Makale Yaz
vladimir-putin
Bu haberi yazdır
Türkiye Kupası
 Oca
23
 2014

Yazmaya niyetim yoktu ama 2 biradan sonra makale yazma kararı aldım. Kısa tutacağım. Konu Türkiye kupası alınan kötü sonuçlar ve sakatlıklar.

1- Konsantrasyon Elimizde Drogba,Sneijder,Burak,Selçuk,Melo gibi futbola doymuş oyuncular var. Bu oyuncular Türkiye ligini bile küçümsüyorlar ve bazı lig maçlarında performansları düşüyor  ister istemez kendilerini veremiyorlar. Bunun olmaması gerekir ama oluyor ve bence bu normal bir durum. Zaten Türk oyuncular 3 büyüklere transfer oldukları zaman ben artık oldum diyerek futbolu kafalarında bitiriyorlar.  Şampiyonlar liginde 3,4 maç yaptıktan sonra Maradona modunda geziyorlar ve bazı maçları küçümsüyorlar benim yerim burası değil benim maçım bu maç değil modunda kupa maçlarına çıkıyorlar. Yabancılar zaten çilek

2- Yorgunluk Türkiye Kupası maçları Galatasaray'ın hazırlık kampı yaptığı döneme denk geldi. Takıma fizik ve taktik yükleme yapıldığı için takım fiziksel ve zihinsel olarak yorgun + Takıma katılan yeni oyuncular hazır değiller.

3- SakatlıklarMaddi getirisi olmayan kupa maçlarında milyonluk oyuncuları tarla gibi zaminlerde kasap gibi adamlara karşı oynatıyoruz. Adamlar karşılarında  Galatasaray'ı görünce basit bir maçı bile Şampiyonlar Ligi finali havasında oynuyorlar.

Şimdilik 2 sakatımız var Bruma'ya çok üzüldüm Aydının gereksiz olduğunu düşünüyoprdum ama yinede sakatlığın iyi oyuncusu kötü oyuncusu olmaz ikisine de geçmiş olsun. Bence kupa maçından bilerek elenmemiz gerekirdi. Zaten bunun için artık geç kaldık. Buraya kadar gelmişken kupayı alalım ama çok masraflı oldu.Tamam prestij meselesi fln ama o zman iyi organize etsinler kupa maçlarını.  Ben bir GS'li olarak ben böyle kupa istemiyorum.  Taraftarlar olarak kupa maçlarını dikkate alarak futbolcuları ve hocayı eleştirmeyelim.

Ben kupa maçlarını hazırlık maçı gibi görüyordum zaten ama sakatlıklardan sonra s..ler böyle hazırlığı dedim. Benim kafamda Chelsea maçı var GS'nin ait olduğu lig orası . Tokatspor kim ? + Uslu dursalar gösteri maçı havasında oynanır ama adamlar ölümüne oynuyorlar sakatlık oluyor.Boş yere camia olarak kendimizi strese sokuyoruz.

Benim düşüncelerim böyle tersini düşünen yorum yazsın.  Forza Mancini...!!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...