Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
DERBİ DEĞERLENDİRMESİ
 Kas
04
 2018

Bu puan kaybının baş sorumlusu stadda maçı izleyen Galatasaray taraftarıdır. 

SEBEPLERİNİ AÇIKLAYACAĞIM. 

Ama önce geçen seneyi hatırlatayım. Tudor zamanında Tudoru kazanırken destek verenler yediğimiz golde anında tudor istifa denilen maçın ikinci yarısında maçı çevirince tekrar tudorcu olan TUTARSIZ skor taraftarları bu sefer de FENERBAHÇE MAÇINDA iş başındaydı. Tabiki konular biraz farklı. Hatalar farklı çünkü..

Maçı izlerken takıma kötü enerji veriyoruz. Bu huyumuzu düzeltmeliyiz. FATİH TERİM HER MAÇ TARAFTARI UYARIYOR. MAÇ İÇİNDE EL KOL İLE YUHLAMALAR AHLAMALAR OLMASIN ALKIŞ YAPIN DİYE Hareketler yapıyor ve bizim taraftar olarak gözümüz terimde olmalıyken hala maça konsantre olmuşuz takıma zarar vermekle meşgulüz..

SİZİN yüzünüzden TERİM maçı bırakıp taraftarı kendine getirmek ile uğraşıyor. Bu uyarılardan sonra Takım gol atıyor ve devreye giriyoruz.

ikinci yarı müthiş bir başlangıç ile birlikte 2. golü atıyoruz. herşey güzel ilerliyor. oyunda formu düşen fiziği düşen oyuncularımız olsa da takım genel itibari ile iyi giderken fenerliler demoralize olmuş artık maçı bırakmış bir şekilde top oynanmaya başlıyor. HİÇ bir futbolcumuz hiçbir maçta profesyonellik gereği maçı nasıl olsa kazandık havasına girmemesi gerektiğini biliyoruz. PEKİ YA BİZ TARAFTARIN PROFESYONELLİĞİ NEREDE KALDI!!!!

MAÇIN 55. DAKİKALARINDA her pasta oley demekkkkkkkkkkk ne demek !!!!

3-3-3-3--3-3-3 diye bağırıyoruz anladık onda sıkıntı yok. en azından takıma durma devam et demek istiyoruz. ama sonrasında ki oleyler aman 3ü atma dalga geçelim biraz demek istiyoruz. ve futbolcularımız da sağolsun bunu anlıyor ve maçı bırakıp  dalga geçercesine umursamaz bir şekilde futbol oynamaya başlıyoruz. sonra da bir ara topunda maç başından beri oyuna topu hızlı sokamayan muslera ıslıklanmamak için sabırla bekledik. ve o muslera şuursuz bir şekilde açılarak penaltıya sebep oluyor. o golün öncesinde faul var belki ama artık olan oluyor ve durum 2-1 e geliyor. ve bu golden sonra dalga geçmeye kafasına koymuş takım ve TARAFTARIMIZIN sesi kesiliyor. Oley sesleri çıkmıyor 3 diyemez oluyoruz. EE SAHADAKİ FUTBOLCU da taraftarımız sustu. fiziken biten takım mental olarakta bitiyor. ve yine bir hakem hatasından kaynaklanan bir gol yiyoruz. Takım o kadar kötü ki toparlanamıyor. Fiziken bitmişliğimiz de TERİMİN elini kolunu bağlıyor. oyuna yaptığı cesaretli müdahalelerde TERİM harici hiç kimsenin yapmayacağı şey. DONK VE MAİCON ileri de adeta 4 forvete dönüyoruz. ve doldur boşaltlar ile maçı bitiriyoruz. maç sonunda çıkan kavgayı yorumlamaya gerek yok. bu konu da yapılması gereken Melonun devre arasında takıma katılması KADIKÖY DEPLASMANINA kazanmak için değil başka şeyler için gidilmeli. 

sonuç olarak bu maç buralara geldiyse bunun sorumlusu ULTRASLANDIR. ve acilen Takımdan Ve FATİH TERİMDEN özür dilenmelidir. Bu özürü açık ve net yaparsak fenerlilere rezil olacağımızdan ötürü 50 kişilik bir grup ile FATİH TERİMİN evinin önüne gidip hocam bizi affet hata bizim seni dinlemedik. ah uh sesler çıkardık. ikinci yarı oley diyerek takımı gevşettik hakkını helal et dememiz lazım. BUNUN İÇİN toplanma organizasyonu yapmayan ve bu yazıyı okuyup yaymayan herkes HAİNdir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...