Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Fatih Hocam Dikkatli Olalım !
 May
11
 2019

Evvela şunu belirtelim ki son iki haftadır bjk ve bu rize maçında bizim lehimize aman aman denecek bir lehimizde hata yapılmadı buna rağmen öyle bir algı operasyonu yapılıyor ki sanki hocası 8 10 maç ceza yiyen 5-6 oyuncusu haftalarca cezalı olan takım biz değilmişiz gibi kadrolu bazı satılık kalemler tarafından algı operasyonu yapılıyor .

Rize maçı özeline bakalım .Diagne'nin ilk penaltısı tekrar edilmeliydi .12 dakika uzadı diyorlar sırf Emre Akbaba'nın sakatlığı zaten 10 dakika geçirdi maçta .Onyekuru'nun penaltısında da ayağa müdahale var .Bunların hepsıni geçtim Rize gibi orta sınıf bir kulup o kadar verecek primi nerden buldu teşvik primi aldıkları o kadar belli ki yönetimizinden biri çıkıp bunu yüzlerine vurmamasını ilginç buldum bu algı oyunlarının evvela önüne geçelim . Bjk maçı hakemi kızağa çekildi bizim lehimize yaptığı 3 net hata yoktur . 

Neyse son duruma gelirsek Fatih hocama çağrıda bulunuyorum hocam Rize Bjk maçının intikamını Başaksehir maçında almak isteyeceklerdir büyük ihtimal bizi doğrayacak bir hakem atanacak artık bunun önüne geçmek çok zor alehimize düdük çalınacak kararlar verecekler takımı öyle bir hazırla ki hakemi de yenelim .Öyle bir futbol oynattı ki hakem alehimize karar verse bile yenebilelim . Dediğim gibi büyük ihtimal doğranacaz bunun önüne geçmek zor bu oluşan algı atmosfer havadan sonra .Hadi hocam motivaston senin işin oyuncuları ölüm kalım maçına hazırla .Düşmana dünkü çocuklara truvalara 2016'da seni milli takımda sırtından vuranlara kulübü güldürmezsin hocam sen sana güveniyoruz seninle birlikte 2017 sonunda geldiğinden beri bir adete itibar izzet şeref savaşı veriyoruz bunu ikinci şampiyonluk ile taçlandıralım .

Taraftara düşen görev belli gene agresif olmak zorundayız telefon selfie bunları bırakıyoruz maç boyunca sesimiz kısılana kadar ıslık manyağı yapmak zorundayız rakibi özellikle Emre ve Arda ikilisinin hakemi baskı altına almasına izin vermeyelim. 

Yönetime gelince biz Tff'ye füze at demiyoruz başkan son 2-3 hafta hakkımızın yedirilmesini önle kafii sonrada başkanlığa devam et bu kadar basit ve şu medyada güdülen algı operasyonun önüne geç Rıdvan Dilmen halkı sokağa çagırmaktan bahsediyor . Gs teknik direktörü 10 maç ceza alırken bizden böyle bir talep geldi mi ki o şimdi eften püften bir Rize maçı için böyle çagrı yapma cürreti kendinde bulacak . Yada Rize başkanı aleni açık teşvik primi aldığı ortada utanmadan sıkılmadan maç sonunda Galatasaray'a hakaret yağdırabiliyor .Bu algı operasyonun önüne geç ve Başaksehir maçında son olarak takımın hakkını yedirme ki bizde seninle beyaz bir sayfa açalım sayın başkanım ...

Şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir 10 maç başka takımın hocası ceza alsa ilk 10'a giremezdi kaç hafta 5-6 as oyuncu eksik oynadık çok az kaldı emeklerimizi almaya buraya kadar gelmişken vermeyelim hadi takım hadi hocam göster kudretini ...

Bu arada hoca basın toplatısında Gs büyük takım refleksi göstermiştir demesi benim gözlerimi yaşarttı  ( geçen hafta yazıda takım büyük takım refleksi gösteremiyor iki maç üst üste iyi oynayamıyor demiştim ) taraftarını dinleyen söyledikleri sözleri inceleyen bir hocaya sahibiz Allah ondan razı olsun kalbimiz seninle hocam 2016'da yere düştüğünü sanıp üstüne üşüsen akbabalardan tek tek hesap soracaz inşallah Allah büyük seninle bizi tekrardan buluşturan Allah bununda hesabını sormamızda bize vesile olur .

Son düzlüğe girerken ki görüşlerim bunları Allah yardımcımız olsun yönetim futbolcu hoca taraftar hep birlikte tam konsantrasyon .





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...