Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
O mu geliyor???
 Oca
29
 2013

Yazacaklarim sanirim bir cok Taraftari sasirtacak ve hatta beni hayal kurmak ile suclayacaklarin sayisi rekor kiracaktir.

Galatasarayimizin bu yil yurt disindan yaptigi ses getiren Transferlere bir bakalim isterseniz.

Hamit Altintop, Wesley Sneijder, Diedier Drogba!

Bilmem tesadüflere ne kadar inanirsiniz???

Üc önemli ismin öyle veya böyle Jose Mourinho ile bi bagi var!

Hamit Transferi Ispanyada yilin süprizleri arasina girmisti. Hatta Real Madrid Yöneticileri bile bu ise sasirmisti. Mourinho belkide hayatinin en büyük firsatini sunmustu tecrübeli oyuncuya. Ayni Mourinho Galatasaraya büyük kolaylik saglamis ve Hamit Transferi gerceklesmisti.

Wesley Sneijder 2010 yilinda Dünyanin en iyileri arasina girdigine ilk sözlerini isterseniz bir hatirlayalim. "Hayatimin sezonu geride kaldi ve herseyi Mourinho ya borcluyum." Jose Mourinho dünyanin en iyi Teknik Direktörüdür!" Jose Mourinho Interden ayrildiktan sonraki son Sneijder sözleri. " Wesley dünyanin en iyi orta saha oyuncusu!" Ve aradan gecen iki yil sonra Sneijder Istanbulda. Sneijder Galatasaray tercihini Mourinho ya danisarak verdigini gizlemedi bile.

Ve Diedier Drogba. Mourinho Ingiliz devi ile iki kez Premier Ligikazanmis. Bas aktörü Didier Drogba! Ve yine ayni Film. Menajer: Drogbave Mourinho görüstü. Mourinho Drogbaya, Galatasaray cok büyük bir kulüb ve kesinlikle Istanbula gitmelisin dedi.

Kaka - Fatih hoca cok istemis ama Yönetim cok fazla üzerinde durmadigi kesin. Eger sen Sneijderi alabiliyorsan Kaka niye gelmesin? Mourinhoherkese Galatasarayi öneriyorda bir tek takimda istemedigi Kakayi mi önermiyor?, Real satmak istiyor veya en kötü ihtimal ödedikleri yillik ücretten kurtulmak istiyor. Acayip tesadüf. Mourinho nun istemedigi adami Galatasarayi Yönetimide pek istemiyor.

Fatih Terim! Son günlerde Terim - Yönetim krizi tavan yapti. Söylentilere göre istedigi Transferler yapilmadi veya ona sorulmadan kilit oyuncular transfer edildi.

Ve Jose Mourinho. Dünyanin bir numarali Teknik Direktörü. Portekiz, Ingiltere, Italya ve Ispanya Ligi kazanmis, Iki kez Sampiyonlar Ligini kazanmis. Porto, Chelsea, Inter ve Real Madrid. Geriye ne kaldiki? Barcelona onu istemez oda zaten gitmez. Defalarca 60dan önce Milli takim calistirmam dedi. Ve Real Madrid hikayesi son bulmak üzere. Taraftar, Futbolcu ve Yöneticiler ile arasi bozuk. Günleri Ispanyada sayili Bir numarali Teknik adamin.

Kimse yazdiklarimi yanlis anlayip baska yerlere cekmesin! Fatih Hoca ülkemizin en iyisi ve Dünya capinda bir Teknik adamdir. Gitmesini hic bir zaman istemem. Hocamizin yeri ayri. Koskoca Frank Rijkaard bile bu ülkede basarili olamiyorsa, gelin görün Termin büyüklügünü

Hatta onun yerine Dünyanin bir numarasi Jose Mourinho yu konusmak bile Imparatorun büyüklügünü gösterir.

Neyse ne demistim? Tesadüfler beni düsündürmeye ve ne yalan söyleyim heycanlandirmaya basladi.

Iki ihtimal var!!! Ya Mourinho Galatasaray Transfer Komitesinin basinda yada yeni Adresi Galatasarayin Kadrosuna istedigi sekile daha gelmeden sokmaya basladi!!!!

Baskan Aysal ben Galatasarayi Avrupa devleri arasina sokmak istiyorum diyor.

Jose Mourinho Sampiyonlar Ligi kupasini cok seviyor!

Saygilar....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...