Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Taraftar-Yönetim-Hoca Üçlüsüne Çağrı !
 Şub
01
 2019

Yönetime kırk eleştiri yazarım hala var , mali kongre öncesi yazacam ama şimdi mesele bu değil hepsini erteleyip sineye çekip takıma top yekün destek olma zamanı .Şimdi taraftar ne yapmalı , hoca ne yapmalı , yönetim ne yapmalı bunları konuşalım .Amaç üzüm yemek bağcı dövmek değil .

Şimdi gerçekten kenetleniyoruz. Taraftar olarak ;

1) İç saha maçlara cehenneme dönecek geçen yıl son 5 hafta yaptığımızı şimdiden yapmaya başlayacaz . Başaksehir kollanıyor çok nadir puan kaybedecek bizim kaybetmememiz lazım her maç final maçı her maç derbi maçı bizim için o ciddiyetle takım nasıl hazırlanacaksa tribünde o şekil olmalı telefon selfie stada sokmuyoruz ciddiyet ile stadı inletiyoruz .

2) Olurda kaybedilen maç olur (inşallah olmaz ) hocayı takımı linç etmiyoruz destek oluyoruz ertesi maç daha hırslı oluyoruz taraftar olarak 

3)Twit sosyal medya aktif kullanılıcak şer cephesi maçlarda elbet puan farkı kapanınca bizi doğramaya başlayacaklardır ilk Trabzon maçında bunu bekliyorum onun büyük görev UA düşüyor gerekirse bir eylem yapılmalı istiklalde yeri geldiğinde twit atılır tabi . Hakkımız yenmemeli asıl önemli yendiği maçtan sonra sert refleks gösterebilmeliyiz ultraslana ciddi bir iş düşüyor bunu yönetimle birlikte kordineli yapmalı tabi yoksa sadece sözde kalır .Biz kazanınca yabancı sınırından bahsediceklerdir gene , istikal marşı diyeceklerdir algı operasyonu yapacaklardır bunları diyeni kulüp üzerine oyun oynayanları linç ediyoruz taraftar olarak , algı yapmalarına izin vermeyelim .  

4)Hocaya destek olacaz maç içi tercihleri nedeniyle veya skor nedeniyle eleştirinin dozunu kaçırmayacaz matematiksel olarak her an şampiyonluk şansımız varken hocanın moralini bozmayın ki oda maksimumu versin Serdar konusunda UA ve bir kısım taraftar hocaya haksızlık yaptığını umarım görmüştür adam avrupa katar varken fenere gitti kırk Serdar gelir geçer hoca bir tane hoca ile kim çatışırsa hoca haklıdır tezi hep geçerli olsun sizin için .

Teknik ekip ve başta hoca ; 

1) Tüm oyunculardan maksimum verim almalı oyuncularında işin ciddiyetinde olması gerek örnek olarak sene başında feghouli ile şimdiki feghouli arasındaki fark gibi şu anda ciddiyetle oynuyor her maçı hoca geri kalan oyunculara da bu etkiyi yapmalı her oyuncumuz iyi ama hepsinden bir yüzde 15 fazla alırsak önümüzde kimse duramaz şu anda yavaş yavaş takım performansı artıyor bunu yıl boyuna yaymalı.

2) Özellikle puan farkının kapanacağı maçlarda derbilerde biz doğranıyoruz hocam , bu maçlarda hakemi de yenmek gerek hakemin bizi dogranma ihtimali olan maçlarda takım ekstra oynamalı ki hakemide yenelim yenildikten sonra konuşmanın pek manası yok .

3)Maç sonunda olurda hakkmız yenirse Abdurrahim'i yada bir yöneticiyi yolla çık sert bir açıklama yap de hocam sakın sen konuşma ceza vermek için bahane arıyorlar aman hocam en ufak hatada biçerler bizi .

4)Sana inanıyoruz hocam sana tavsiye vermek çokta haddimize değil sen işini bilirsin ama şu takımı bu senede şampiyon yapta sene sonunda üç tane kanıbozuk çıkıp kebapçı şu bu , bakın terim beceremedi demesin seni seviyoruz hocam dediğin gibi kaybederkende gurur duyacak basan pres yapan mücadele eden takım görmek istediğimiz

Yönetim ne yapmalı ;

1) Bir hakkımızı yedirmeyecek bu yönetim hakkımız yenecekse gerek yok bu kadar transfere , bizi hiçbir maçta dograttırmamalı hoca çıkıp konuşmadan el altından işi halletmesi gerek yönetimin hakkımızın yenmemesi gerek çok ciddi söylüyorum konya maçında hakkımız yediler birşey yapamadınız böyle yaparsanız gene bırakın gidin kardeşim bunu sizinle beyaz sayfa açmış biri olarak söylüyorum şimdiden tedbirinizi alın hakemler bizi dograrsa birşey yapamazsanız taraftara hesap vermezsiniz .

2)Takmını motivasyonun bozmayın maaşları zamanında ödeyin , Serdar Eren'in durumunu sineye çektik ama durum rezillik adam 1 sene para vermemek 2 3 milyon alacak ne demek bu adam yerinde ben olsam antremana çıkmam bu her oyuncu için böyle maaş aksarsa takım futbol oynamaz Beşiktaş bundan durumu kötü bir an önce futbolcuların alacaklarını maaşlarını ödeyin aksi halde 3-4 haftaya top oynamaz o adamlar baştan söylüyorum yönetime eger medyaya şu oyuncunun maaşı ödenmedi diye isteksiz tarzında bir haber düşerse yönetimle külahları degişiriz gene 

Yönetim taraftara beyaz sayfa açmak istiyorsa bu iki maddeye çok dikkat edecek !Maaşları ödeyecek - hakemlere hakkımızı yedirmeyecek bu ikisin yap geriye yaslan keyfine bak .

BU ÜÇ GRUP KİLİT NOKTASINA SAHİP TARAFTAR-YÖNETİM-TEKNİK HEYET herkes işini yapacak ve inşallah şer cephesini tekrar yenip 22. şampiyonluğu alacaz . Özellikle yönetim kısmında şüpheliyim bizi yanıltıp utandırmalarını diliyorum.

Alanyaspor galibiyeti inşallah temiz bir başlangıç olur 22.şampiyonluk için .

Yayınlanması dilekleriyle ...

 

  

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...