Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
Ben demistim!!!!!!!
 Mar
25
 2012

Son bir hafta icersinde iki tane Makale yazmistim!

1. (Kupa Kazasi!) Elmander agirlikli bir yazi olmustu.

2. (Yasak mi?) Fatih hoca ve Kadromuz ile ilgili yazmistim.

Ve iki yazimda ciddi tepkiler almis ve iki saat önceye kadarda almaya devam ediyordu.

Neyse fazla uzatmadan Trabzonspor macinda gelelim. Galatasarayin son ceyrege kadar neredeyse kaleye sutu yok. Ofansif ve Defansif futbolcular arasinda büyük bir kopukluk vardi.

Ben (Kupa kazasi) Makalemde Elmandersiz kolay kolay mac kazanamayiz diye yorum yapmistim. Ve bazi arkadaslarim biraz abartili bulmustu. Sanirim bu geceden itibaren herkez benimle ayni fikirde. Elmander disinda her futbolcunun yerini 1-2 mac doldurursunuz. Ama dedim ya Elmander disinda!

Su zaman kadar Galatasaray her macini 4-5-2 oynadi. Iste o iki kisilik Elmander olmayinca Trabzonspor önünde neredeyse basit takim durumuna düstük. Keske ben hakli cikmasaydim.

Gelelim ikinci Makaleye! (Yasak mi?)

Bazi basliklar:

Fatih Terim bu ülkenin bir numarali hocasidir, Fatih Terimde  hata yapar ve elestirmek hakkimizdir, Sabri neden hala oynuyor, Yigit nerede, Mehmet Battal Sercan kadar oynuyamazmi, Necati iyi bir yedek olur,öncelik Barosun olmali, Barosu kaybediyoruz,.......

Evet, ben bu gece yaptigim tüm yorumlarin ne kadar yerinde oldugunu daha iyi gördüm!

Elmander olmadan 4-4-2 felan hikaye. Takim iyi hücum yapamadigi gibi, oyunuda rakibe teslim ediyor.

Yigit ve Mehmet Battalin oyuna dahil edilmesinden sonra Galatasaray bir kac dakikada olsa kendini buldu. Özelikle Yigit hakkinda uzun uzun yazmistim. Cocuk ciddi bir rakama transfer edilmis ve en önemlisi hazir bir sekilde gelmisti. Ama nedeni bilinmez adeta futbol yasagi ile cezalandirildi. Hani bugün getirdigi hareketliligi düsünüyorumda, haftalardir neden bu adam oynatilmiyor diye kara kara düsünüyorum. Mehmet Battal!    Yüzüne bakilmayan sir kutusu neredeyse gecenin kahramani oluyordu.

Sabri meselesini unutmamak gerekir!!!

Arkadaslar bana takilarak seninki girdi dediler. Bende dedimki herhalde firsat bu firsat hocamiz Sabriye bir kahramanlik firsati sundu diye espiri yaptim.Sans iste. Tesadüfen aldigi penalti. Sabrinin icindeki kontrolsüz trafik canavari insafa geldi bu gece herhalde. Artik Sabri konusunda yorum yapmak istemiyorum. Hocamiz inatla futbolu tek bilen futbol adami benim tavrini sürdürüyor. Neyse umarim sonunda hocamiz hakli cikarda bizde rahatlariz.

Gelelim Baros meselesine!!!!!!!

Necati ancak iyi bir yedek olur dedigimde kiyamet koptu. Baros kazanilmali yoksa PLAY OFF cekilmez dedigimde nankörlük ile suclandim.

Barosu 90 dakika sahada tuttuguna göre hocamizda anladi bazi gercekleri.

Amaaaaaaa, biraz gec olmadimi??????

Neyse tam olarak ne demek istediklerimi anlamaniz icin (Yasak mi ve Kupa kazasi) Makalelerimi okumanizi tavsiye ederim!!!

Saygilarla.....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...