Makale Yaz
seto06
Bu haberi yazdır
Zaman daralıyor..
 Ara
05
 2016

Öncelikler WEBASLAN üyesi olarak, bize buradan bu fırsatı verip, duygu ve düşüncelerimizi duyuran değerli renktaşlarımıza teşekkür ederim.

Buradan yazıyoruz, RUH eksik dedik, hırs eksik dedik, son düdüğe kadar dedik, arma için dedik... dedik de dedik.. ama futbolcuların teknik heyetin hiç niyeti yok, bunları sahada yapmaya..

teknik direktörümüz çok iyi bir insan, çok karakterli, bir duruşu var ama bunlar Türkiye'de iş yapmaz, yerler adamı, çabuk harcarlar (harcadılar). En ufak hatasında tokat manyağı yaparlar, sağdan solda eleştirirler. 

Saygıdeğer Galtasaray yöneticileri, bilmiyorum siz hangi maçı izliyorsunuz, şu son Kasımpaşa maçını bir oturun izleyin lütfen, maça güzel başlayan bir takım nasıl olurda bir anda durur, bunun teknik taktik yanı nedir sorup araştırın. farka gidecek bir maç nasıl olurda ecel terleri dökerek bitirilir anlamıyorum. Allah'ın sevdiği kullarıyızki dualarımız tutuyor, şu Muslera olmasa ne olacak? Deve kuşu gibi kafamızı toprağın altına gömeceğiz, Allah yüzümüze bakıyorda, adamın sayesinde birazdik yürüyoruz, ama nereye kadar diye sorarım?

Derhal hoca değişmeli, rikerink bey il bu lig bitmez abicim, şu oyuncu topluluğu ile biz bu ligin tozunu attırmamız lazımken, içine kapanmış futbolu bırakmış emekli olmuş oyuncu topluluğu gibi, hiç oynamaya oynatmaya niyeti yok bunların. eli sopalı disiplinli bir hoca lazım. lig başlamadan önce görüştüğünüz hoca profillerine bakın bi, favre, tuchel.. adamların takımları uçuyor, yeter artık her seferinde başa dönmeyi bırakalım. Ekonpmik yönden sıkıntıları bunlar yaşatıyor bize. 

Vee.. son olarak, yönetim.. Hepsi çok güzel insanlar, Galatasaraya hizmet için geldiniz teşekkürler emekleriniz için, lakin bu kadar sessiz pasif bir yönetim olamaz. Galatasaraya yakışan ÜNAL AYSAL gibi, dik GALATASARAYLI duruşu sergileyen bir başkan lazım, her kulvarda ezeli rakipleri tokatlayan başkanımız ÜNAL AYSAL geri gelmelidir, hemde ivedi şekilde olağan üstü seçim kararı alıp tek aday olmalı, zaten kendisi rakipsizdir. Kendisi bırakmamış olsaydı, şimdi kendini aslan sanan KUŞGİLLER, bukadar rahat ötemezdi. gel başkanım hasat zamanı. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...