Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Kılavuzu Dursun Özbek Olan Muhalefet ve Ozan Korkut'a Tavsiyeler
 Haz
28
 2019

Önce Özbek meselesine açıklık getirelim . Fatih hoca ve Özbek meselesini karşılaştıranlar var önce bunu çürütelim . Bakın Hoca milli takımdan kovuldu zira atanmış bir kişiydi . Özbek aday oldu seçilmedi zira seçilmiş kişiydi birinci fark bu . İkinci fark hoca ile sözleşme imzalanırken tazminat maddesi konmuş , Özbek zaten oy ile gelip giden biri . Şimdi iki durumun ne alakası var biri kovulma sonrası tazminat diğeri baskanken beceriksizliği iki yıllık hatalarını örtbas etmek için kimseye sormadan kulübe para verme halı .

Kurtulamadık gitti arkadaş bu Özbek kardeşlerden ne biçim bir insansın , insan hayret ediyor .

Cebinden para vermişmiste onu istiyormuş yav arkadaş sen o paraları verirken kime sordun . İki sene üst uste başarısız olduktan sonra istifa etmek yerine acelece yüksek bonservisli transfer yap biz mi dedik sana ? 

2014-15 sezonunu heba ettin şampiyon takımı aldın 6.yaptın , her açıklaman ile kulübü rezil ettin , men tehlikesi yok dedin men yedik.2016-17 sezonu ayrı rezillik . Sonrasında edeplice görevden ayrılmak yerine 80 milyonluk transfer yapıyor beyimiz üstelik Östenburga elenmiş takım gelmiş parasını istiyor .

Madem onun parasını istiyorsun zarar edilen futbolcuların parasını ver .Mesela Olcan'ı kızdım kafama göre kovdum diye bir açıklaması var bu adamın kaç milyon tazminat ödediysek yeni yönetim rücu etsin bu zata .

Git bileklik sat boş zamanlarında,  diksiyon kursuna git birlik beraberlik kelimesi nedir ne değildir öğrenirsin Fransızca biliyorsun ama Türkçe konuşamıyorsun ı u gak guk etmeden konusumıyorsun, boş kağıt falan yolla UEFA'ya boş zamanlarında yada jem karacanı de jongu Carole veya getirdigin bir başka pek yararlı oyuncuyu oteline müdür yap .Smokin giy bol olmasın ama . Ne bileyim yüz yağlarını aldır bizden uzak dur ama . Son tavsiyem pek meşhur yardımcın Can Topsakal ile birlikte montajcılık isinede girebilirsiniz malum pek maharetli biri bu konuda 

Muhalefete tavsiyem Mustafa Cengiz'i eleştirecekseniz bu adamı ekranlardan uzak tutsun iki seçim kaybettirdi muhalefete hala akıllanma yok galiba . Ayrıca Mustafa Cengiz'i eleştirirken amacınız üzüm yemek mi bağcı dövmek mi şu ana kadar açılan davadan izlenimim bağcı dövmek gibi tek bir taraftar okumuş cahil fark etmez sizi haklı bulmuyor . 

Taraftara FM taraftarı deyip ,Özbek yönetimde yer alıp sonra istifa edip yeni listeye eşini sokmaya çalışan Selim Arda Üçerler ... Ergin Ataman'ın kuyusunu kazıp sonra Ergin Ataman Eurocup'u alınca kupa törenine gelmeyip kendini montajlatan Can Topsakal . Sosyal medyada hesap satın alıp algı operasyonu güden İskender Baydar . Dursun Yönetimi bu arkadaşlar , bu adamlarla mı Mustafa Cengiz'e muhalefet yapacaz  .

Temmuzda bir karar verecek oldu da başkan aksine karar verdi bu yazdiklarım taraftar için turnusol olsun bu adamların içinde olduğu bir muhalefetense mevcut başkan her halükarda bin kat iyidir haberiniz olsun

Floryayı babasının çiftliği kulübü bakkal gibi yöneten Özbek donecekse kardeşi Floryaya dönüp oğluna videodan oyuncu izlettirip oyuncu alacaksa . Hesap satın alan İskender Baydarlar donecekse . Taraftara FM taraftarı diyenler donecekse . UEFA'ya boş kağıt yollayanlar donecekse . Utanmadan kupa törenine kendini montajlayan utanmazlar donecekse varsın Albayrak ve Cengiz devam etsin . Sizin yapacağınız muhalefetin deriz bırakırız .. 

Ozan Korkut'a tavsiyem kendine bir yol çizsin bu adamlarla arasına mesafe koysun farklı bir dil üslup geliştirsin . Özgür Demirtaş ta muhalefet İmamoglu'da muhalefet , Ertuğrul Özkök'te muhalefet Nur Serter'de muhalefet . Nur Serter'in üslubu yaklaşımı ile git bakalım İstanbul'u alabiliyormusun . Lise faşizimi gütmek liseyi ancak yıpratır tıpkı Nur Serter'in geçmişte yaptıklarının laikliği yıpratması gibi karşı seçmenin nazarında bu kavramları öcü konumuna getirmesi gibi . Seçim sonucunu tanımamak liseden olmayan yönetemez deme üslubu ile özür dilemezse belediye başkanı olamaz bizden olmayan herkes  vatan haini üslubu arasında bir fark yok bu üslup kaybettiren bir üsluptur  karşı tarafı kenetler sanada oy kaybettirir .İstanbul seçimleri size örnek olsun ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...