Makale Yaz
gucunutarihindenal
Bu haberi yazdır
Adnan Öztürk'ü başkan yapacağız
 Ara
09
 2016

Galatasaray'da muhtemelen bu sene seçim olacak. Osmanlı ve Konya deplasmanlarında takım yara alacak gibi görünüyor. İkinci yarının ilk maçı Karabük deplasmanı, ikinci yarının 5'inci haftası ise içeride Beşiktaş mağlubiyeti muhtemel... Bu filmi Polat döneminde daha önce beraber izledik aslında...

Hemen ertesi hafta da Antalya deplasmanı var ki, işler çığırından çıkmış vaziyette ardından genel kurula gidilecek. Genel kurul Dursun ne istediyse verdi. Polat'a tüzük yetkisi, Aysal'a şuursuz harcama bütçeleri verdiği gibi. Yani müsaade etti bizim genel kurul ama Dursun Özbek artık kantarın topuzunu kaçırdı.

Genel kurulda olacakları da söyleyeyim. Dursun Özbek ve yönetiminin 1 yıllık görev süresi kaldığı için ve 1 yıl görev süresi kalan bir yönetim hiçbir hoca ve futbolcu transferi yapamayacağı için, Galatasaray başkanlık ve yöneticilik koltuklarında 1 yıl boşuna oturmasınlar diye, muhtemelen erken seçime gideceklerdir. 

Eğer gitmezlerse, genel kurul onları 1600 imza ile seçime götürmesini bilir. Çünkü devam edemezler. 15-20 milyon euro daha boşa harcayamazlar.

Peki ne olur?Olacağı çok basit. İnan Kıraç ve Aysal efendi artık kredisini tamamladılar. Masa maçında ve kapalı kapıların ardında Ahmet Ocaklı ile başkan belirlemeye çalışıyorlar şuan ama fos çıkacak. GS'nin geleceğine artık yön veremez oldular. Harcaya harcaya artık aday da bulamıyorlar.

Ortamın kendisi, Adnan Öztürk'ü başkan seçmeye mecbur kalacak. Bunu hazırlayan da ortam olacak. Galatasaray da artık kaybedecek zaman yok. Adnan Öztürk Galatasaray'ın geleceğini kurtaracak, genç ve uzun vaadeli çalışacak en ideal başkan adayıdır.

2010'da Polat ile girdiği seçimi kaybetmişti. O dönemde o seçimi kazansa, bugün Galatasaray daha farklı ve daha güzel yerlerde olacaktı. O dönem olmadı ama bu dönem olacak.

Geçen seçimde medya uydurması haberler çıktı. Yok efendim kabakulakmış, yok efendim vertigo imiş, bunlar uydurma haberler. Adnan Öztürk vestibular neuritis rahatsızlığı için 45 gün önce seçimden doktor ve aile baskısı ile seçilmek zorunda kaldı. Uzun süren tedavisi sonrasında şuanda sağlığı da çok iyi durumda. Bu da GS için bir avantaj.

Ayrıca eşi de kanser tedavisi görüyordu. Çok şükür onunda sağlığı düzeldi. Şimdi ne mi olacak?

Galatasaray taraftarı olarak rahat olalım. İnan Kıraç bütün kirli adamlarını yanına alsın gelsin. Topu gelsin ! 

Onlar hazırsa, Galatasaraylılarda hazır... 

Ve bir gün İrfan Aktar, ''sayın başkan söz sırası sizde buyurun'' dediği zaman, kürsüye gelen isim Adnan Öztürk olacak.

O gün hep beraber zaferimizi kutluyor olacağız. 

Unutmayın ve üzülmeyin ki hala birileri var. Birileri varsa, umutta her daim var.

Sevgilerimle...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...