Makale Yaz
nusretoglu
Bu haberi yazdır
Başkanın son maçları...
 Nis
04
 2016

Cumartesi günü oynanan maç, Gsda şimdiye kadar yapılan tüm yanlışların tezahürüydü. İlk 11 ile yedek kulubesi arasındaki uçurumun, gelen teknik adamların hiçbir şekilde elindeki kadroya hakim olamadığının ve takıma GS olgusunun hatırlatılamadığının belgesiydi. Takıma sahip çıkacak 1 tane oyuncu yoktu sahada, belki Bilal biraz da Yasin vardı gerisi gerçekten Eskişehir’e verilse hiçbirini kadroya alamayacak düzeydeydi. Bu seviyesiz, kişiliksiz ve ruhsuz takıma bu sene yaptığı hatalar ile geçen sene alınan şampiyonluğa nispet edercesine katılan Muslera da ayak uydurdu ve hezimet kaçınılmaz oldu. Sene başından beri yenmeyecek golleri kalemizde görüyoruz. O da bu seneden ümidini kesti ama pazar payını da kaybedecek artık hatalarıyla. Sırf geçen sene bizi şampiyonluğa taşıdığı için adama kızmayacaksak Hamza’nın ne günahı vardı. Adam Bursa’da bizim aldığımız puanın 1,5 katını aldı neredeyse.

Kurtarıcı olarak oyuna alınan oyuncular teknik adamın düzeyini belli ediyor açıkcası. Bu yaşına kadar hiçbir baltaya sap olamamış bir teknik direktör (?), dün takımın başında lig sonuncusu karşısında ezilirken bu adamın alt yapının başına geçirildiğinin vermiş olduğu ızdırap kaldı 90 dakikalık işkencenin ardından elimizde kalan. Küme düşme mücadelesi vermiyorsak bu Hamza Hoca’dan kalan mirasın halen bitmediğindendir. Çok mu haksızlık ettik acaba adama da bu kadar can çekişiyoruz. 2. Yarı için puan tablosu yapılsa eminim ki son 3 te yer alırız. Tüm takımlar bizimle oynamak için can atıyor. Nerede gol atamayan bir forvet varsa bizim maçı bekliyor. Galibiyet serileri bizim maçlarlar başlıyor takımların. Yenilmedik takım bırakmayacağız, hedef bu sanırım.

Hedef demişken, hedefini kaybeden takımların bir düşüş yaşaması kaçınılmaz ama artık bu durum düşüş olarak adlandırılmaktan çok uzak. Bu takım hedefsiz de değil üstelik. Avrupa kupalarından men edilme cezası Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edilmeden mi çekilecek zannediliyor. Biz şampiyon olamasak bile 2., 3., 4. olamayacak mıyız. Yazık gerçekten.

Yapılması gereken diye uzun bir liste  yapılabilir ama yapacak ADAM olmadığından şimdilik sessizce beklemede kalacağız. Uefa kupasına katılım hakkı kazanılmasın o zaman o başkan orada oturursa bizim takım GALATASARAY olmaktan çıkar. Bekleyelim bakalım.

Selamlar... 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Şubat (1)
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...