Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
FATİH TERİM'DEN DAHA İYİSİ Mİ VAR
 Mar
04
 2013

VAR MIIIII................!!!!

İMPATORUMUZA SAHİP ÇIKMALIYIZ DESTEK VERMELİYİZ....

 

FATİH TERİM İÇİN ARENADA HEP BAĞIRALIM DESTEK VERELİM.. PANKARTLAR ASALIM HAZIRLAYALIM...

 

İMPARATORUN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİK HATTA OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİNE BAKARSAK DA BELLİ OLUYOR... İKİ TANE OYUNCU DEĞİŞTİRDİK..  3. DEĞİŞİKLİK NEREDE !!!

SİZLER, BİZLER HALA İMPARATORUN DEĞERİNİ BİLMEYELİM..BU HAFTA MAÇA GİDECEK OLANLAR PANKATAR HAZIRLASIN İMPARATOR İÇİN..

G.Birliği maçında İMPARATORUMUZA sahip çıkalım.. Fatih Terim Galatasaraya geçen yıl geldi ve o çok zor senede şampiyon yaptı bizi.. üstelik takımın tamamı değişmişken... hani takım kaliteliydi o yüzden şampiyon olduk diye düşünen varsa Bjk de Almedia Simao Q7 Guti bir sürü kaliteli isim vardı.. Önemli olan sistem taktik motivasyon maç içinde değişiklik.. mesela YEDEKLERDE UMUT BULUT var bize gol lazım herkes ne der UMUTU ALSANA OYUNA... 

UMUTu alınca gol atıcaz diye bişey mi var.. Santrafor oyuna alınca gol olucak diye bişey yok.. tabi bizler bunu düşünüyoruz FATİH TERİM BİRDEN OYUNA AYDINI SOKUYOR.. BRAGA MAÇI DEPLASMANINDA..!!! HERKES NE AYDINI DERKEN FATİH TERİM ADAMI GÖZÜNDEN ANLIYOR ONUN İÇİN DOĞRU HAMLE O OLDUĞU İÇİN ONU ALIYOR.. VE TURU AYDIN GETİRİYOR..

 

PEKİ GOL OLACAK DİYE BİŞEY YOK.. İlla yaptığın hamleler tutacak diyebişey de yok.. dediğim gibi TERİM sayesinde giden bir çok maçı çevirdik.. Ama bazen oyuncularımızın performans düşüklüğü bazen şansızlığımız bazen hakem hataları yüzünden puan kayıpları çok yaşadık..

Ama FATİH TERİME sabır göstermeyeceksen.. GÜVENMEYECEKSEK Kimse güvenicez... ONDAN DAHA İYİSİ VAR MI... MESELA MORİNHO İYİ DEĞİL Mİ.. PEKİ NEDEN LİGDE ŞAMPİYON OLAMIYOR...!!! NEDEN BİR ÇOK TAKIMA KAYBETTİ... ONLARDA KAYBEDEBİLİYOR..

BU TAKIMA RİJKAARD gelmedi mi... Bİzler halaa neyin peşindeyiz.. takımı batırmadı mı.. iyi teknik direktör böyle mi olur.. kadromuz kalitesizmiş...!!!

ŞUANDA BEŞİKTAŞIN KADROSU ÇOK MU KALİTELİ..

 

BURSA O SENE ŞAMPİYON OLDU BİZDEN ÇOK MU KALİTTELİ İSİMLERE SAHİPTİ..!!

 

BEŞİKTAŞTA BURSADA - ELANO BAROS JO DOS SONTOS ARDA KEİTA KEWELL GİBİ FUTBOLCULAR VAR MI !!!!

İŞTE SİZLER BU KARAKTERSİZ ADAMI İLK SENE DESTEKLEDİNİZ.. İKİNCİ SENENİN YIKIM OLACAĞINI GÖREMEDİNİZ... BEN GÖRDÜM...!! BEN DEMEK İSTEMİYORUM AMA  BUGÜN FİKİRLERİMİZ DÜŞÜNCELERİMİZ AYRI OLDUĞU İÇİN BEN DİYORUM ÖZÜR DİLERİM.. İtici olmak istemem... k.bakmayın..

Şuanda da yanlş yapıyorsunuz.. FATİH TERİME SONUNA KADAR DESTEK VERMELİYİZ... ONU ELEŞTİRİP ÜZMEMELİYİZ.. ÇOK KÖTÜ DE DEĞİLİZ... YİNE DE OLDU Kİ ŞAMPİYONLUK KAYBEDİLDİ SHALCEYE ELENİLDİ.. İMPARATORA DAHA YÜKSEK SESLE DESTEK VERMELİYİZ.. ÇÜNKÜ KALIRSA ÖNÜMÜZDEKİ YIL YİNE ŞAMPİYONLUĞA UZANAN BİZ OLUCAZ... 

AMA SİZ TERİME SAHİP ÇIKMAZSANIZ YÖNETİM TERİMİ GÖNDERİR..!!

YENİ TEKNİK DİREKTÖR GELECEK KİM OLURSA OLSUN TAKIMA ALIŞIYORUM DERKEN EN AZ 3 SENE ŞAMPİYON OLAMAYIZ... AMA TERİMLE DEVAM EDERSEK ŞAMPİYONLUK ELBET GELİR.. ÜSTELİK TERİMİN ÜZEİRNDE İSTİKRARI BİR DÜŞÜNÜN... 5 SENE TAKIMIN BAŞINDA KALSA NE GÜZEL OLMAZ MI... ARTIK SİSTEMİ DE OTURTUR.. SABIR GÖSTERİLECEKSE TERİME GÖSTERİLMELİ... BU YAZIYI OKUYAN TARAFTARLARDAN RİCAM LÜTFEN;

KİMSE BU SİTEYE ELEŞTİRİ YAPMASIN... YANLIŞ ANLIYORSUNUZ BAKIN YİNE.. BUNU OKURKEN BENİM HAKKIMDA HADİ LAN ORADAN DİYENLER VAR :( ANLAMAYA ÇALIŞIN DEMEK İSTEDİĞİM ŞEY İMPARATORUMUZA SAHİP ÇIKALM DESTEK VERELİM... O BİZİMLE HEPKALMALI DOĞRUSU BU... BUNUN İÇİNDE BURADA VE STADDA SONUNA KADAR HEP DESTEK VERECEĞİMİZ TEK ADAM FATİH TERİM.. BUNU YAPALIM.. SONRA GELİP ELEŞTİRELİM..

 

HER ADAM HER İNSAN HATA YAPAR.. ELBETTE ELEŞTİRİCEZ AMA SİZİN ELEŞTİRİLERİNİZ BELLİ BİR HATA ORTAK BİR HATA DEĞİL..

 

SANA GÖRE SİSTEM 4-4-2 OLMALIDIR.. BUNU SAVUNUR BÖYLE OYNAMIYORUZ DİYE KIZAR ELEŞTİRİR.

BAŞKASINA GÖRE 4-3-3 TÜR

 

DİĞERİNE GÖRE 4-2-3-1 DİR...

 

BANA GÖRE 4-3-1-2 DİR ;)

 

BUNLAR GÖRECELİDİR.. HERKES KENDİ FİKRİNİN DOĞRU OLDUĞUNU SAVUNUR.. ZATEN ELEŞTİLERİMİZDE BÖYLE DEĞİL Mİ ?

 

AMA SİZCE BÖYLE BİR ELEŞTİRİ DOĞRU MU.. 

HER TARAFTAR FARKLI YORUM YAPABİLİR.. BU TERİMİN KÖTÜ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ..

 

MAÇ İÇİNDE BİRİ UMUT OYUNA GİRSİN DERKEN DİĞERİ DROGBANIN OYUNDAN ÇIKMASINI SÖYLER KİMİ MELO OYNASIN DER KİMİ OYNAMASIN DER...

 

HAMİTE VERİLEN BU SABIR NEDİR YETER ARTIK FATİH TERİM OYNATMA DİYE ELEŞTİRİLİR... BAŞKASINA GÖRE FATİH TERİM EMREYİ SEMİHİ KAZANDIRDI.. AYDINI BİLE KAZANDIRMAK ÜZERE.. HAMİTİ DE KAZANDIRACAK DEYİP BU KARARI NE KADAR KÖTÜ OYNASADA DESTEKLER..

İNŞALLAH DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSSINIZDIR..

 

HEPİMİZİN ORTAK SEVGİSİ ORTAK NOKTASI

 

GALATASARAYDIR 

 

VE eleştirilerimizde Başarının gelmesi içindir.. ama lütfen FATİH TERİME DESTEK ŞART... O BİZE LAZIM.. O GERKEÇ GALATASARAYLI...

ONUNLA DEVAM EDİLMELİ.. VE BİZ TARAFTARLAR STADDA ONA BAĞIRARARAK DESTEK VEREMİYORSAK HATA YAPARIZ..

 

O KALDIĞI SÜRECE GALATASARAYIN GELECEĞİNDE ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI DA KAZANILACAK....

 

MORİNHOYLA DEĞİL RİJKAARDLA DEĞİL 

 

İMPARATOR FATİH TERİMLE...

 

YETER Kİ BİZ SAHİP ÇIKALIM.. 

HATTA YÖNETİME ULTİMATOM VERİP TERİMİN ÜZERİNE GELENLERİ ENGELLEYELİM..

 

HAYDİ GALATASARAYLIYIM DİYENLER... bu yazıya sağ duyulu yorum yazar.. ve CUMA günü stada gider ve gidecekler KARTONA TERİM İÇİN BÜYÜK HARFLERLE KISA ÖZ BİŞEY YAZAR

 

MESELA

 

ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İMPARATOR...

 

YENSEN DE YENİLSEN DE HEP BİZİMLE KAL İMPARATOR...

 

GİBİ YAZILAR...

 

sizlerde bu yazılar gibi bana fikir verin yorum  yazın diğer taraftarlarımızda görsün ve bi kaç kişi derken büyürüz VE KARTONA PANKART OLARAK BÖYLE YAZILAR YAZAN ÇOK OLUR... VE TERİMİN KALBİNİ FETH EDERİZ.. 

hepimize saygı duyuyorum.. büyüklerimin ellerinden öpüyorum.. küçüklerimin gözlerinden öpüyorum... yaşıtlarımına da KARDEŞİM diyorum...

Galatasaray kötü futbol oynamıyor... Görünmez hakem hhataları var.. Fatİh Terimn üzerinde baskı var..

Sneijder Ve Drogba Eskişehir maçında güzel oynadılar mı oynayamadılar.. Rakipteki Erkan Zengini gördük nasıl oynadı.. O adam Sneijderden daha mı kaliteli..... HAYIR.. AMA günlük performans onun yüksekti.. Sabri Selçuk Amrabat Riera Hakan Burak Drogba ve Snejder VASATTI.. tek iyi oynayan MUSLERA idi..

EN KÖTÜ OYNAYANDA MELOYDU...

 

KÖTÜ OLMAMIZIN SEBEBİ GÜNÜMÜZDE OLAMAYIŞIMIZ...

 

GENEL OLARAK KÖTÜ OYNAMAMIZIN SEBEBİ İSE MELONUN GEÇEN YIL Kİ FORMUNDAN UZAK OLMASI.. SKORA KATKISI HİÇ YOK.. VE TOP KAYBI ÇOK FAZLA...  BU TAKIMI ETKİLİYOR..

SOL BEK ÇAKMA.. NE KADAR İYİ DE OYNASA O TARAFTAN GOL YİYORUZ..

 

EBUEOde bi haller var.. rest çekip bu hafta özür diliyor... ama eski ebueo değil.. Semihte hafif düşüş var.. Danny genel olarak iyi ama çok hatalı oynuyor..Ujufalusilinin yokluğu defans hattını balansını bozdu..

HAMİTİN performansı yeterli değil takıma alışamadı şanşızlık var üzerinde..

Burak Yılmaz iyi süper.. ama onunda ofsaytta kalması.. defansa katkı sağlamaması pres yapmaması handikap.. GEÇEN YIL NECATİ VE ELMANDER NASIL YARDIM EDİYORLARDI BU SENE UMUT OYNARSA YARDIM EDİYOR.. Elmander zaten kötü...

FATİH TERİM sayesinde bi kaç hafta oynatılmayan BURAK YILMAZ artık defansa katkı sağlamaya geliyor. burda da imparator farkını görmek lazım..

YANİ GENEL OLARAK KÖTÜ OLAN SEBEPLERİ YAZDIM.. DÜŞÜNÜN BU SEBEPLER DÜZELMEYECEK SEBEPLER DEĞİL.. SABIR SABIR SABIR.... BU OYUNCULARIN HEPSİ %100ünü verirse ne olacak düşünemiyo musunuz.. 

SORUN TAKIMDA DEĞİL... TERİMDE HİÇ DEĞİL.. DESTEĞE DEVAM..

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...