Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Fatih Hocaya Destek Olalım
 Tem
07
 2019

TFF başkanı değişti Aziz Yıldırım'ın adamı başkan oldu .

Mhk başkanı değişti Bjkli biri geldi .

Medyada bilinçli bir GS nefreti pompalanıyor . Her oynacagımız Anadolu maçı derbi sertliğinde geçecek bunlara hazır olun .

4 taraftan etrafımızı sarıyorlar biz uyurken işimiz çok zor olacak . Taraftar olarak tüm takımların lig başlayınca temel amacı hocanın hegemonyasına son vermek olacak . Genelde son haftalarda kapanan hırslı oynayan Anadolu takımları bize ilk haftalardan kapanacak bizim maçlara ayrı motive ile çıkacak yani hocanın işi çok zor 

Bu süreçte armudun sapı , üzümün çöpü diye hocayı eleştirmek intihar olur taraftarın bilgisine , hoca kimi alıyorsa saygı duyun Adem Büyük üzerinden eleştirilmesi hocanın komedi adem ser cephesine karşı tavır almış Abdullah Avcı'ya haddini bildirmiş bir futbolcu öyle çöp falanda değil ortalama 8-10 gol atan bir forvet iyi bir yedek bu şartlarda hocanın bu adamı almasının nesi kötü . Üstelik takımda hocaya sadık bir iki adam olması şart 2017-18 sezonunda Tolga Ciğerci ile alakalu bana kötü duyumlar gelmişti kasten oynamıyor bir yerle irtibatlı bilgisinden , bu sebeble hasan sas tarzında hocanın adamı diyebileceğimiz birkaç adamın kulüpte olması iyidir içten vurulmayız iç cephe sağlam olur .

Ben sadece Vedat Muriç üzerinden yaygara kopardım biraz oda Hasan kartal , İsmail kartal dolasıyla ahlaki sebeplerden ötürü onu bile söylerken söylediğimin 10'da birini söyledim . Neyse demek istediğim 2015 sezonu Hamza hocayı şampiyonluk sonrası taraftar olarak bitiren biziz transfer eleştiri yapmasak beğenmediğimiz Hamza ilk 3'te bitirirdi ligi 6. olmazdık herseyi geçtim 2015-17 arasındaki krize girmezdik . Ondan dolayı hocayı transfer üzerinden elestirmeyin vardır bir planı oyun sistemi bütçe nazarında birşeyler yapmaya çalışıyor .

Taraftar olarak sabırlı olalım yıldız beklemeyelim hocanın alacağı oyunculara eyvallah diyelim . Ha ne zaman yönetim işi boslar hocayı ve kulübü mağdur edecek derecede transfer yapmazsa baskıyı kurarız protesto  ederiz orası ayrı hatta şunu belirteyim kevin großkreutz gibi yada geçen yılki gibi son güne kalma rezilligi olacağını sezersek zaten biz taraftar olarak gereğini yaparız yönetime şu anki şartlarda yaygara koparmanın manası yok .

Dediğim gibi iç cepheyi sağlam tutalım ser cephesi geniş hoca bizim  degerimiz  yıpratmayalım  . 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...