Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
DERBİ HAKKINDA
 Mar
15
 2012

13 yıldır KADIKÖY deplasmanında GALİBİYET ALAMAYAN GALATASARAY İmparator farkıyla 4-4-2 sistemiyle müthiş oynayan bu takım kadıköyden 3 puanla ayrılıp tarihe geçer mi?

Bu sorunun cevabını geçen sene derbiden önceki yazım gibi tahmin yaparak cevaplıyım..

- Bu derbiyi FENERBAHÇE kazanır diyenler kim? = Fenerbahçeliler ve büyük çoğunlukla tarafsız  spor adamları ve insanlar

- Bu derbiyi GALATASARAY kazanır diyenler kim? = GALATASARAYLILAR . Her sene olduğu gibi her derbi öncesinde Biz kazanırız dediğimiz gibi Bu maçtan öncede Galatasaray kazanır diyoruz ama bu sefer sanki daha fazla bir inançla söylüyoruz bunu.. Geçen sene deplasman karşısında bazı Galatasaraylı taraftarımız bile Kadıköyden puan dahi alamayabiliriz korkusu varken hatta fark yeme korkusu varken bugün nedense Sadece kazanırız demiyoruz farkta istiyoruz :)

Sezonu göz önüne getirirsek En az gol yiyen ve en farka gol atan takım Galatasaray En fazla Galibiyet ve en az yenilen takımda Galatasaray Oynanan futbola baktığımızda takımda oturmuş bir kadro ve oturmuş bir sistem var ve takım ne oynadığını ne yaptığını bilerek oynuyor. Duran toplarımız etkili Frikiklerimiz penaltı gibi Top hakimiyeti %55 ve hatta  %60ın üstünde. Elmander gibi çok koşan top saklayan çok faydayı bir futbolcu varken orta ikili Selçuk ve Melo ve Defansta da Ujfalusı gibi bir adamla bu takımın en önemlisi ve bence bu saydığım isimlerden Melo hariç bir tanesi bile olmazsa oyunumuz bozulacağına inanıyorum. Ama inşallah Derbiye tam kadro çıkıp hücum oynamalıyız. 4-4-2 den vazgeçmeyip Fenerden korkmayıp kendi oyunumuzu oynarsak ve Hakem ve Futbol sanşı olursa bu maçtan rahat bir 3 puan alırız.

Maça hücum ve önde baskılı presle başlayıp ilk 10-15 dakika arasında gol bulabilirsek Fenerbahçe bu golle şoka girer Aykut Kocamanın açıklamalarında Galibiyet için herşeyi yapıcaz diyen ve o anki golden sonra futbolcu ve taraftarlar kendine gelip hemen gol bulmak istiycekler  eğer gol bulurlarsa maç dengede gider ve zorlaşır ama asla kaybetmeyiz. Eğer ki bizim gole cevap veremezlerse kontratakla 2. Golü bulmamız halinde her Galatasaraylının ve Fatih Terimin bir gün FBye tarihi fark atmak düşüncesi gerçek olabilme ihtimali en yüksek maç olacaktır. Maç bizim için kötü başlasa bile mesela yenik duruma düşsek bile 10 kişi kalmazsak o maçı kaybetmeyiz benim fikrim bu.

Aklımdaki düşüncelerden maç başlamadan önce Fenerlilerin futbolcularımızı baskı altına alıp küfürler edip yabancı maddeler atıp ARDA CRİSTİAN benzeri bir kavga çıkarıp MELO üzerine gidip onu sinirlendirip saha dışı tüm pislikleri yaparak maç başlamadan bizim psikolojimizi yine bozmaları tek korkum…

13 yıllık hasret Fener için ACI BİR SON olacak inşallah





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...