Makale Yaz
aslankes
Bu haberi yazdır
Federasyon yan gelip yapma yeri değildir
 Ağu
21
 2011

Bence asıl sorulması gereken CAN ALICI soru şudur. UEFA nın Federasyona yüzde bir bile şüphe varsa gereğini yerine getirin dediği bir durumda, Devletin koskoca savcısı sadece yüzde birlik bir şüpheyle bu kadar insanı metris’ de tutuyor olabilir mi?

        

El arabasına bile zor sığan, kalın kalın şike dosyaları, polisler tarafından taşınırken çekilen resmin altına, bunlar Ramazan Pidesi mi? diye manşetten sormuştu gazetenin biri esprili bir şekilde de gülmekten kendimi alamamıştım.

 

         Fenergenekon medyası diyor ki efendim bu iş de karar vermek çok kolay değil Federasyonu da anlamak gerekir. Hem onlar yeni seçildiler kucaklarında böyle bir problem buldular. Böylesine bir konuda karar almak kolay mı?

 

         İyi de Mehmet Ali AYDINLAR, Göksel GÜMÜŞDAĞ ile adaylık konusunda anlaştıktan hemen sonra herkesin desteğini aldık yeni bir aday çıkması futbolu kaosa sürekler mealinde açıklama yapanlar onlar değilmiydi ki.

 

         Madem bu kadar istekliydiniz Federasyonu yönetmeye o zaman gereğini yerine getirin. Battığı söylenilen Yunanistan bile öle ya da böyle hemen bir karar verebiliyorken, sayfalar dolusu açıklama yapıp aslında hiçbir şey söylemeyerek topu taca atmakta neyin nesi.

  

         Bahaneye bak yeni seçilmişlermiş. Federasyon Başkanvekili Lütfü ARIBOĞAN başta olmak üzere birçok yönetim kurulu üyesi zaten önceki yönetimde değiller miydi?   

 

         Artık inanıyorum ki bu Federasyon, İddianame de yayınlansa, savunma da alsa karar ver(e)meyecek, taki savcılığın açtığı dava sonuçlana kadar bu iş sürünceme de bırakılacaktır.

 

         Efendim hepimiz aynı geminin içerisindeyiz, Futbol gemisinin batmaması için bir defaya mahsus af çıksın diyordu değerli bir kulübümüzün yöneticisi geçenlerde.

 

         Burası muz cumhuriyetimi ki her hata yapana bir af çıksın.

 

         Federasyon taca atılan şike topunu unutturmak ve gündemi değiştirmek için her yolu denemektedir.

 

Şimdi de Gelişmiş hiç bir lig de yeri olmayan “Play-off” saçmalığıyla gündem değiştirilmeye çalışılmaktadır. Fenergenekon medyası da “Play-off” sistemine balıklama atlayarak üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmektedir.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...