
07
2017
Merhaba arkadaşlar
Geçen haftaki maçtan sonra yazacağım düşüncelerimi şimdi yazdığımda daha anlamlı olacaktır çünkü 6-0’lık galibiyetin ardından hem taraftarımız hem de medyamız hemen GS’ı şampiyon ilan etmeye başladılar yeniden. Bu zafer sarhoşluğu akil düşünebilmeye engel olduğundan gerçekler de fonda kalacaktı.
Rakip Akhisar, yer Arena ve kalede de Muslera olunca bu tarz galibiyetlerin olması tabi ki de muhtemel ama asıl problem ilk 4te yer alan rakiplerimizden sadece Beşiktaş’tan 1 puan almış olmamız. Eğer rakiplerimizden puan alamazsak onlar da diğer rakiplerden bizim aldığımız kadar puanı zaten topluyor. Nihayetinde kupa maçı da birçok şeyi gösterdi ve meydana çıkardı ki biz hafif iyi oynayan rakipleri yenemiyoruz.
Bakınız Riekerink kötü demiyorum ben, çok kötü diyorum. Taktik, oyuncu seçimi ve sistem hak getire. Allah aşkına Başakşehir’in hangi oyuncusunu GS alır veya kaç tanesini alır, zaten ilk 11lerindeki 4 oyuncuyu bizde işe yaramıyor diye göndermemiş miydik, onlarla ilk devreyi lider kapattılar şimdi 2-3 tane de daha iyi oyuncu olarak asıl niyetlerinin şampiyonluk olduğunu gösterdiler. Kupa maçında as kadrodan 4 tane oyuncu oynatmadı adamlar ve biz tam kadro çıkmamıza rağmen Sneijder çıktından sonra bittik. Bu oyuncuya endeksli sistem ile hangi şampiyonluğun hayalini kuruyoruz bilemedim. Şimdi eğri oturup doğru düşünmenin vakti geldi de geçiyor bile. Sezonun ilk maçlarında Sneijder kendi oyununu oynamadığı için O’na kızıyorduk, oynamaya başladı ve takım da kalbur üstü oynamaya başladı. Sneijder olmayınca da bal yapmayan arılar gibi geri-yan pas verip duruyoruz. Bu pas trafiğinin baş mimarı da maalesef Selçuk. Bu takım artık Selçuk ile oynamaması gerektiğini bilmeli. Bunların benim ağzımdan çıkıyor olması gerçekten tuhaf çünkü şimdiye kadar Selçuk benim için hep vazgeçilmez olmuştu. Selçuk ile ilgili yapılan tüm muhalif yorumlara kendi yorumlarımı yapıyor ve aksini iddia ediyordum aslında haklıydım da ta ki bu sezonun başına kadar.
Bu sezon Selçuk maalesef bitti, ileri pas vereyim derken rakibe top kaptırıp yediğimiz goller artmaya başladı. Eskiden GS’ın ruhu olarak yerli oyuncular devrede olurken şimdi yabancılar çabalamazsa hiçbir şey olmuyor. Evet hakem hatası olabilir, sakatlık olabilir herşey olur bunu biliriz ama biz yenilmekten değil kötü oynamaktan, ruhsuz oynamaktan şikayetçiyiz. Bundan dolayı daha kötü bir duruma düşmeden Selçuk yedek bıraktırılmalı ve sezon sonu da rızası ile gitmeli. Kendini düzeltir diye beklemek artık lüks bizim için. Zaten kimsenin almayacağı bir teknik adam ile devam ediyoruz bari oyunculara tahammül etmeyelim. Bakınız AVCI neden GS’a gelmedi biliyor musunuz. GS taraftarının Riekerink’e göstereceği tahammülü kendisine göstermeyeceğimizi bildiği için. Yakında takımımızın adı Small Holland olursa şaşırmayın ee yerliler oynamazsa ve yabancılar da gayret gösterirse o zaman kimse de kusura bakmayacak.
Selamlar...

- Malatya okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi yarın Malatya'da okullar tatil mi? Malatya valiliğinden açıklama var mı?
- Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? GS-TS maçı ne zaman, hakemi kim? (Muhtemel 11'ler)
- 6 şubat okullar tatil mi 2023? İstanbul okullar tatil mi?
- Şanlıurfa okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi günü yarın Şanlıurfa'da okullar tatil mi?
- Bingöl okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi yarın Bingöl'de okullar tatil mi? Bingöl valiliğinden açıklama var mı?
- Bitlis okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi yarın Bitlis'te okullar tatil mi? Bitlis valiliğinden açıklama var mı?
- İptal olan uçak seferleri 5-6 Şubat 2023! THY, Pegasus, Anadolu Jet iptal edilen uçuşlar! Sabiha Gökçen uçak seferleri iptal mi?
- İDO seferleri iptal mi? Bugün 5 Şubat İDO açık mı, çalışıyor mu?
- Diyarbakır okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi günü Burdur, Kars, Diyarbakır okullar tatil mi?
- Nicolo Zaniolo Galatasaray'a transfer mi oluyor? Christian Pulisic Galatasaray'a transfer mi oluyor?
- Gaziantep okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi yarın Gaziantep'te okullar tatil mi?
- Tunceli okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi günü Tunceli, Çankırı, Artvin okullar tatil mi?
- Malatya, Karabük, Osmaniye okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi günü Malatya, Karabük, Osmaniye okullar tatil mi?
- Elazığ okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi Elazığ'da okul var mı? Elazığ valiliğinden açıklama var mı?
- Kar nedeniyle okullar tatil olacak mı? 6 Şubat 2023 pazartesi okullar tatil mi?
- Roblox neden açılmıyor? 2023 Roblox çökü mü, ne oldu?
- Survivor Walison neden yok? Yusuf Güney Survivor'da neden yok?
- AÖF kayıt yenileme 2023! AÖF kayıt yenileme tarihler ne zaman?
- İstanbul uçuşlar iptal mi? İstanbul Ankara uçak seferleri iptal mi?
- Üç aylar ne zaman başlıyor? 2023 Diyanet üç aylar (Recep, Şaban, Ramazan) ne zaman?
- Sivasspor - Beşiktaş maç sonucu 1-0 | Sivasspor - Beşiktaş maç özeti
- Sıcak Kafa 2. Sezon iptal mi oldu? Sıcak Kafa neden iptal oldu?
- Şifresiz maç izle, canlı izle bein sports 1 Süper Lig, Sivasspor Beşiktaş maçı
- Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? İşte 05 Şubat 2023 günün maç programı
- Canlı maç izle bein Sports 1 - Sivasspor Beşiktaş maçı izle skor
- Altın neden düştü? Son dakika altın neden düşüyor?
- 6 Şubat 2023 pazartesi okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Gaziantep pazartesi okullar tatil mi?
- Tatil uzayacak mı? 2023 Ara tatil ne zaman bitiyor? 15 tatil ne zaman bitiyor?
- Konsolosluklar neden kapanıyor? Konsolosluklar neden kapandı?
- Tunceli, Çankırı, Artvin okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi günü Tunceli, Çankırı, Artvin okullar tatil mi?

