Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Yönetim Oyuncu Satma Artık !
 Oca
21
 2019

Kulağıma gelenlere göre Galatasaray yönetimi hala oyuncu satmak peşindeymiş ciddi bir tarihi hata olur lütfen artık oyuncu satmayın neden mi tek tek açıklayayım ;

Ozan'ı sattın Rodrigez'i sattın hadi Serdar'ı da sat daha ne ? 20 milyondan çok daha fazla para geldi ?

Satmak istediği adamlar Mariano , Feghouli , Belhanda  , Fernando 

Çok açık net söylüyorum bu adamlardan birini satan hem gelecek yılı hem bu yılı satar tek tek açıklayayım .

Seneye Onyekuru , Ndiaye gidecek onların yerine adam lazım gene sattığın kadar al olacak satacak adam lazım şimdi satılabilecek tüm oyuncuları satmak seneye satacak oyuncu bulamamak ve doğal olarak alacak oyuncu bulamamak olur gelecek seneyi satmış oluruz .

Bu seneye gelirsek Mariano ayak içini iyi kullanabilen , direk kafaya orta kesebilen bir oyuncu hatta rodrigez gitti kanatta Feghouli ve Onkeruya birşey olsa oynatacak kimse yok ama elde Mariano varken gerekirse Marianoyu sag kanada koyabilirsin , bunun yanında , 3-4-3 oynacaksak gene kanatta mariano oynayabilir ,Linnes görev adamı disiplinli bir oyuncu ama Mariao kadar teknik değil ayak içini onun gibi kullanamaz , üstelik üç kulvarda yarışıyoruz tek linnes ile olmaz hele linnes ve sabri deniyor şaka gibi ? Sabri kulunün evladı ise paraya ihtiyacı varsa verirsin Gs tvye orda yorum yapar 6 aydır ayagına top değmemiş adamı Mariano yerine almak ne demek inşallah bu şakadır .

Fernando görünmez kahraman takımın dinamosu aslında taraftarın görmediği futboldan anlayabilen taraftarın görebileceği birşey bu , bu adam olmazsa takım oynamaz hatta söyle bir anektot vereyim başaksehir maçında abdullah avcu Fernando'nun üzerine oynadı onu kitlemek için pres yaptı biz önde pres yapmasını bekliyorduk maç öncesi kale hattını defansı serberst bıraktı başaksehir sadece Fernando'ya yüklendi (1-1 biten maç) hoca Selçuğu ikinci yarı ondan dolayı aldı ( ya niye Selçuğu alıyor çekti herkes ama o anda alma sebebi yüzde 90 buydu ) işte Fernando böyle iyi bir oyuncu Abdullah Avcı bile bunu gördü yaşıda yaşlı değil şu anda satılması şampiyonluğu satmak olur .

Belhanda orta alanda takımı oynatan oyuncu begenen var begenmeyen var ama oynamadığı maçlarda galibiyet yok bu kadarı tesadüf olamaz değil mi ?  Riekerink dönemi ayak içini iyi kullanabilen Bruma Podolski Sneijder'e ragmen 4. bitiridik ligi niye orta alanda basan koşan bir adam yoktu duragan pas futbolu vardı Belhanda mücadele ediyor kalmalı satılacaksa bile sene sonunda satılmalı .

Feghouli takımın en özel oyuncusu potansiyel Sneijder'i duragan anda skoru değiştirebilecek bir oyuncu gerekirse 10 numara olarak kullanabilir kilolarını attı son haftalarda gerçek performansını buldu özellikle derbi büyük maçlarda bu tip adamar çok lazım olur maaşı yüksek dogru yollanacak ise bile sene sonunda yollanmalı bu sene yollamak şamğiyonluğu satmak olur zira Rodrigez gitt takımda kanat kalmıyor.

As niteliğinde (Mangala düzeyinde) defans alınmayacaksa Maiconda gitmesin Ahmet Çalık ,Semih , Marcao mu oynayacak kevgire döneriz derbiler deplasman maçlarında .(3 forvet gelecekse gidebilir orası ayrı )

Son olarak Uefa 3 oyuncu bildirme hakkımız var hadi bu adamları sattık yerine adam almaya kalksak ( ki yönetim alamazda bu saaten sonra ) Uefa'ya bildirmeyiz Benfica maçına yedek kulübesiz mi çıkacaz Gs Avrupa Fatihidir avrupa salla tarzında bir yaklaşım kabul edilemez .İşin özü ne satacaksanız artık sene sonu satın 2 forvet alıp transferi kapatın .

Biz geçen yıl şampiyon olup Şampiyon ligine kalmasak Ozan'ı 12 milyona satabilir miydik ? Biz geçen yıl 3. olsak Uefa gitsek Ozan bu performansı Clde degilde Uefa kupasında gösterseydi 12 milyon teklif gelir miydi ? Artık dokunma takıma başkan , dokunma bu takım şampiyon olsun , dokunma bu takım şampiyon ligine gitsin al iki forvet bitsin gitsin gitsin bu iş germeyin taraftarı artık azıcık kulubün marka değerine önem verin bakın bu sene yaptığınız forvet hatası yüzünden belki gruptan çıkamadık samimi söylüyorum Porto iç dış iki maçtada yenerdik belki Cl çeyrek finali oynayıp tarihimzde 3. çeyrek final olarak yazdıracaktık marka degerimize ne hakkınız var bununla oynamaya lütfen artık oyuncu satmayın sene sonuna kadar lütfen !

Sayın başkan bir laf kullanmıştı Cl grubunda sıfır çeksek bile 30 milyon alıyoruz diye , Sayın Mustafa Cengiz Fenerbahçe 2001 yılında gruplara kaldı 30 milyonu aldı sıfır çekti ama Şampiyonlar ligi tarihinin tek sıfır çeken kulubü olarak anılıyor , Bjk 30 milyonu aldı ama en çok gol yiyen (8-0) ekibi olarak anılıyor .Ekonomi tabi ki önemli ama bu kulubün bir marka değeri var afrikalı çocuk üzerine Gs forması giyiyorsa Rooney oglu Galatasaray forması giyorsa sizin bu marka değerine zarar vermeye hakkınız yok , bundan yüz sene sonra kulubün kötü bir biçimde anılmasına vesile olmaya hakkınız yok .Lütfen ekonomiyi düşündüğünüz kadar birazcık kulubün marka değerini düşünün 

Taraftarını çok üzdünüz ,Tff olaylarında dik duruş göstermediniz yönetim olarak ,kulüp içi demokraside disiplin sevkleri ile sınıfta kaldınız ,jurnalcilik yaptırdınız ,trol hesaplar açtırdınız , sene başında takımı forvetsiz bıraktınız , kamp açılır açılmaz oyuncu gelir dedik gelmedi hala gelen yok , artık lütfen 2 forvet alın ve oyuncu satmadan transferi kapatın bizde lige odaklanalım sizinle cebeleşmeyelim şampiyon olup herkes keyfine baksın lütfen artık hata yapmayın ki bizde beyaz sayfa açabilelim .

Taraftarla aranızda beyaz sayfa açmak istiyorsanız artık hata yapmayın oyuncu satmayın bizde hocanın beyanını esas alıp bir beyaz sayfa açalım bu transfer dönemi son şansınız .2 forvet mutlaka şart almazsanız sene sonunda taraftar üzülür sonra yönetimsel olarak üzülürsünüz benden söylemesi.

Son durum ile alakalı görüşlerim bunlar yayınlanması dilekleriyle ...

NOT: Trol hesaplarla ilgili ifşa yazım haftaya arkadaşlar ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...