ÖN GÖRÜM.. FENERBAHÇE BU YIL HIZLI Bİ GİRİŞ YAPACAK. MAÇLARINI RAHAT KAZANACAĞA BENZİYOR..

GALATASARAYIMIZINDA HAZIRLIK MAÇLARINI İZLEDİM.. GALATASARAYIN PUAN KAYBETMESİ ÇOK ZOR.. SNEİJDER DROGBA İLE DAHA DA İYİ OLACAK BU SENE

BEŞİKTAŞ İSE GEÇEN YILDAN DAHA İYİ OLACAK GİBİ GÖZÜKÜYOR.. AMA BİLİCİN TERCİHİ VE TAKIMA ETKİSİ BELKİ DE SAMET AYBABANIN TAKIMINDAN DAHA BAŞARISIZ DURUMA DÜŞEBİLİR..

TRABZONSPORUN DA İLK 3 İÇERİSİNE GİRECEĞİNİ SÖYLEBİLİRİM.. SÜPRİZ TAKIMLARIN ÇIKIŞI TRABZONU 5.6. YAPABİLİR..

KASIMPAŞA BU SENE ÇOK ETKİLİ OLABİLİR.. GALATASARAYIN LİDERLİK REKORUNU İLK ENGELLEYECEK TAKIM KASIMPAŞA.. 54 HAFTALIK LİDERLİK KOLTUĞUNU SEZONUN İLK 5 HAFTASINDA KASIMPAŞAYA Bİ KAÇ HAFTA VEREBİLİRİZ.. KASIMPAŞANIN DA NE KADAR İSTİRARLI OLUŞU KAÇINCI OLACAĞINI GÖSTERECEK..

BURSASPORUN HAZIRLIK MAÇLARINDA BAŞARISIZ BİR GRAFİK ÇİZMESİ BENİM İDDALI YORUM YAPMAMI ENGELLİYOR.. TAKİP ETMEYE DEVAM EDİCEM.. AMA BURSA DA GEÇEN SENEDEN KÖTÜ OLAMAZ ODA İLK 5 İÇERİSİNDE OLUCAKTIR..

EN BÜYÜK SÜPRİZ ANTALYASPORDANbekliyorum.. şimdiden söylüyim.. Kasımpaşayı falan gölgede bırakabilirler.. ÖNCELİKLE teknik direktörleri Samet Aybabanın olması Beşiktaştan gönderilmesi onu daha da hırslandıracak..

KISACASI ÇOK GÜZEL BOL GOLLÜ PUAN KAYIPLARININ ÇOK OLABİLECEĞİ AMA YİNE ŞAMPİYON TAKIMIN 77-71 ARASINDA değişeceğini tahmin ediyorum...

BU YAZIM biraz tahmin ön görü üzerine geçti.. Ama bu tahminleri iddia gibi değil İZLENİMLERİMDEN kaynaklanan atmasyon değil yorumlayışım ile birlikte ettiğim tahminlerdir...

İNŞALLAH BU SENE AVRUPADA YARI FİNAL

LİGDE DE AÇIK ARA ŞAMPİYON OLURUZ..

BU SENE TÜRKİYE KUPASI FİNALİ BENCE FB-GS OLACAK yada FB-GS maçını ç.final gibi.. v.s bi yerde karşılacacaz.. Bu takımların yedekleri çok etkili Türkiye kupasındaki ratosyonlar FİNALE götürür..

SON Bİ KONUYA DEĞİNİCEM

TRANSFER KONUSU :

SOL BEK ŞART

ARDAYI KEŞKE ALABİLSEK

KERİM FREİ GİBİ ALİ ADNAN,  EMRE CAN GİBİ YERLİLERİ KADROMUZA KATMAMIZ LAZIM..

UMUT BULUT TRANSFERİ ÇOK İYİ OLDU..

MELONUN  FORMU 3 YIL BİZDE KALICAĞI KESİN İSE ÇOK TEHLİKELİ NASIL OLSA PARAM GARANTİ DİYE RAHAT DAVRANIRSA YANDIK..

AMA KAFASI RAHATLAYIP OH BE 3 YIL BURADAYIM DİYEREK HIRSLANIRSA 10 GOLÜ BİR SEZONDA LİG AVRUPA VE KUPA İLE BERABER BULUR..

SAYGILARIMLA.. :)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...