Makale Yaz
ferhatz
Bu haberi yazdır
EYLEM ZAMANI......
 Eyl
14
 2012

3 Temmuz’dan beri şikeyi meşru göstermek için neler yapmadılar ki. Türkiye’de belki de en çok güvendiğimiz olan hukuk devleti imajı bile şike davasıyla yerle bir oldu. Kişilere göre kanunlar yapıldı.

Hüküm açıklandığı halde ceza Yargıtay onayına bırakıldı. Büyük ihtimalle yargıtay’da cezayı bozacak ve ülkemizde şike resmen serbest hale gelecek. Başka bir deyişle parası olan herkes şike yapabilecek. Maç alıp satabilecek.

Kanal Ntv, Ntvspor. Maç öncesi, devre arası, maç sonu. Gün içerisinde yayınlanan programlar vs.

Biz hala bu şike yardakçılarını izlemeye devam ediyoruz. Bütün gün boyunca sanki Fenerbahçe’nin resmi kanalını izliyor gibiyiz. Bütün güncel konular hep malum takım üzerine konuşuluyor. Tartışılıyor.

Yorumculuk yapsın diye koymuşlar şike yardakçılarını. Milleti germekten başka bir halta yaradıkları yok. Türkiye- Estonya maçını izliyorum. Rıdvan Efendi Fenerli oyunculara maşallah methiyeler düzüyor. Sanırsınız Fenerbahçe-Estonya maçı var.

Bir de gelmiş Türk futbolunu sömüre sömüre bitirme noktasına getirmiş bir başkanı  onur, şeref konuğu olarak televizyonun karşısına çıkarıyorlar. E şaşırmamak lazım. Burası Türkiye. Benim medyam sömürgecileri pek sever.

Akşam işten eve geliyorum. TV’yi açıyorum. Tabi futbol sevdalısıyız. Hemen bir spor kanalını açıyorum. Bu da büyük ihtimalle NTV spor oluyor. İzliyorum, moralim bozuluyor kapatıyorum. Sonra tekrar açıyorum. Tekrar kapatıyorum.

Düşünmeye başladım kendi kendime. Ben bir Galatasaray taraftarıyım. Benim gibi ülkemde 25 milyon Galatasaraylı var. Eğer 25 milyon Galatasaraylı bu kanalı izlemese Rıdvan ve Güntekin efendi o koltukta oturabilirler mi?

Lütfen bilinçlenelim artık renktaşlarım. Organize olmamız gerekiyor. Şike davasıyla birlikte ben lig tv mi zaten iptal etmiştim. Artık NTV ve NTV spor da izlemeyeceğim.

Ülkede ahlaksızlığı, dolandırıcılığı, kara parayı, mafyacılığı, şikeyi meşru gören bir zihniyetle bizim ne işimiz olur ki?

Artık televizyonlarımızda bu kanallara yer olmasın. Maçın öncesi devre arası maç sonu yorumlar için bu kanalı açmayalım. Açmayalım ki bu tek taraflı yorumları görüp te gerilmeyelim.

MADEM SÖYLEMLERİMİZLE YOLA GELMİYORLAR. O ZAMAN EYLEME GEÇMENİN VAKTİDİR RENKTAŞLAR.

25 milyon Galatasaraylı bu kanalları izlemezse yapacakları hiçbir halt kalmaz. Mecburen birşeyleri değiştirmek zorunda kalırlar. Değişen ilk şey de Rıdvan Efendi olur zaten.

ARTIK BU KANALLARA DUR DEMENİN VAKTİ GELMİŞTİR. BUNLAR REYTİNG ÜZERİNE YAYIN YAPIYORLAR VE BURADAN KAZANIYORLAR.

BU ZAT-I MUHTEREMLERE VEREBİLECEĞİMİZ EN BÜYÜK CEZA BÖYLE BİR KANAL YOKMUŞ DAVRANMAKTIR.

Not: Bu resmi koyup moralinizi bozmak istemezdim renktaşlar. Fakat bir daha bu fotoyu görmemek 25 milyon Galataraylının elinde.

Saygılarımla,

Ferhat ZENGİN





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...