Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
ŞİMDİ İMPARATORUMUZA TEPKİ ZAMANI
 Kas
07
 2019

 

Evet yanlış duymadınız Tepki.. Ama sonuna kadar destek vererek.. 

FATİH TERİMİN kredisi sonsuz tabiki, fakat sezon başından beri birşeyler ters gidiyor. Bu olumsuzluğu Fatih Terim haricinde hiç kimse olumluya çeviremez o derece zor bir süreç. Fakat o kadar zor ki Fatih Terim bile zorlanıyor.

2 Sene üst üste şampiyon yapan imparatorumuz, öylesine zorlu maçlardan çıkıp takımı hakemlere medyaya ve tüm Galatasaray ve Terim düşmanlarına karşı galip gelerek şampiyon oldu. Şimdi işler kötüye gidince TERİM düşmanları hortladı. Bu düşmanlar yüzünden biz de inadına Terimi savundukça Fatih Terim bundan olumsuz etkileniyor.. Bir insan kendini vazgeçilmez zannedilmemeli vazgeçilmez olduğunu bilse bile.. Fatih Terimin elbette hataları var Belhandayı sürekli oynatması sistemsel ve oyuncu tercihleri bu sene garip.. Geçmiş senelerde kadro sıkıntısına rağmen başarılı yapan hoca bu sene eli bol olmasına rağmen kötü futbol oynatıyor. Bu elbette ki kabul edilemez, kimseye bu süreçte de sabır gösterilemezdi AMA ONUN ADI İMPARATOR.. Bu takımı en berbat halde ayağa kaldırdıysa şimdide kaldırır.. O Yüzden kredisi sonsuz. Ama artık Türk Telekom arena da önce BELHANDA ıslıklanacak, Sonra eğer ki el kol hareketlerı ile bize sus derse İMPARATOR FATİH TERİM ıslıklanacak. Kimse taraftara seyirci diyemez. Galatasaray taraftarın büyüklüğünü bilen birisinin ona olan kredisinin arkasına sığınarak bize diklenmesi kabul edilemez. İNSALLAH taraftarın tepkisine biran önce saygı duyulur.

İMPARATOR FATİH TERİM BELHANDAYI her fırsatta koruyarak, kilit oyuncularımız diyerek diğer bütün futbolcuları olumsuz yönde etkiledi.. BİZ savaşıyoruz ama övgüyü belhanda alıyor diye düşünen futbolculara EŞLERİ de gaz verince ev ortamın da bu FATİH TERİM SİZİN HAKKINIZI yiyor sürekli sizi medyanın önüne atıyor ocakta göndermekle tehdit ediyor dedikçe TAKIMIN RUH HALİ BOZULDU. Bu futbolcularla ara nasıl düzelir bu takım TERİME tekrar nasıl bağlanır nasıl kenetlenir çok zor bir yük TERİMİ bekliyor.. FATİH TERİMİN BAŞINA HİÇ BİR SÜREÇTE BÖYLE BİRŞEY BAŞINA GELMEMİŞTİ.. Şimdi kendi hatası ve bizim TERİM sevgimiz futbolcuların alınganlık ve karaktersizlikleriyle birleşince SABOTE edilme ihtimali artıyor. YA bir kaç futbolcu kadro dışı kalıp Donk gibi Emre gibi Adem Şener Ömer ve Atalay taylan vs gibi TÜRK futbolcularla bu zorlu süreç ocak ayına kadar ite kaka gider. Ama bu yapılmazsa başka nasıl bir çözüm bulunur, Fatih terim bile bu çözümü bulur mu bilemiyorum. Birşey olmalı BİR OLAY BİR KAOS BİR KAVGA GÜNDEM DEĞİŞMELİ BİRŞEY OLMALI, Yada bir şekilde bir olay çıkmalı. Yoksa çözüm bulmak çok zor.. Hele önümüzdeki haftalarda oynayacağımız zorlu fikstür düşünülürse TERİM ocak ayını görürse ŞAMPİYONLUK GELİR. AMA İŞTE TAM DESTEK VERMEK Mİ YOKSA TEPKİ Mİ İYİ GELİR BİLMİYORUM. Çünkü Terime destek artık ters tepmeye başladı. Sevgimizi farklı yollardan göstermemiz lazım. AMA BELHANDA ARENA DA OYNARSA TEREDDÜTSÜZ TERİME RAĞMEN ISLIKLAYACAĞIZ. Eğer ki TERİM tecrübeli ise bunu hisseder kadroya almaz. 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...