Makale Yaz
veratisx
Bu haberi yazdır
Susma!
 May
08
 2018

Daha önce söyledim yine söylüyorum, bu sezonki şampiyonluk hepsinden değerli. Ne dördüncü yıldızı getiren şampiyonluk ne de on dört yıl sonraki şampiyonluk. Bu şampiyonluk bir başkaldırıdır, direniştir. Bir yanda kalemşörler, basın, medya diğer yanda tff, mhk yetmedi yayıncı kuruluş o da yetmedi içimizdeki İrlandalılar, onlarla biter mi bir de takımını Araplara satmaya çalışan siyaset destekli bir yapı.

Topu bir araya gelmiş tek kaygıları Galatasaray’ı şampiyon yapmamak.

Uğradığımız haksızlıkları sayarak bitiremeyiz ama anlayın diye söylüyorum. Sadece Alanya maçında ofsayt pozisyonundaki ki daha sonra ofsayt olduğu da ortaya çıktı koparılan yaygarayı düşünün. Daha iki gün önce hakemle ve eski oyuncusunun kendi kalesine attığı golle kazananlar için değil de Dany üzerinden algı yaratmaya çalışanları düşünün.

Verilen oskarlık penaltıyı ağzına almayanların Galatasarayımız hakkında kustukları kini düşünün.

Daha dün Malatya ve Göztepeli oyunculara verilmeyen kartları düşünün. Böyle bir süreçte şampiyonluğa giderken açıklanan mahkeme kararının zamanlamasını iyi düşünün. Fatih hocamız hakkında yazılıp çizilenleri de ayrıca düşünün.

Eğer Fatih hocamız maç öncesinde Galatasaray taraftarıyla dik yürür diyorsa, daha sonra da otuz milyonluk Galatasaray taraftarını hiçe sayamazsınız diyorsa bu aslında etrafımızı saran karanlığa değil bizlere bir mesajdır. Nasıl olsa kazanıyoruz diye susuyorsak, Galatasarayımızın haklarını peşkeş çekenlere nasıl sabrediyorsak, oynanan oyunlara, senaryolara kayıtsız kalıyorsak, kabahatin çoğu bizde güzel kardeşim. Gereken cevabı her koşulda ve her kuruma gerektiği zaman en sert şekilde vereceğimizi herkese göstermeliyiz.

Korkarak, susarak daha nereye kadar bu çirkinliğe müsaade edeceğiz.

Unutma ki güzel kardeşim, Allah hak edenin yanındadır…

O yüzden diyorum ki güzel kardeşim, gün birlik olma, gün tepki gösterme, gün gerekeni gerektiği gibi yapma günüdür. Gün söz konusu Galatasaray’sa gerisi teferruattır diyenlerin günüdür. Gün ellerindeki pislikleriyle çökmemizi bekleyenlere en güzel cevabı verenlerin günüdür. Eğer bu gün susarsak göreceksiniz bir şekilde şampiyonluğumuzu elimizden alacaklar. Sonrasında da atı alan Üsküdar’ı çoktan geçmiş olacak.

Gönül isterdi ki futbol konuşalım ama maalesef konuşamıyoruz. Sadece şunu belirtmeliyim ki Malatya maçını farklı kazanmalıyız. Dört yada beş farklı bir galibiyet birilerinin Göztepe maçı ayarlamalarını kursaklarında bırakacaktır. Yoksa son maça kalırsa Allah yardımcımız olsun. Şimdiden on kişi oynamaya ve uydurma penaltılara hazırlıklı olun derim.

Galatasaray’la kalın, hoşçakalın…

@verazone





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2020
  2018
  2017
  2016
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...