Makale Yaz
100000480930799
Bu haberi yazdır
Asıl Gündem Futbol DEĞİL!
 Ağu
04
 2011

Kapalı kapılar ardında yapılan toplantılar, sohbetler hamili, sözde kulübün sahibi Galatasaray’ın içindeki Galatasaraylılar. Günaydın! 300 milyon dolar borç, damdan düştü sanki. Spor Toto Süper Lig yayın hakkı, Türk Telekom sponsorluk geliri, forma reklamı ve 3 sezonluk bilet gelirleri temlik altına da, şimdi verildi değil mi?

Uçan kuşa dahi borçlu olunduğunu, olası gelirlerin teminat gösterip borç batağına saplanıldığını,kimse söylemedi bize ama gerçek tüm çıplaklığıyla ortada. ‘Re re ra, kulüp nasıl da girdi batağa?’ diyerek başlayın derhal tezahürata! Aymazlık olur da, bu kadar olur mu be birader? Hesabı, kitabı, borcu, harcı en iyi bilenlerden biri olduğunu düşündüğüm, Hayri Kozak dahi “Bu rakamlar bizim için gerçekten büyük sürpriz. Yeni yönetimin Allah yardımcısı olsun” demişse, geçmiş olsun. 1988 yılından itibaren “Kasa tamtakır, kulüp batağa gidiyor!” diye, kaç yazı yazıldı unuttum.İş bilenler(!) ve kulübün gerçek sahibi(!) olduğunu iddia edenler de, iddiaları dikkate almamış, belli. Şimdi başkan itiraf ediyor artık, vaziyeti ciddiye alırlar da durumu düzeltirler inşallah! Aksi halde ‘yandı gülüm, saray helva.’ Aslında imaret gibi yönetilip, eşe dosta kıyak merkezi haline gelen bir yapının farklı bir konumda olması da mümkün değil elbette. Kendi holdinglerinde fuzuli bulduklarına, kulübü babasının malına dahi kıyamayacağı ölçüde peşkeş çeken zihniyet hamillerinin farklı bir sonuçla karşılaşması da olası değildi. Olasılık oldu yani!

‘Ya bir yol bulacağız, ya da bir yol açacağız!’Neyse ki futbol konusunda o kadar karamsar değiliz bu sene...Galatasaray’ı izlerken mazinin İtalyan gecesine döndüm bir an! Hani o ASY’de Milan karşısında ki olağanüstü geceye.Son dakikalarda Milan Şampiyonlar Ligi’ne gidiyordu. Sonra UEFA Kupasına gider gibi oldu. Müsabaka bittiğinde de, hiçbir yere gidemedi ve Galatasaray yoluna devam etti. UEFA zaferi yol açılmıştı Cim Bom için. O gece yolun hem açılıp, hem de çarenin bulunduğu gecedir bence.

Amansız bir Fatih Terim yandaşı veya karşıtı olmadım asla. Bu nedenle henüz sezonun başında rahatlıkla söyleyebilirim ki ‘Terim amacını tespit etmiş, planlamasını yapmış ve büyük projelerle kendisini ve ekibini ateşlemiş vaziyette. Hırsı, bilgisi, deneyimleri sporcularına tamamen yansıdığında ise yıllardır hasret kalınan, Galatasaray tavrı ve tarzı ASY Arena’ya dönecektir.

Anladım ki ya bir yol açacak, ya da bir yol bulacaklar.

Şu futbol kalitesine yazık olacak bu sezon. Kime, hangi rakibe oynayacaksın be birader? Durum hamillerini, tekrar telin ediyorum. Yazık ki, ne yazık... Eeeey Adnan I ve Adnan II, tabii ki Edmundo ve ekibi bomlattınız Cim Bom’u! Oysa bu kalite zaferden zafere koşardı Avrupa’da.Neyse ki Ali Sami Yen’in ‘hedefimiz yabancıları yenmektir’ talimatını yerine getirebilecek bir yapı yeniden oluşmak üzere.

Birde bize sıçramış gibi gözüken(ya da gösterilen)operasyon var ama benim içim rahat.Çünkü biliyorum ki bu operasyonun amacı belli;Trabzon arandı, fenerle beşiktaşın yöneticileri içeride, galatasarayı neden aramadınız diyen olmasın diye yapılan bir işlemden başka bişey değil...Kaygılanmayın bu camia hiçbir zaman haketmediği başarıları yaşamamıştır yaşamazda.Biz varolduğumuz müddetçe bu külübe kimse zarar veremez İŞTE O KADAR!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...