Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Dursun Özbek ve Fatih Terim Meselesi
 May
19
 2022

Dursun Özbek geçmiş dönemde ben dahil hiçbir taraftardan gereken saygıyı göremedi . 

Galatasaray başkanını kendi taraftarı eliyle beyaz tv gibi futbol programlarına meze etmez . Pantolonuyla paçasıyla dalga geçmez .

Galatsaraylı başkanına yaglı surat o bu demez . 

Dursun Özbek şu andan itibaren gerekli saygıyı göstermeyecekseniz ne maç izleyin ne yorum yapın . Kulüpler batıyor Ali Koç yok bizde elini cebine atıp fedakarlık yapanlara saygı göstermek boynumuzun borcu . 

Dursun Özbek Metin Öztürk konusunda çok dikkatli olmalı iki uyarımdan biri bu . Metin Öztürk güvenilmez bir kişilik çiziyor . 

İkinci mesele Fatih hoca meselesi . Fatih hoca gelmesine gelsin isteriz ama sadece hocalık yapacaksa ve başarısız olduğunda başarısızlığı gögüsleyip gidebilecekse gelsin. 

Zerre eleştiri kabul etmeyen bir grup kendine yakın gazeteci ve sosyal medya hesaplarıyla algı yaparak , başarıda kendisinin başarılı olduğu başarısızlıkta sürekli başkalarının suçlanıp medya önüne atıldığı bir konumda mı gelecek ? 

Fatih hoca kadro Ocak ayında istenilen seviyeye gelecek dedi ama türkiye kupasından dahi elendik . 

Fatih hocanın avrupada kontra atak futbolu oynattıgı 4-5 maç hariç iyi oynattığı takımı maç yoktu bu sene . Ama basın toplantılarında bir kere ben bu işi yapamadım sözünü ağzından duymadım .Sürekli sosyal medyada trol hesaplarla başkaları hep hedef gösterildi .

Bak hocam sen başkan değilsin tff ile polemige girme . 

Bak hocam sen tranfere karışma ihtiyaç olan mevkiyi söyle bir bütçeye uygun birini alırız . 

Bak hocam kendine yakın gazetecilere dikkat et işler kötü gidince hoca şunu istedi almadılar hocaya şunu yaptılar bunu yaptılar diye haber servis edilmesin .

Bak hocam florya bagımsız bir kuruluş değildir sportif aş başında biri olacak onunla uyumlu çalışacaksın dediğim dedik yok öyle . 

Hoca bu şekilde gelecekse gelsin yoksa hiç gelmesin . 

Son olarak geçmiş Dursun Özbek dönemi açılan rocky pankartı nedeniyle başı belaya girmişti . Takımın başına geçnişte feto ile bağı olan bir eski futbolcuyu getirmeyeceğini umut ediyorum . Feto hainine gram bulaşan kulüpten girmemeli .





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...