Makale Yaz
100000480930799
Bu haberi yazdır
Ey Sn AYDINLAR biz sana nasıl güvenelim?
 Ağu
09
 2011

Aydınlar 'ın Metris cezaevi çıkışındaki sözleri:''Takımımın Başkan'ını ziyaret için geldim''

Bu nasıl bir açıklamadır Sn AYDINLAR?

Sen TFF'nin Başkanısın.Evet Fenerbahçe taraftarı olduğunu sağır Sultan onu bırak Kırk Haramiler bile biliyorken bu açıklamayı nasıl yapabildin? Fanatizm duyguları doruk noktasına çıkmadan böyle bir açıklama yapılmazdı.TFF'NİN  Başkan'ları hiç bir dönem taraftarı olduğu futbol takımını Aydınlar gibi beyan etmemiştir üstelik ŞİKE gibi bir dava da tüm Türkiye pür dikkat kesilmiş 'temiz kararlar' beklerken. İşte Aydınlar'ın bitişi o sözleri söyledikten sonra başladı.

Aslında Sn Aydınlar Şike olayında Fenerbahçe SK'yı düşürmemek onu bırakın ceza almasını önlemek için her yol mübahtır saydı, aynı Şampiyonluk da her yol mübahtır anlayışı gibi. İlk önce Kulüpler Birliğini ardına alıp,Türk Futbol'unun yaşayan Sahtekar'ı İlhan Cavcav'ı tetikçi tayin edip 'Kimse küme düşmeyecek' açıklamasını yaptırdı. Sonra 'Süper Kupa ertelenmeyecek' zıplamasını da gerçekleştirdi. Sonra 'Ligler ertelenmeyecek' diye de kurtarma opereasyonun da bir hamle yaptı velakin Aydınlar ne yaptıysa Fenerbahçe SK'yı kurtaramadı.

Süper Kupa ertelendi,Ligin başlangıç tarihi ertelendi ve Küme düşme kararı alınması toplantısı şu meşhur 26 klasör'den sonra verilecek karara kaldı. Kısaca Sn Aydınlar ne açıkladı ise hiç birini tutmadı.Her sözü ters çıktı. Pekala neden sözünü tutamadı? Aslında kendisi verdiği sözleri tutmayı çok istedi.Fenerbahçe Sk en az yara ile bu travmayı atlatsın diye çok uğraştı ama hem Şenez Erzik hemde ÜNAL Aysal'ın ani çıkışı Aydınların ani çöküşü oldu.

Şenez Erzik Uefa'nın şakası olmadığını ilettikten sonra ancak Sn Aydınlar'ın bilinci açıldı ve yüz yıl'ın Skandal'ının farkına vardı yoksa olağan bir durum gibi bakıyordu Şike olayına. Ve Galatasaray adını zorla Şike olayına karıştırmaya çalışan Medya'nın başarısı karşısında Aydınlar ne yaptı? Elinde 26 klasör dosya,Fenerbahçe Başkan,As Başkan ve Kurum'un bel kemiği Muhasebe Müdür'ü cezaevinde tutuklu iken dahi yapmadığı o çıkışı Galatasaray için yaptı. ''Gerekirse Kupalarını alırız' Ey Sn AYdınlar biz artık sana nasıl güvenelim?

Neyse ki Tüm Türkiye’nin gözü önünde olup bitenlere rağmen hiçbir şey yokmuş gibi davranarak günü kurtarmaya çalışanlara karşı, birisi çıkıp “kral çıplak” diye bağırmıştır. Bu bağırış tarihe altın harflerle yazılacak olup, bunun şerefli o açıklamanın altına imzasını atan Ünal Aysal’a aittir. İlk günden beri tutarsız ve acemice davranan TFF önce Ünal Aysal ve Galatasaray’ın açıklamasına kızmış, sonra (istemese de) birebir uygulamaya başlamıştır. Kamuoyunun sağduyusu, kulüpler birliğinin transferde harcadıkları paraları ve yayın gelirlerini düşünmesinden daha ağır basmıştır. Fenerbahçe Kulübü Yönetimi ise süreci yönetme konusundaki başarısızlıklarıyla küme düşmüştür.

Fenerbahçe taraftarına gelince.. Camia isterse farklı düşünsün, işin içinde başkanı veya yöneticileri varsa, yapılan her şey camiaya mal edilir. Mesele camianın bu durumu hak edip hak etmediği ve camiaya yazık olup olmadığıdır! Yaptıkları her faaliyet, her söz, davranış ve duruş bunun göstergesidir. Fenerbahçe taraftarı da spor liginden düşme yolunda hızla ilerlemektedir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...