Makale Yaz
ferhatz
Bu haberi yazdır
PARA DEĞİL ARMA....
 Tem
26
 2012

Evet şampiyon takımın şampiyon taraftarları. Bir transfer sezonunun sonuna doğru geliyoruz yine. Transferde her kesimi memnun etmek mümkün değil. Herkesin beyninde oluşturduğu bir Galatasaray profili var.

Fakat bu stresi, siniri ben hala anlamış değilim. Geçen sene Ünal Aysal ve Fatih Terim geldi. Yine aynı şeyler söylendi. Herkes transferi bitirdi. Bizimkiler hala bekliyor. Beceriksiz yönetim, cimri yönetim. Geçen sene bile belki çok büyük yıldız transferi yapmadılar ama çok faydalı isimler alındı. Yönetim Demirören gibi taraftarın gözünü boyamak için birkaç yıldız da getirebilirdi. Ben geçen sene ilk defa Galatasaray’da transferin bu kadar sistemli yapıldığını gördüm. Kriter şuydu. Takıma katkı saylayacak, seviye atlatacak oyuncu.

Muslera gelmeden önce kaç  sene kaleci sıkıntısı çektiğimizi, Eboue yokken sağ bekin halini. Melo Selçuk yokken orta sahanın içler acısı durumunu. Bunlar olurken aynı zamanda bir de Emre çolak ve Semih kaya gibi iki tane pırıl pırıl genç takıma katıldı. O çok geç kaldılar dediğimiz transferlerle şampiyon olduk biz. Zira geçen sene 2.ve 3.olsak ta şahsen ben hiçbir tepki vermezdim.

Bu sene de aynı strateji izleniyor. Tamam yine belki çok bekleniyor. Taraftarın sabrı zorlanıyor ama gördüğümüz gibi yönetim transferleri açıkladığı zaman yine mutlu olmasını biliyoruz. Şu anda takımın iskeletini oluşturacak oyuncularımız zaten mevcut.  Gerekli takviyeler yapılıyor. Ben şu anda tek olmazsa olmazın sol bek mevkisine yapılmasını istiyorum. Zira Hakan Balta’da ameliyat görünüyor. Bir 3-4 ay verim alacağımızı sanmıyorum. Çağlar zaten en ihtiyaç duyulan zamanda sakattı. Yine sakatlanacağına eminim. Bir de tabi melo konusu var.

Melo neden bu kadar olmazsa olmaz bir adam gibi görünüyor anlamış değilim. Biz bu kafada olduğumuz müddetçe adam bizden 5 te istese 10 da istese çıkarır veririz zaten. Kimse kusura bakmasın. İstediği kadar iyi futbolcu olsun oyuncunun karakteri esastır Galatasaray için. Melo Galatasaray taraftarını kullanarak bence gereksiz bir şımarıklık içinde. Eğer geçen sene Rieraya attığın dayaktan sonra Fatih Terim seni affetme büyüklüğünü gösteriyorsa sende 3-5 kuruştan vazgeçip, o aylardır tatil yaptığın yerden gelip takım arkadaşlarına katılacaksın.

Galatasaray taraftarı meloyu seviyor. Evet meloya istediği parayı verin. Sonra ver Juventus’a istediği parayı. Sonra bir bakmışın beyefendinin menajerleri çıkmış biz de 2-3 milyon Euro komisyon isteriz. Yuh artık. Melo da şunu unutmamalı. Kendisine daha önce bu kadar kucak açan bir kulüp ve taraftar olmadı. Eğer kıymet bilmiyorsa Rusya’ya gidebilir. Başka bir yerden teklif alacağını zannetmiyorum zaten.

Belki yeni gelecek oyuncu melo kadar katkı sağlamayabilir. Belki çok arayabiliriz. Ama bir gerçek var ki kimse Galatasaray’dan büyük değildir ve kimse Galatasaray taraftarının sevgisini masaya pazarlık olarak koyamaz. Kimse Galatasaray başkanı’na çocuk diyemez. Eğer biz hocasının ve takım arkadaşlarının bulunduğu bir yerde rierayı hastanelik eden bir adamı affedip bir de üstüne bunları sineye çekersek bu kulübün değerlerine ihanet etmiş oluruz.

Eğer takımı için birşeyleri feda eden aç futbolcu arıyorsanız senelik 2 milyon Euro alacakken kulübüm fazla bonservis istedi diye 1 milyon Euro indirim yapan Amrabatı görün. Amrabat’ın Galatasaray’da oynaması ne biz ne de kayserinin elindeydi. Amrabat kendi tırnaklarıyla kazıya kazıya Galatasaray forması giyecek.

Sözün özü bana göre bütün taraftarlarımızın yapması gereken şey sadece takımına sahip çıkmak ve destek olmak. İnanın yönetim ve teknik heyette en az bizim kadar takımımızın başarılı olmasını istiyor ve ona göre hamleler yapıyor.

Her zaman dediğimiz gibi HEP DESTEK TAM DESTEK……

Saygılarımla,





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...