Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Böyle Başladık! Böyle Bitireceğiz!
 Kas
25
 2017

       Sarı Kırmızı renklere gönül vermiş, söz konusu GALATASARAY olduğunda desteğini esirgemeyen taraftarımıza sabırlı olmalarını bu sene bizim senemiz bunu hepimiz biliyoruz ve bizi eleştirenlere, Galatasaray'ı kötülemeye çalışan, Şampiyonluk yolunda önümüze taşlar koymaya çalışanlara inat desteğimizi arttıralım ve takımımıza sahip çıkalım. 

Evet Tudoru başta istemiyorduk! Sezon Başında gönderilmeliydi ama şu bir gerçek ki bu takımın bu seviyede oynamasında en temel faktör TUDOR! Tudoru savunmak değil niyetim başından beri tudoru istemeyenlerdenim. 

       Ama görüyoruz ki Galatasaray Lider! Elbette puan kayıpları olacak bizi rahatsız eden şeyler mağlubiyetlerden çok Trabzonspordan ve Başakşehirden aldığımız mağlubiyetler! Ve Fenerbahçe yenilgisi. 

Daha 13.Haftadayız ve Galatasarayın lider olduğu halde Medyanın her yenilgide tudoru yerin dibine vurması ve Galatasaray aleyhine yazılar yazılması taraftar üzerinde baskı yaratıyor. Tudor Büyük takımların hocası değil! Şuanda bizim için üzülecek bir durum yok! Aykut Kocamının Teknik Direktörlüğünden çok Tudorun teknik direktörlüğü konuşuluyor. 

      Galatasaray herkese korkuyu yaşatmış BAŞARILI olacağımızı bildikleri için üzerimize geliyorlar, Taraftarı ateşlemeye bu kadar da olur mu dercesine haberler yapılarak öfke kusmamızı istiyorlar! 

Böyle haberlere, yorumculara artık bir duruşumuz olmalı! Biz Galatasaray Taraftarıyız! İnanların Yanındayız! Bırakalım onlar konuşsun! MAYIS'TA Biz konuşacağız Onlar İzleyecekler! 

      İNANIYORUZ! ŞAMPİYONLUK BİZİM! SADECE DESTEK OLMANIN ZAMANI! GALATASARAY TARAFTARI HER ZAMAN ZORLUKLARLA MÜCADELE ETTİ ŞİMDİ BİZİ YILDIRMAYA, BİZİ ELEŞTİRENLERE KARŞI MÜCADELE ETME ZAMANI! 

Galatasaray'ın Fatih Terim Dönemin'de üst üste şampiyonluklarını kaldıramayanlar Fatih Terim'e Milli Takım için teklifte bulundular! Fenerbahçe'ye böyle şeyler hiç yapılabiliyor mu? Yakın Zamandan bahsedelim! İyi giden bir beşiktaş 2 sene üst üste şampiyon olmuş Şenol Güneş'e Milli Takım Hocalığı teklif ediliyor! Bizleri Anlamıyor Safmışız gibi görenler var! 

     Renkdaşlar! Medyan'ın, Yorumcuların, Galatasaray aleyhine konuşanların Gazına gelmeyelim! Galatasaray Şuanda Lider! ve Devre arasına da Lider olarak girecek! Galatasaray Bu Sezon Tudorla Şampiyon Olacak! Birileri Amacına ulaşamamış Biz Şampiyonluğumuzu kutlarken Galatasaray Düşmanları sadece izleyecekler! 

     LİDERİZ! BÖYLE BAŞLADIK VE BÖYLE BİTİRECEĞİZ! ÇEKEMEYENLER KONUŞSUN MAYISTA TEK KONUŞAN GALATASARAY TARAFTARI OLACAK! 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...