Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
Hüzünlü gece...
 Nis
23
 2012

TT Arenayi tiklim tiklim dolduran taraftarlarimiz hüzünlü bir sekilde evlerinin yolunu tuttu.

Sampiyonlugu ilan edecegimiz yere Fenerbahceyi kendi elimizle yarisin icine soktuk.

Teknik Analiz:

Bu tür derbilerin analizleri olmaz aslinda.

Ama su kesin. Üc puan icin daha fazla mücadele eden, sürekli kaleye sut atan, oyunun kontrolünü elinde tutan ve kazanmaya daha yakin olan taraf kesinlikle Galatasaraydi ama olmadi.

Bize bu sezon müthis zafarler yasatan Fatih hocanin hatalari varmiydi bu aksam? Bence vardi!!!!

Neden mi ?

Necati? Iyi bir alternatif ama daha fazlasi degil. Son 10 dakika oyuna giren isim Necati olmali ama Baros degil. 70-80 dakika bu tür maclarda Necatiyi zorluyor. 2005/2006 yilinda Hakan Sükürün partneri olan Necati Atesin 2012 yilinda hala Galatasaray takiminin en önemli gol silahi konumunda gösterilmesi ne kadar dogru? Hakan Sükür bugün oynasa zevkle izlerim. Kimse kusura bakmasin ama büyük maclarda Necati Ates cekilmiyor!!!!

Baros? Sanirim Galatasarayimizin gol yollarinda sorun yasadigini herkes kabul ediyor. Baros iyi durumda mi? HAYIR! Ama Fatih hoca Barosu kazanmak icin hicbirsey yapmadi. Melo affedildiginde havalara ucmustum. Ama hala gördügü kirmizi kartin cezasini cekiyorsa Baros bu iste bir terslik var.Gerci hersey ortada. Fatih hoca Necatiyi oynatmak icin Barosa 30 dakika sans bile vermiyor. 10 dakika oynadi ama neredeyse atiyordu golünü. Kadiköyde kisa süre oynamasina ragmen son dakikada üc puan direkten döndü. Eger forvetim yok diyorsan ozaman Baros yedek kalmamali!!! Kimse Baros formda degil diye masal anlatmasin. Gördük Necatiyi Besiktas ve Fenerbahce maclarinda. Hoca Necati sevdasindan vazgecmeli. Artik sira Barosda!!!

Emre Colak?

Topu iyi kullaniyor ve pas trafigine katki sagliyor. Yanliz rakip defansi hirpalamiyor. Emre ile baski kurmak biryere kadar. Ofansif bölgede heycan vermiyor. Hizli ve yirtici degil. Özelikle gecen hafta Riera cok iyi oynamis ve bu hafta Emre Colak yüzünden kulübede oturmus. Anlamak mümkün degil. Riera ve Aydinin yerine Emre oynuyor ise Adalet tartisilir.

Aydin Yilmaz?

Forvetimiz yok diyoruz. Ozaman hocamiz neden Aydin ile sag kanatta baslamiyor? Aydin oyuna girdiginde baski artiyor ve Galatasaray ileride daha rahat pozisyona giriyor. Ama oynamasi icin Emre Colak yedek oturmasi lazim. Buda neden oldugunu bilmiyorum ama zor!

Skor 1-1!!!!

Selcuk muhtesem bir gol ile farki tekar 5 puana cikartiyor.

Sonrasi? Fenerbahce telasli ve havlu atmak üzere. Galatasaray oyunu kontrol edip kontra ataktan gol arayacagi gerde Kontra ataktan gol yiyor. Sonra bizler sansiziz diye üzülüyoruz. Lütfen herkes yedigimiz ikinci golü tekar tekar izlesin! Sanki 5 puan arkada olan biziz.

Son olarak!!!!

BAROS BAROS BAROS.....

Sakin kimse 1-1den sonra cesur oynadik diye avunmasin. Fark hic yoktan yere ikiye indi!!!

HADI HAYIRLISI!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...