Makale Yaz
vladimir-putin
Bu haberi yazdır
Şampiyonlar Ligi
 Eyl
10
 2013

Merhaba,hepinizin bildiği gibi Şampiyonlar ligi maçlarına çok az zaman kaldı. Şimdi ben kendi gözümden rakiplerimizi değerlendireceğim. Rakibimiz R.Madrid 100 Milyon Euro'ya Baleyi aldı zaten çok güçlü olan kadrosunu dahada güçlendirdi.

Ve Carlo Ancelotti...

Ancelotti'nin Mourinho'dan daha kötü bir antrenör olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ama PSG'yi Fransa şampiyonu yaptıktan sonra Real Madride gitti. Kariyeri boyunca büyük takımları çalıştırmış tecrübeli bir hoca. Ayrıca Mourinho'yu takımdan göndermek için ellerinden geleni yapan bazı Madrid'li oyuncuların (Casillas,Ronaldo,Ramos) gibi artık futbol oynamaktan başka çareleri kalmadı. Bu sefer kendilerini futbola vermeleri gerekiyor çünkü bahaneleri kalmadı artık. Bale oynarsa 100 Milyon euro ettiğini kanıtlamaya çalışacaktır.

Mesut Özil'i sattığı için büyük eleştirilere maruz kalan başkan Perez için de Galatasaray maçı çok önemli. Hedefi Şampiyonlar ligi kupasını 10. kez kazanmak olan bir takıma karşı oynayacağız.

Ve Juventus

İtalya ligi eski görkemli günlerini geride bırakmış gibi görünüyor. Ama bu italyan devi geçirdiği şike sürecinden sonra toparlandı ve İtalya liginde ambargo koydu . Geçirdiği şike sürecini saymazsak Juventus için İtalya'nın Galatasaray'i diyebiliriz.

Bazı futbol adamları Juventus'un bu gruptan R.Madridin önünde 1. olarak çıkabileceğini söylüor. Carlos Tevez gibi silahları olan bu pahalı takım hiç te kolay lokma değil.

Kopenhag

Kuşkusuz grubun en zayıf halkası.Favori değiller...

Kaybedecek hiç bir şeyleri olmayan bu mütevazı Danimarka takımı kötü sürprizlere imza atabilir ve karşısındaki takımların başına bela olabilir.Kopenhag takımında fizik gücü üstüne kurulmuş bir oyun taktiği ve Elmander tarzı oyuncular görmek beni şaşırtmaz.

Bu tarz küçük takımlara karşı oynarken en büyük dezavantaj oyuncuların motive olamaması ama Şampiyonlar ligi olduğuı için bunun bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

Sarııı.... Kırmızııı.... GALATASARAY :)

Muslera,Drogba,Sneijder ve oyun tarzını çok beğenmesemde CL de harikalar yaratan Burak. Hangisinden başlasam bilemiyorum. aa tabiki Taraftar...

İspanyol gazeteleri Galatasaray'ı değerlendirmiş ve en güçlü tarafının evinde oynadığı maçlar olduğunu yazmışlar. Aslında haksız sayılmazlar... Geçtiğimiz sezon Galatasaray, M.United ve R.Madrid gibi Avrupa'nın dev takımlarını Arena'nın çimlerine gömerken bunda kuşkusuz taraftarın da büyük etkisi vardı.

Muslera, geçtiğimiz sezon şampiyonlar liginde penaltı atışı sırasında Nani'ye gol izni vermeyen,yaşının genç olmasına rağmen çok tecrübeli olan kaleci. Galatasaray taraftarını korkutuyor,sahadaki performansı yüzünden değil Barcelona gibi takımalrın transfer listesinde olduğu için :)

Sneijder

Hırs,zeka,teknik...

2010 yılında Xavi ve Robben'i geride bırakarak UEFA tarafından yılın en iyi ortasahası seçilen bu oyuncu  Galatasaray'da oynuyor :)

Başarılı bir sezon öncesi hazırlık kampı geçiren ve Ülkesiyle 2014 dünya kupasında oynamanın hayalini kuran oyuncu bu sezon büyük patlama yapabilir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...