Makale Yaz
nusretoglu
Bu haberi yazdır
Riekerink ve Selçuk
 Şub
07
 2017

Merhaba arkadaşlar

Geçen haftaki maçtan sonra yazacağım düşüncelerimi şimdi yazdığımda daha anlamlı olacaktır çünkü 6-0’lık galibiyetin ardından hem taraftarımız hem de medyamız hemen GS’ı şampiyon ilan etmeye başladılar yeniden. Bu zafer sarhoşluğu akil düşünebilmeye engel olduğundan gerçekler de fonda kalacaktı.

Rakip Akhisar, yer Arena ve kalede de Muslera olunca bu tarz galibiyetlerin olması tabi ki de muhtemel ama asıl problem ilk 4te yer alan rakiplerimizden sadece Beşiktaş’tan 1 puan almış olmamız. Eğer rakiplerimizden puan alamazsak onlar da diğer rakiplerden bizim aldığımız kadar puanı zaten topluyor. Nihayetinde kupa maçı da birçok şeyi gösterdi ve meydana çıkardı ki biz hafif iyi oynayan rakipleri yenemiyoruz. 

Bakınız Riekerink kötü demiyorum ben, çok kötü diyorum. Taktik, oyuncu seçimi ve sistem hak getire. Allah aşkına Başakşehir’in hangi oyuncusunu GS alır veya kaç tanesini alır, zaten ilk 11lerindeki 4 oyuncuyu bizde işe yaramıyor diye göndermemiş miydik, onlarla ilk devreyi lider kapattılar şimdi 2-3 tane de daha iyi oyuncu olarak asıl niyetlerinin şampiyonluk olduğunu gösterdiler. Kupa maçında as kadrodan 4 tane oyuncu oynatmadı adamlar ve biz tam kadro çıkmamıza rağmen Sneijder çıktından sonra bittik. Bu oyuncuya endeksli sistem ile hangi şampiyonluğun hayalini kuruyoruz bilemedim. Şimdi eğri oturup doğru düşünmenin vakti geldi de geçiyor bile. Sezonun ilk maçlarında Sneijder kendi oyununu oynamadığı için O’na kızıyorduk, oynamaya başladı ve takım da kalbur üstü oynamaya başladı. Sneijder olmayınca da bal yapmayan arılar gibi geri-yan pas verip duruyoruz. Bu pas trafiğinin baş mimarı da maalesef Selçuk. Bu takım artık Selçuk ile oynamaması gerektiğini bilmeli. Bunların benim ağzımdan çıkıyor olması gerçekten tuhaf çünkü şimdiye kadar Selçuk benim için hep vazgeçilmez olmuştu. Selçuk ile ilgili yapılan tüm muhalif yorumlara kendi  yorumlarımı yapıyor ve aksini iddia ediyordum aslında haklıydım da ta ki bu sezonun başına kadar.

Bu sezon Selçuk maalesef bitti, ileri pas vereyim derken rakibe top kaptırıp yediğimiz goller artmaya başladı. Eskiden GS’ın ruhu olarak yerli oyuncular devrede olurken şimdi yabancılar çabalamazsa hiçbir şey olmuyor. Evet hakem hatası olabilir, sakatlık olabilir herşey olur bunu biliriz ama biz yenilmekten değil kötü oynamaktan, ruhsuz oynamaktan şikayetçiyiz. Bundan dolayı daha kötü bir duruma düşmeden Selçuk yedek bıraktırılmalı ve sezon sonu da rızası ile gitmeli. Kendini düzeltir diye beklemek artık lüks bizim için. Zaten kimsenin almayacağı bir teknik adam ile devam ediyoruz bari oyunculara tahammül etmeyelim. Bakınız AVCI neden GS’a gelmedi biliyor musunuz. GS taraftarının Riekerink’e göstereceği tahammülü kendisine göstermeyeceğimizi bildiği için.  Yakında takımımızın adı Small Holland olursa şaşırmayın ee yerliler oynamazsa ve yabancılar da gayret gösterirse o zaman kimse de kusura bakmayacak.

Selamlar... 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Şubat (1)
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...