Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Ultraslan ve Yönetilmeme
 Oca
25
 2019

Ozanı Rodrigez'i sattıktan hemen sonra hayali bir kar tablosu yayınladı manipülasyon hamaset yaptı yalan attı , oyuncu satma dışında ne kaynak yaratmış yönetim biri bana açıklasın Cl geliri ve oyuncu satma , sponsor mu bulmuş hayır ne yapmış ? Üyeleri aptal mı sanıyor bu yönetim ?

Ultraslan taraftar grubumuz , Abdurrahim forvet nerede diyor ? GS başkanlık sistemi ile yönetilmiyor mu ? Cambaza bak mı oynuyorlar  ?Mustafa Cengiz'e tepki yok nam-ı değer kuzey alttan ne yapacaksınız hamaset mi yapacaksınız transfer sezonu kapanınca kenetlen zart zurt deyip taraftarı kandıracaksınız yıl 2019 kimsede aptal değil sorguluyor Dursun Özbek döneminde yapılan hatalar yarım sorgulama halindeydi şu anda yapılacak hata tam sorgulamaya yol açar , kuzey alt hariç o stadda batı üst doğu üst doğu alt kuzey üst vs ... var gene Dursun Özbek dönemi gibi rezillikler görecez galiba ultraslan suskun tavrına bakarsak  ama bu sefer ya herro ya merro

Utanmamız gerek şu durumdan GS taraftarı olarak Çarşı iki sene üst üste sampiyon olan çeyrek final oynatan başkanından hesap sorabiliyor her konuda ekonomi , Reza,  gelen gidenler , Genç FB 10 yıl Aziz Yıldırım'a direndi ,Teksas genel kurala gelip başkandan hesap sordu soruyorum GS taraftarına Ultraslan ile Anadolu Genç FB arasında ne fark var ha kareografi yapıyor değil mi ? Peki .

Çarşı ziraat bankasi borç yapılandırması konusunda fikir belirtti değil mi ? Olumlu yada olumsuz bir görüş sundu değil mi ? Ultraslan sundu mu ?Hayır .Kendine taraftar grubu diyorsansa bu konuda görüşün olmak zorunda sen tribünden gidersin parayla adam tutup da gerekirse kareografi yaptırırım ben yada yönetimler kareografi yapmakla taraftar olursun ama taraftar grubu olamazsın bu konularda fikrin olacak , olacak ki gelen yönetimler a bu grup çapulcu parasını vereyim sussun diyemesin sizde bir nitelik görsün bir fikir bir değer görsün .

Taraftar grubu sadece bağırıp çağıran bir grup değildir bir sivil toplum kuruluşudur 30 milyonu temsil ediyorum diyorsansa bir niteliğin olacak yoksa kendine önder lider reis demiyeceksin , topladığın 15 20 yaş çoluk çocugun sana reis demesi ile reislik olmaz nitelik nicelik ile olur fikirle olur , duruş ile olur .

Genel kurul divan nasıl bir denetim mekanizması ise taraftar grubu da fiilen böyledir ama bunun böyle olması için taraftar grubunun içinin doldurulması nicelik nitelik kazanması gerekir yoksa olay forvet alıp almamada değil 

Galatasaray taraftarı bu tip yapılanmaları sorgulamadığı sürece böyle yönetilmeyi hak eder bende söylemesi ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...