Makale Yaz
ferhatz
Bu haberi yazdır
Etik mi?
 Nis
27
 2012
Sonunda beklediğimiz sözde Etik Kurulu Kararları açıklandı. Herkes bu raporun içeriğini bilirken bu kadar merak içinde bu raporu beklemeleri tuhaf. İnsanları beklenti içine sokuyorlar. Ama biz Galatasaray taraftarları sözde bu sorunu çözmek için gelen Federasyon Başkanı’nın neyi amaçladığını zaten biliyorduk. Zaman geçtikçe de yanılmadığımızı anlıyoruz.
Acaba benim Etik kavramını algılamakta mı bir sıkıntım var, yoksa insanların Etik’ten anladıkları şey bunun tam tersi olan Ahlaksızlık mı? Şöyle ki;
 
1- 8 ay boyunca federasyon başkanı olarak görev yapan Mehmet Ali Aydınlar’ın koskoca ülkeyi oyalaması ve sonunda çekip gitmesi ETİK.
2- Birçok İstanbul ve Anadolu takımlarının sırf havuzdan gelen paraların azalmaması için yapılan hırsızlıkları, ahlaksızlıkları meşru görmeleri hatta buna destek vermeleri ETİK.
3- Malum takımın yönetici, taraftar hatta futbolcularının gündemi başka yerlere taşımak için rakip takım yöneticilerini, futbolcularını ve taraftarlarını kışkırtması ETİK.
4- Malum kulübün cezaevinde bulunan başkanının mahkemeyi adeta kendi çiftliğiymiş gibi kullanması ve mahkeme başkanı’nın çıt bile çıkaramaması ETİK.
5- Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen’in Mehmet Ali Aydınlar’la buluşup eksi puan pazarlığı yapması ETİK.
6- Malum kulübün başkanvekili’nin 58.madde değişmezse Türk futbolu biter dediği günün bir hafta sonrası tamamen dönerek içeriden aldığı talimatla bu görüşünün tamamen aksini iddia etmeye başlaması ETİK.
7- Bu ülkede en başka adaleti dağıtması gereken Hükümet ve Muhalefetin ne hikmetse ilk defa bir kanun tasarısında hemfikir olup birden bire içerideki tutuklulara rağmen yasa değiştirmesi ETİK.
8- Yıldırım Demirören’in Türk takımlarının Avrupa’ya gitmeme konusunda yapmış olduğu açıklamalar ve hatta milli takımı da buna dahil etmesi ve ülke başbakanının bunu destekleyen açıklamaları zaten ETİK.
9- Federasyonun kimseye sormadan soruşturmadan yayıncı kuruluşa yaranmak için şapkadan çıkardığı play-off sistemi puanların yarıya inmesi ETİK.
10-Ülkemizde ilk kez karşılaştığımız ırkçılığın bile hakaret sayılması ETİK.
 
Biz ülke olarak tamamen Etik değerlere saygı gösteren bir ülkeymişiz meğer. E o zaman bize düşen de Etik Kurulu Raporuna saygı göstermektir. Sonuçta bu federasyon futbolu temizlemek için geldi. Ama ne hikmetse futbolu temizlemek için gelenler bataklıktan bir türlü çıkamıyorlar. O kadar pisliğe bulaşmışlar ki ve insanlar bunların içinde yaşamaya o kadar alışmışlar ki.
İşte böyle bir ortamda Galatasaraylı olmanın ne demek olduğunu bir kez daha anlıyoruz.
 
İYİ Kİ VARSIN GALATASARAYIM. İYİ Kİ BİZİMLESİN. 




Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...