
04
2016
Cumartesi günü oynanan maç, Gsda şimdiye kadar yapılan tüm yanlışların tezahürüydü. İlk 11 ile yedek kulubesi arasındaki uçurumun, gelen teknik adamların hiçbir şekilde elindeki kadroya hakim olamadığının ve takıma GS olgusunun hatırlatılamadığının belgesiydi. Takıma sahip çıkacak 1 tane oyuncu yoktu sahada, belki Bilal biraz da Yasin vardı gerisi gerçekten Eskişehir’e verilse hiçbirini kadroya alamayacak düzeydeydi. Bu seviyesiz, kişiliksiz ve ruhsuz takıma bu sene yaptığı hatalar ile geçen sene alınan şampiyonluğa nispet edercesine katılan Muslera da ayak uydurdu ve hezimet kaçınılmaz oldu. Sene başından beri yenmeyecek golleri kalemizde görüyoruz. O da bu seneden ümidini kesti ama pazar payını da kaybedecek artık hatalarıyla. Sırf geçen sene bizi şampiyonluğa taşıdığı için adama kızmayacaksak Hamza’nın ne günahı vardı. Adam Bursa’da bizim aldığımız puanın 1,5 katını aldı neredeyse.
Kurtarıcı olarak oyuna alınan oyuncular teknik adamın düzeyini belli ediyor açıkcası. Bu yaşına kadar hiçbir baltaya sap olamamış bir teknik direktör (?), dün takımın başında lig sonuncusu karşısında ezilirken bu adamın alt yapının başına geçirildiğinin vermiş olduğu ızdırap kaldı 90 dakikalık işkencenin ardından elimizde kalan. Küme düşme mücadelesi vermiyorsak bu Hamza Hoca’dan kalan mirasın halen bitmediğindendir. Çok mu haksızlık ettik acaba adama da bu kadar can çekişiyoruz. 2. Yarı için puan tablosu yapılsa eminim ki son 3 te yer alırız. Tüm takımlar bizimle oynamak için can atıyor. Nerede gol atamayan bir forvet varsa bizim maçı bekliyor. Galibiyet serileri bizim maçlarlar başlıyor takımların. Yenilmedik takım bırakmayacağız, hedef bu sanırım.
Hedef demişken, hedefini kaybeden takımların bir düşüş yaşaması kaçınılmaz ama artık bu durum düşüş olarak adlandırılmaktan çok uzak. Bu takım hedefsiz de değil üstelik. Avrupa kupalarından men edilme cezası Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edilmeden mi çekilecek zannediliyor. Biz şampiyon olamasak bile 2., 3., 4. olamayacak mıyız. Yazık gerçekten.
Yapılması gereken diye uzun bir liste yapılabilir ama yapacak ADAM olmadığından şimdilik sessizce beklemede kalacağız. Uefa kupasına katılım hakkı kazanılmasın o zaman o başkan orada oturursa bizim takım GALATASARAY olmaktan çıkar. Bekleyelim bakalım.
Selamlar...

- Kargalar ne kadar yaşar? İslam dininde karga ne anlama gelir? (30 Ocak Pazartesi)
- Çeyrek ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? Çeyrek altın fiyatı bugün! Büyük değişim yaşanıyor (30 Ocak Pazartesi)
- Bursa Bülbülü filmi konusu nedir?Bursa Bülbülü oyuncuları kimler? (30 Ocak Pazartesi)
- Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? 8 kısa maddede Altın rüya tabiri (30 Ocak Pazartesi)
- Steam ücretsiz oyunlar 2023! Bu oyunları kaçırmayın, üzülürsünüz! Ücretsiz steam oyunları (30 Ocak Pazartesi)
- 2023 resmi tatiller takvim! 2023 yılında resmi tatiller hangi günler? Resmi tatiller hangi güne denk geliyor (30 Ocak Pazartesi)
- Kediler neden kusar? Kedi kustuktan sonra ne yapılmalı (30 Ocak Pazartesi)
- Futbolda ofsayt nedir? Ofsayt nasıl anlatılır? (30 Ocak Pazartesi)
- Kravat nasıl bağlanır? En kolay kravat bağlama yöntemi (30 Ocak Pazartesi)
- Cemre düştü mü? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düştü ne demek (30 Ocak Pazartesi)
- Rüyada kedi görmek en anlama geliyor? Kedi rüya tabiri (30 Ocak Pazartesi)
- Evde çilek reçeli nasıl yapılır? Kimsenin bilmediği farklı çilek reçeli tarifi (30 Ocak Pazartesi)
- Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar? Kurumuş şarap lekesi çıkarma için gerekenler (30 Ocak Pazartesi)
- Bebeklerde ateş nasıl düşürülür? En hızlı şekilde ateş düşürme (30 Ocak Pazartesi)
- Kedileri uyutma yolları! Kedim uyumuyor sürekli miyavlıyor diyorsanız yapmanız gerekenler (30 Ocak Pazartesi)
- Evde limon ağacı nasıl yetiştirilir? Balkonda limon ağacı yetiştirme yöntemleri (30 Ocak Pazartesi)
- Cunup abdest nasıl alınır? Gusül abdesti nasıl alınır? (30 Ocak Pazartesi)
- Bir ampül ayda ne kadar elektrik yakar? Led ampul ne kadar elektrik yakar? (30 Ocak Pazartesi)
- Mucize formül! Duşakabin lekeleri nasıl geçer? Duşakabin kireç ve su lekesi nasıl çıkar? (30 Ocak Pazartesi)
- Televizyon ne kadar elektrik tüketir? Televizyonun günlük elektrik masrafı (30 Ocak Pazartesi)
- Buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Buzdolabının günlük elektrik masrafı (30 Ocak Pazartesi)
- EYT emekli maaşı hesaplama, EYT maaş hesaplayıcısı (30 Ocak Pazartesi)
- Baş Ağrısını Dindirmenin İlaçsız 10 Yolu (30 Ocak Pazartesi)
- Spotify Aile Hesabı Nasıl Oluşturulur? İşte en kısa yolu... (30 Ocak Pazartesi)
- Ülke puanı kaç oldu? UEFA ülke sıralamasında kaçıncı sıraya yükseldik TÜRKİYE) (30 Ocak Pazartesi)
- Puan sıralaması UEFA Ülkeler katsayıları (30 Ocak Pazartesi)
- Ülke puanı sıralamasında Türkiye 2022 (30 Ocak Pazartesi)
- Türkiye, UEFA ülkeler puan sıralamasında kaçıncı sırada? (30 Ocak Pazartesi)
- UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncel 14 Ekim 2022 (30 Ocak Pazartesi)
- Nasıl yapılır? E-Devlet Doğalgaz yardım talebi oluşturma ve sorgulama (30 Ocak Pazartesi)

