Makale Yaz
aslankes
Bu haberi yazdır
KARIŞMAYIN LÜTFEN
 Ağu
09
 2011

 

 

Vefa sadece İstanbul’da bir semt veya stad adı değildir. Vefa: Sevgi ve Dostluk bağlılığıdır. GS kültüründe ahde vefa vardır. O yüzdendir ki Fatih TERİM’ 10 sefer de gelse 11. gelişine yine kredisi olmalıdır. O Fatih TERİM ki Cumhuriyet tarihimizin ve Galatasarayımızın en başarılı hocasıdır. Danimarka’ da sevinç gözyaşlarıyla UEFA kupası kaldırılırken, 4 yıl üst üste Lig Şampiyonu olurken bu takımın lideri oydu. Asıl sorgulanması ve ders çıkarılması gereken o başarının paraya çevrilememesidir. Belki de Fatih TERİM’ in II. Gelişindeki başarısızlığının altındaki gerçek sebep başarıyı nakde çeviremeyenlerdir. O dönemde Mourinho gelse başarısız olmaya mahkûmdu.

 

Futbolun yetenekli ve kuvvetli ayaklarla oynandığında başarının geldiğini sokaklardaki çocuklar bile bilir. Geriye oyun bilgisi ve taktik açıdan donanımlı LİDER bir hoca gerekir ki tam da Fatih TERİM’ i tarif eder bu tanım. Tabi ki tüm bunlar HUZURLU bir ortam da olabilir. Ha bazen olamayabilir. Dünyanın en başarılı ve saygın hocalarından CAPELLO’ nun İngiltere’sini gördük son Dünya Kupasında... O bakımdan önemli olan istikrarlı, göze hoş gelen, maçın son bölümlerinde bile bile baskı yapabilen ve daima Avrupa arenasında Mayıs aylarına kalabilmektir aslolan. Ne demişti Kurucu Başkanımız Ali Sami YEN ecnebi takımları yenmektir hedefimiz.. Bu bakımdan istenilen hedeflere en kısa zaman da ulaşabilmek için kestirme yol Fatih TERİM’ dir.

 

Diyeceğim o ki lütfen Fatih TERİM’ i rahat bırakın. Zaten Karşıyakanın medyası Galatasarayımızı çirkefin içine çekmek için her yolu denerken, bizim sevgili yöneticilerimiz maşallah Karşıyaka medyasından geri kalmıyor. Ne güzel takım GS ruhunu tekrar hatırlamışken, aslanlar gibi savaşmaya başlamışken, en önemlisi de bu taraftarı tekrar heyecanlandırmaya başlamışken bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

 

Karşıyaka yöneticileri belki de kendilerini küme düşürmeye sebep olacak yöneticilerine takdir edilecek boyutta sahiplenirken, Sayın Adnan POLAT’ ın evi ve ofisi aranıp savcıya ifade verdiği anlarda çıkıp iki satır açıklama yapıp bir önceki başkanımıza sahip çıkmayanlara ne söylenebilinir ki.

 

Söylenilecek olan şudur; Artık yeter! Kendi ayağımıza kurşun sıktığımız. Geçen sezon bu taraftar fazlasıyla acı çekti. Takım tam da toparlanmaya başlamışken, üzerindeki ölü toprağını yeni yeni atarken, hocanın ve takımın psikolojisini olumsuz etkileyecek kişiyi bu taraftar hep sevgiyle anacaktır Avrupa’nın en modern stadında.   





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...