Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Şapkadan ÖZBEK çıktı!
 May
07
 2017

       Galatasaray taraftarına ve camiasına yapılan en büyük zarar bu yönetimin halen birşeyleri düzeltebileceği görüşünü savunmasıdır.  Her sene aynı dümen! Bir hoca getirilir fakat hocadan beklenileni göstermediği takdirde gönderilir ve bütün suçlu hoca olur! Bakıyoruz Hamzoğlu'ndan sonra gelen hocalar hep suçlu oldu! Şimdi takım kötü kime yıkılacak bu tüm sonuçlar TUDORA! Hiç yönetimin suçu kabul ettiği görülmedi ki!

        Dursun Özbek'in yaptığı hataları artık herkes biliyor. Geldiği günden beri takıma katkı sağladığı bir sonuç göremedik. Hep kendi projelerini öven ve onun başarı sağlayacağına inanarak Galatasaray'ın Ticaret Takımı değil FUTBOL kulübü olduğunu unutuyor.

       Galatasaray'ın ticari faaliyetlerine önem verdiği kadar Galatasaray'ın başarı sağlayacağı ve takımı motive eden kişilerle hareket etmesi lazım.         

       Galatasaray'a sadece yukarıdan bakan isimler ile yönetildiğini görüyoruz! Florya'ya gidip sandalye'ye oturup takımı izlemekle ve soyunma odasına gidip sizin derdiniz nedir? gibi davranışlar ile yöneticilik yapılmaz! Ayrıca Başkan'ın yardımcıları nerede?         

        Artık Değişim Şart! Geriye değil ileriye giden başarı sağlayan bir Galatasaray Olmalı! Bu da sizinle olmuyor! Artık Ceketinizi de alın koltuğuda bu işi yapabilecek kişilere bırakın!  İnatla biz kötü değiliz aslında iyiye gidiyoruz sözlerini sarf ederek halen takımın başında duracaklardır!   

--- Mustafa Denizli getirildi olmadı! Alt yapı için düşünülüp te A takımın başına getirilen Jan Olde Riekerink' de olmadı! Tudor Hüsran oldu!    

--- Yanlış Senaryo: Anadolu takımlarında başarılı sağlayan hocaları Galatasaray gibi büyük bir kulübün başına getirmek!   

--- Artık Galatasaray'a ucuz maliyetliymiş, Başakşehir'de başarılı Abdullah Avcıymış! bize böyle hocalar lazım değil!!! Galatasaray'ı ayağa kaldıracak, bu aslanı diriltecek hoca lazım! Fatih Terim gibi isimler gelmedikçe bu takım 2017-2018 sezonunda da avrupaya gidemez!   

 --- Transferlerde hüsrana uğradınız! Adem Büyük gibi futbolculara verilecek paraları savurmayın! Galatasaray'ın transfer politikasını kim yürütüyorsa o kişinin değişmesi şart!   

--- Galatasaray başakşehir, osmanlıspor gibi takım ruhunu ortaya koyabildi mi? Beşiktaş'ı zaten söylememize gerek yok çünkü Yöneticilik beşiktaşı başarıya götürdü! Fenerbahçe Derbisini kaybedince Takımımı tebrik ediyorum diyen bir Hocayla çalışıyoruz!       

Melo'nun dediği gibi de Abdurrahim Albayrak'ın yönetime dahil olması gerekli. Galatasaray artık eli kolu kırılmış sadece maça çıkalım kazansakta kaybetsekte Galatasaray bu mu Galatasaraylılık! Başarı yok! Para Yok! Stad Boş! Kime oynuyor Galatasaray?      

Değişim Şart! Artık Bırakın! Galatasaray sizinle daha kötü oldu! Borç Borç diye diye daha fazla maliyet oldunuz! Futbolcuları satarak maliyet azaldı diyerek birşeyler yaptık demeyin artık! Herkes herşeyi görüyor! Galatasaray Taraftarı kadar Üyelerde Sesini Çıkartmalı!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...