Makale Yaz
seto06
Bu haberi yazdır
yeter artık
 Şub
07
 2017

Bu sene kaç kez yazdık, bilmiyorum ama. bu teknik heyet ile bu sezon bitmeyecek. Takım da bir istikrar yok, rakip sert olduğunda pısıp kalıyor takım işlemez hale geliyor, Galatasaray takımının en büyük sorunu da burda yeteri kadar sert değil. Başakşehir maçına bakıyoruz, adamlar rahat rahat alıyor veriyor koşuyor ne pres var ne faul yapan var, çok yumuşak ve rakibin oynamasına izin veriyoruz. bu takım kötü oyunculara sahip değil, sadece diziliş ve taktik sıkıntısı var. Bugün bu takımı yeni antrenör hocalara ver bu kadar kötü oynatamaz.

defans dörtlüsü sürekli değişiyor, orta alana bakıyorsun selçuk/dejong arasında kurulu ama dejong saldırıp top kaparken selçuk ne yapıyor? aldığı topları sürekli yana ve geriye paslıyor, buda takımı yavaşlatıryor. Oysaki diğer orta saha oyuncuları öylemi bruma bi koşuyor pırrr peşinde 3 kişi, rodriguez diye bir oyuncu aldık oynamama sebebi nedir? onu yasin mi kesiyor? allah aşkına ikiside farklı oyuncular yasin çalım atma yönelik ver kaç yapan şut atabilen bir oyuncu, ama garry dripling var hız var çalım var şut var... yani işler ters oluyor bizde heleki yasin sağ kanat çok zayıf, nedeni sıfıra inip orta açması lazım kime atacak topu? vuruş yapacak oyuncu yok. 

galatasaray takımı topu yerden ve kaleye dikine gitmeli, alanları geniş değil dar alanda oynamalı, alanı genişletince takım kayboluyor, ikiye bir paslarla süratli kanat oyuncuları ile direk kaleye yönelmeli. zaten kazandığı maçlara bakıldığında bunu yaptığında takımın farkı ortaya çıkıyor. ama ne zaman kanatlar çizgiye doğru giderse hep kayboldu oyuncularımız ve top hep rakibe gitti. 

karabük maçından evvel de yazmışdım s10 olmadığında bu takım 4-4-2 oynamalı diye ama gene oynatmadı hoca sonuç hüsran. çünkü s10 olduğu zaman oyun akılını yönettiğinden oyun daha farklı oynanıyor ama s10 olmadığında takımın beyni yok oluyor ve şuursuzca top oynanıyor. ve sonuç olarakda hüsran oluyor. 

bu hafta ve bundan sonraki haftalarda bu takım artık puan kaybına tahammülü yok, kalan 15 maçın hepsini almalı başka şansı yok. eğer kazanamazsa avrupa sıkıntıya düşecek ve 4 yıldızlı anlı şanlı galatasarayımız bir sezonu KUPASIZ kapatacak. geçen sene öldü bitti dene takım 2 kupa aldı ezeli rakiplerinde, bu sene elde kalan 1 ve varını yoğunu ortaya koyup , bahane bulmadan her maçını almak zorundadır.

sonuç olarak bu lig yarışı hakeden kazansın diyoruz ama saha içinde, saha dışında değil. 

saygılarımla. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...