Makale Yaz
koncerto
Bu haberi yazdır
Bu haber, medyada yok!
 Ağu
26
 2012

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav ve Kulüpler birliği başkanı Halil Ünal'ın Trabzonspor’a karşı komplo kurdukları iddia edilen görüşmeleri Araştırma-Yazar Talip Doğan Karlıbel yayınlandı.   

İşte o çirkin tezgahın perde arkası konuşmaları:

Şener Erzik  Kulüpler birliği toplantısından önce telefonla TFF başkanı Yıldırım Demiröreni arar. Kulüplerbirliği toplantısı gerçekleşeceği gün Erzik ,TFF başkanına  " Trabzon ve Türkiye’den UEFA’ya her gün yüzlerce mail ve şikayet  geliyor. Fenerbahçe’ye neden ceza vermiyorsunuz diye... " 

Demirören " Biz bu işi kendi aramızda halledeceğiz siz disiplin kurulunu birazdaha oyalayabilir misiniz ?" 

Erzik  " Yok imkansız yakın bir süreçte disiplin kurulu kararını verecek ama dediğim gibi ortalık çok ciddi karıştı UEFA da bu yazılardan dolayı "  

Demirören  "Ben bu y...... Sadri’ye söyledim rica ettim “UEFA ya yazı göndermeyin diye yine de gönderiyor. Bunlar adam olmaz. Laz kafa işte.

"ERZİK : "Tamam bilginize yani burası karışık " Demirören " Tamam başkan sağol ben toplantıya giriyorum". Demirören içeri girer ve İlhan Cavcav çağırır.  

Demirören :  İlhan abi bu Şener başkanla görüştüm her gün hala yüzlerce mail gidiyormuş

Cavcav :  Bu işi destekleyecekler belli Fenerbahçe, Sivas, Eskişehir, BJK, Ordu,, Elazığ, Karabük, ve diğer Anadolu takımları... bunlar manyakmı yahu.  

Cavcav : Kafalarına s…çayım ben bunların. Şimdi sana düşündüğümü aktarayım başkan Ban Halil e konuşayım biz bu Trabzon konusunu bence kökten çözelim. Bana kalsa bunları Avrupakulüpler birliğine  ortalığı yaygaraya veriyorlar diye şikayet edip bu sene Lig düşürelim..Biz Kulüplerbirliği olarak karar aldık mı Trabzon’un işini bitiririz Bir sorun Galatsaray olur ama onları da korkuturuz.

Demirören: Ben Fikretle görüşürüm Anadolu takımları destekler bir sorun Bursa ile Galatasaray yapar. Dediğin gibi onları da aşarız ama iyi düşünmemiz lazım Bakanla da bir görüşelim, o onay verirse siyasi gücü arkamıza almış oluruz, kimse de bir şey yapamaz.

Cavcav : Ben Halil ile bir görüşeyim başkan sana haber veririm sonra. Demirören : Tamam abi." Sorun değil %90 arkamıza alırız iş orada bitiyor zaten." Halil Ünal : Siyasi irade ne diyecek bu konuya ortalık ciddi karışacak bence.?

Cavcav toplantı sırasında Halil Ünal’a bir nabız yoklaması yapar oda hemen "çok güzel bir teklif ama ciddi tepki alırız. Basın ne der... 

Cavcav: Basını da ayarlarız nasıl olsa siyasiler Fenerbahçe’yi kurtarmamızda olumlu mesajlar verdiler. Halil Ünal İlhan abi bunu bayramdan evvel kesinlikle açıklamayalım bu tip girşimi .Ortalık karışır bu işi biz punduna oturtturup basına da  kademe kademe haber yaptırtıp Seten, Çeliker, Serdar ali v.s milletin zihnine öncelikli olarak yerleştirelim sonra bir hamlede kararımızı veririz bence.

Cavcav: Zaten amacımızda başarılı olmasak da Trabzon’u susturmuş oluruz Bak yaygara yapma senin işini bitiririz gibisinden.

Cavcav toplantı bittikten sonra Demirören’in yanına gider ve konuyu az çok hallettiğini iletir, ve ona, " Başkan sen şimdi bir açıklama yap Bu Sadri gelmedi ağzının payını ver de biraz kapasın çenesini " Demirören kısa bir süre sonra basın mensuplarına şu açıklamayı yapar.: " Sürüden kaçanı KURTLAR yer "……………….

Bu görüşmenin  deşifre olmasından 30 dakika sonra Demirören Cavcav ve Ünal  Bu bilgilerin nasıl sızdığı ve kimler tarafından verildiğini araştırmaya başladı. GÖRÜŞMELER, TWİTTER da YAYINLANDIKTAN SONRA PANİK BAŞLADI.. KONUŞMALARIN MEDYAYA YANSIMAMASI İÇİN HOLDİNG MEDYASINDAKİ SPOR MÜDÜRLERİ, YAZARLAR VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞME TRAFİĞİ HIZLANDIĞI İDDİA EDİLİRKEN, BU SON DERECE ÖNEMLİ, TÜRKİYE yi SARSACAK SKANDAL KONUŞMALARIN, ULUSAL GAZETELERDE ve kendilerine EN BÜYÜK BİZİZ diyen İNTERNET SİTELERİNDE YER ALMAMASI, MEDYAyı SUSTURMA OPERASYONLARI İDDİALARINI DOĞRULAR NİTELİKTE.. GARİP ÜÇLÜ nün önce AZİZ YILDIRIM ı ARADIKLARI İDDİASI DA AZİZ YILDIRIM'ın HALA AĞIRLIĞININ NE KADAR KORUDUĞUNUN, DEMİRÖREN VE KULÜPLER BİRLİĞİNİN AZİZ YILDIRIM dan ÇEKİNDİĞİNİ GÖSTERGESİ.. 

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal, Trabzonspor’a karşı komplo kurdukları iddia edilen görüşmelerin haber61 ve holding medyası dışındaki bazı yayın organlarında yayınlanmasının ardından gece geç saatlerde Yıldırım Demirören ile İlhan Cavcav'ın Aziz Yıldırım'ı aradıkları konuyla ilgili görüşme yaptıkları ileri sürüldü.  

Kulüpler birliği ve TFF siyasileri de arkasına alıp Trabzonspor’un sindirmeyi planlıyor.  Trabzonspor başkanı Sadri Şener ile ilgili olarak ağır hakaretler ve aşağılamaların yer aldığı konuşmaların basın aracılığıyla deşifre edilmesinin ardından gece geç saatlerde tabiri caizse tam bir 'Top Secret' yaşandı. Olayların ardından Trabzonsporlu bazı yöneticilerin dün akşam saatlerinde Halil Ünal'ı aradığı, bunun ardından Ünal'ın Yıldırım Demirören'i arayarak kendisini Trabzonsporlu yöneticilerin aradığını söylediği ileri sürülüyor.  

İşte Talip Doğan Karlıbel'in yazdığı o iddialar: "Halil Ünal bu akşam Demiröreni aramış ve bugün kendisini Trabzonlu yöneticilerin aradığını söylemiş. Demirören spor müdürlerini ariyarak talimat vermiş "Bu konu basina düşürse dost gazetecileri ve yorumcuları arıyarak haberin yapilmaması İçin ricada bulunmalarını istemiş. Yorumcularda böyle bir görüşmenin olmadığına dahil kamuoyunu bilgilendirme talimatı almışlar. Demirören ve Cavcav Aziz Yıldırımı aramişlar bugün bugünkü konuyla ilgili" (Türkspornetten alıntıdır)

Talip Doğan Karlıbel'i bilenler iyi bilir. Elinde somut bilgiler olmadan böyle bir haber yapmayacak kadar esaslı bir gazetecidir Talip Bey... Peki bu haberi kaçınız duydunuz arkadaşlar? Bu haber manşet değeri taşımıyor mu? Neden hiç bir ulusal medya organında yer bulmadı? Falanca fanatiğin iftiralarına, filanca amigonun karalamalarına şıp diye atlayan ulu medyamız bu haberi nasıl oldu da ıslakaladı?

yorum sizin... 

Gelin biz üstümüze düşeni inat ve ısrarla yerine getirelim sevgili Galatasaraylılar...

Aşağıdaki maili ilgili mercilere her hafta mutlaka atalım, atılmasını sağlayalım. Şenes Erzik’i son derece rahatsız eden bu mailler şunu bilin ki amacına ulaşıyor. Bu görev bizim boynumuzun borcudur. Kendimizi ait hissettiğimiz bu şerefli armanın onuru adına bu alçaklığa sessiz kalamayız, kalmamalıyız…

Subject : Turkish football fans demand justice as soon as possible for the sake of fair play.

MAİL:I am writing this letter to you to say that Turkish football fans have no patience left regarding the decision you said you were going to take on Fenerbahce FC case.

Despite all solid evidence that Fenerbahce FC involved in match fixing in  12 games in the 2010-2011 season and the verdict of Turkish Court, you take too long to make the right decision and this delay increase speculations about yourselves too. There are rumours in Turkey that Fenerbahce FC are trying to get out of this mess by using similar methods that they used in Turkey and put political and economical pressure on UEFA alongside a rumour saying that UEFA and Discipline Committee members are also bribed by third parties to save Fenerbahce FC. We do not beleive that UEFA would get involved in any sort of unethical behaviour under any circumstances.Lately, presidents of clubs that Fenerbahce FC were fixed matches with, such as; Genclerbirligi FC, Eskisehirspor FC., are now organising secret meetings to put pressure on Trabzonspor FC. They aim to stop Trabzonspor FC. searching for justice at international stages.  Despite all these efforts and political pressure put on the president of Trabzonspor FC. millions of Trabzonspor FC fans are behind their clubs 100% on this case. Neither Trabzonspor FC nor millions of supporters will let this case go unless Fenerbahce FC is penalised and the championship throphy of 2010-2011 season is given back to Trabzonspor FC.It is UEFA’s duty to make sure that football in Europe is played fairly and if any sort of corruption occurs, the crime is punished. With all do respect we have to remind you once more that UEFA took too long to make the right decision on this case and if the right decision is not taken we reserve the right to seek justice at FIFA, CAS and European Human Rights Court. Mr. Michel Platini and Mr. Gianni Infantino clearly underlined at various times that Fenerbahce FC is involved in match fixing and UEFA will take the right action as soon as they can as it is not fair to let any sort of corruption to take control over football.Therefore, I would like to ask you once more; ‘What are you still waiting for to penalise the match fixer Fenerbahce FC? It is disgrase to football that a team involved in match fixing in 12 games at domestic league can participate in the Campions League, which is suppossed to be the elite league of Europe.It is not fair for Turkish supporters either to put up with this corruption and watch fixed games in Turkish Super League. This is killing the soul of football.As a result, as a football fan, I request you to do your job and follow your rules and regulation by applying the penalties stated in the disciplinary procedures of UEFA regarding Fenerbahce FC case. Are you for or against MATCH FIXING? !!!Yours truly,

ad-soyad

Gönderilecek Adresler: 

info@uefa.com, contact@uefa.com, giancarlo.abete@uefa.ch, gianni.infantino@uefa.ch, michel.platini@uefa.ch, contact@fifa.org, media@fifa.org, datainfo@fifa.org, webinfo@fifa.org, discipline@uefa.ch, alasdair.bell@uefa.ch 

Selam ve sevgilerimle

Cenk V.  AYAĞ

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Mayıs (1)
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...