
21
2011
Bence asıl sorulması gereken CAN ALICI soru şudur. UEFA nın Federasyona yüzde bir bile şüphe varsa gereğini yerine getirin dediği bir durumda, Devletin koskoca savcısı sadece yüzde birlik bir şüpheyle bu kadar insanı metris’ de tutuyor olabilir mi?
El arabasına bile zor sığan, kalın kalın şike dosyaları, polisler tarafından taşınırken çekilen resmin altına, bunlar Ramazan Pidesi mi? diye manşetten sormuştu gazetenin biri esprili bir şekilde de gülmekten kendimi alamamıştım.
Fenergenekon medyası diyor ki efendim bu iş de karar vermek çok kolay değil Federasyonu da anlamak gerekir. Hem onlar yeni seçildiler kucaklarında böyle bir problem buldular. Böylesine bir konuda karar almak kolay mı?
İyi de Mehmet Ali AYDINLAR, Göksel GÜMÜŞDAĞ ile adaylık konusunda anlaştıktan hemen sonra herkesin desteğini aldık yeni bir aday çıkması futbolu kaosa sürekler mealinde açıklama yapanlar onlar değilmiydi ki.
Madem bu kadar istekliydiniz Federasyonu yönetmeye o zaman gereğini yerine getirin. Battığı söylenilen Yunanistan bile öle ya da böyle hemen bir karar verebiliyorken, sayfalar dolusu açıklama yapıp aslında hiçbir şey söylemeyerek topu taca atmakta neyin nesi.
Bahaneye bak yeni seçilmişlermiş. Federasyon Başkanvekili Lütfü ARIBOĞAN başta olmak üzere birçok yönetim kurulu üyesi zaten önceki yönetimde değiller miydi?
Artık inanıyorum ki bu Federasyon, İddianame de yayınlansa, savunma da alsa karar ver(e)meyecek, taki savcılığın açtığı dava sonuçlana kadar bu iş sürünceme de bırakılacaktır.
Efendim hepimiz aynı geminin içerisindeyiz, Futbol gemisinin batmaması için bir defaya mahsus af çıksın diyordu değerli bir kulübümüzün yöneticisi geçenlerde.
Burası muz cumhuriyetimi ki her hata yapana bir af çıksın.
Federasyon taca atılan şike topunu unutturmak ve gündemi değiştirmek için her yolu denemektedir.
Şimdi de Gelişmiş hiç bir lig de yeri olmayan “Play-off” saçmalığıyla gündem değiştirilmeye çalışılmaktadır. Fenergenekon medyası da “Play-off” sistemine balıklama atlayarak üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmektedir.

- Kadın Girişimciler İçin Kredi Olanakları (30 Haziran Perşembe)
- En Son Takibe Alınma Tarihi Ne Zaman Silinir? (30 Haziran Perşembe)
- Elektronik Ürün Senedi ELÜS) Nedir, Avantajları Nelerdir? (30 Haziran Perşembe)
- Cari Açık Nedir ve Nasıl Hesaplanır? (30 Haziran Perşembe)
- Dünyanın En Büyük 2. Borsası: Nasdaq Borsası (30 Haziran Perşembe)
- Vakıflar Bankası Başka Bankaya EFT Ne Zaman Geçer? (30 Haziran Perşembe)
- Halk Bankası Gece Yapılan EFT Ne Zaman Hesaba Geçer? (30 Haziran Perşembe)
- Ziraat bankası EFT Saati Kaçta Başlıyor? (30 Haziran Perşembe)
- Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Nasıl Yapılır? (30 Haziran Perşembe)
- Kredi Kartı Borcumu Nasıl Yapılandırabilirim? (30 Haziran Perşembe)
- Finansbank Başka Bankaya EFT Ne Zaman Geçer? (30 Haziran Perşembe)
- KOSGEB Mobilya İmalatı Desteği Nedir, Nasıl Alınır? (30 Haziran Perşembe)
- Kredi Kartı Öğrenciye Çıkar mı? (30 Haziran Perşembe)
- Hangi Banka Maaş Bordrosuz Kredi Verir? (30 Haziran Perşembe)
- Dünya Ticaret Örgütü Nedir? (30 Haziran Perşembe)
- Su Diyeti Nedir ve Nasıl Yapılır? (30 Haziran Perşembe)
- Siyah Maske Nedir, Faydaları Nelerdir ve Nasıl Kullanılır? (30 Haziran Perşembe)
- Hangi Diziler Final Yapıyor? (30 Haziran Perşembe)
- Erşan Kuneri Ne Zaman Yayınlanacak? (30 Haziran Perşembe)
- Çilek Nasıl Temizlenir? (30 Haziran Perşembe)
- Terrier Cinsi Köpekler Ne Kadar Tıraş Edilmelidir? (30 Haziran Perşembe)
- Muhabbet Kuşları İçin Yem Seçimi Nasıl Olmalıdır? (30 Haziran Perşembe)
- Kuşların Hastalıkları Nelerdir? (30 Haziran Perşembe)
- Kuşların Hasta Olduğu Nasıl Anlaşılır? (30 Haziran Perşembe)
- Kuşlarda Tüy Dökülmesi Normal Midir? (30 Haziran Perşembe)
- Kuşlarda Solunum Sistemi Problemleri Nasıl Anlaşılır? (30 Haziran Perşembe)
- Kuşlarda Sindirim Sistemi Problemleri Nasıl Anlaşılır? (30 Haziran Perşembe)
- Kuşlar Neden Gaga Taşı Kullanılır? (30 Haziran Perşembe)
- Köpeklerin Kan Tahlillerine Hangi Durumlarda Bakılır? (30 Haziran Perşembe)
- Köpeklerde Vitamin Eksikliğe Sebep Olan Nedenler (30 Haziran Perşembe)

