Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
Ateş söndü
 Nis
24
 2012

Necati Ates transferine en cok sevinen taraftarlardan biri ben olmustum. Ama ben nerden bileyim Necatinin her macta 90 dk sahada olacagini.

Iyi bir alternatif. Ligi ve Galatasarayi cok iyi taniyor. Tecrübeli ve cok iyi bir Galatasarayli.

Ama dedigim gibi iyi bir alternatif!!! 

Bir kac hafta önce bu takimda Baros eksik ve hoca Barosu kazanmali dedim. Necati Ates ile Süper Final bitmez dedigimde bircok renktasim beni haksizlik ve nankörlük ile sucladi.

Yanliz dün gece fark ettigim kadariyla Milan Baros sesleri süpriz bir sekilde yükselmeye basladi. Keske Necati Besiktas ve Fenerbahce maclarinda birkac gol atsaydida ben haksiz ciksaydim. Ama olmayan duaya amin denilmez!

Necati attigi goller ile takima cok seyler katti. Yanliz Necati derbi maclarinda  70-80 dakika oynayacak kapasitede degil.

Fatih hocanin ona olan düskünlügünü biliyoruz ama Galatasaraya olan sevgisi daha agir basmali.

Kimse bana Baros formda degil diye masal anlatmasin. Hocamiz sezon basindan bu yana cok seyler kazandirdi. Bir sey haric. MILAN BAROS!

Baros 10 dakika oynayacak futbolcu degil. Hele herkesin golcü sorunumuz var dedigi bir sezonda.

Hala kirmizi kartin cezasini cekiyorsa orasini bilemem. Ama Meloyu affetmis olan hocamiz Barosuda affetmis olmali.

Yanlis anlamasin kimse ben Melonun affedilmesine cok sevindim. Bir cok spor yazari hocamizi bu yüzden elestirdi. Bence en iyisini yapti. Önemli ve sorunlu futbolculari sadece önemli teknik adamlar kazanirlar. Ama kazanilmasi gereken o önemli ve sorunlu futbolculardan birideMilan Baros!

Fatih hoca geldigi günden bu yana cok ama cok büyük basarilar elde etti. Sampiyon olmasak bile bu sözlerimin arkasindayim. Aslinda sampiyon zaten Galatasaraydir ve Süper Final sonundada sampiyon olacaktir. Biliyoruz ve Inaniyoruz!

Ama forma dagitma adaletinde süphelerim var!

Gecen haftanin yildizi Riera ve Aydinin yerine Emre Colak oynuyor. Emre Colak bu kadar kolay formayi alacak duruma nasil geliyor veya ne zaman geldi anlamiyorum.

Neyse asil mesele Milan Baros!!!

Hocamiz Barosa güvenmeli. Son 4 mac Barosun geri dönüsü olabilir. Sezon sonu gelsin hoca istemiyorsa yine göndersin ama eger Baros kadroda ise kesinlikle oynamali.

Elmanderin performansini gözden gecirin. En iyi maclarini Baros ile oynarken cikarmis. Sanki Baros ile Elmanderde kayboldu.

Hakan Sükür türk futbolunun en basarili golcüsü. Futbolu birakali 4 yil oldu. Düsünün 2005/06 yillarinda Kralin partneri olan Necati Ates 2012 yilinda hala takimin en önemli gol silahi olarak sahaya sürülüyor. Bu iste bir yanlislik var!!!

Son olarak!

Son iki Fenerbahce macinda az süre görev almasina ragmen Barosun gol ile burun buruna geldigini düsünürsek oynatilmaya deger diye düsünüyorum.

Ama öyle tahmin ediyorum Fatih hoca Necati ile devam edecek.

Umarim son virajda ben hakli cikmam. Sampiyonlugu ve Sampiyonlar Ligini cok ama cok özledik.

Saygilarla.....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...