Makale Yaz
ferhatz
Bu haberi yazdır
Teşekkürler Başkanım...
 Oca
18
 2012

Hepinize hayırlı günler diliyorum renktaşlarım.

3 Temmuz’dan bu yana yaşanan trajkomik olayları hep birlikte izliyoruz. Daha ligler başlamadan temizlenecek bir olayı bugünlere taşıyan, gündemden hiç düşmemesine sebep olan, her maçtan sonra, her hakem hatasından sonra, herhangi bir yöneticinin demeçlerinden sonra hep akıllara izlediğimiz maçlar değil de şike olayları geliyor. Kimsenin bu olayları unutmasına izin verilmiyor.

Halbuki Futbol Federasyonu bu sezon bizlere çok temiz bir lig izlettirebilirdi. Fakat yapamadılar, cesaret edemediler, objektif olamadılar ve futbolumuz gittikçe değer kaybetti, kaybetmeye de devam ediyor.

Hangi akla hizmet ki kulüplerimiz, buna Galatasaray’da dahil bütün hayali Fenerbahçe Başkanlığı yapmak olan bir adamı Federasyonun başına geçirir? Hepsi de destek verir. Böyle bir adamın objektif bir şekilde görev yapmasını kim bekleyebilir? Lafa gelince de ben Türkiye’nin geleceğini düşünüyorum demekten geri kalmaz. Bir kulübün yaptığı ayıbı bütün kulüplerin ceza alması söz konusu iken bile ört bas etmeye çalışır.

Fenerbahçe giderse Türk futbolu bitermiş renktaşlar. Halbuki şu anda çok zevkli bir lig oynanıyor. Yapılan ahlaksızlıkları, goygoyculukları, eyyamcılıkları kimse konuşmuyor. O kadar zevkli bir lig izliyoruz ki hepimiz bu ligin temiz olduğuna yürekten inanmış durumdayız.

Güldürmeyin Allah aşkına. Türk futbolu şu anki durumundan ne kadar geriye gidebilir ki? Futbolumuz değer kaybetmesin. Yayın gelirleri düşmesin. Fenerbahçesiz bir lig olmasın. Varsın şike, teşvik, emek hırsızlığı, ahlaksızlık serbest olsun.

Futbol federasyonunun bize özetlemeye çalıştığı şey şu renktaşlar : Türk futbolunun menfaati söz konusuysa kim isterse evime gelip yerleşsin, ailemin arına namusuna göz diksin sesimi çıkarmam arkadaş.

Geçen sene bir hazırlık maçında futbolcu oynattık diye neredeyse küme düşüyorduk. İnanın her kim olursa olsun verilecek cezaya razı olmuştu. Bu takım mucize ile insan üstü bir gayretle ligde kaldı.

Peki bu olay nasıl ortaya çıktı. Fenerbahçe-Galatasaray basketbol maçı oynandı. Galatasarayın galibiyetinden sonra Fenerbahçe basketbol federasyonuna şikayette bulundu. Düşünebiliyor musunuz? Daha sezon başlamadan hazırlık maçı oynanmış, basketbol ligi başlayalı haftalar olmuş, Fenerbahçe bu durumu ortaya çıkarmak için Galatasaray’la oynanacak maçı bekliyor. Yememiş içmemiş üzerimize saldırmak için bu maçı beklemişler. İşte karşımızdaki kulüp böyle bir kulüp. Başkanı aynı başkan. Yönetimi aynı yönetim. Sadece örnek vermek için söylüyorum bunları.

İşte tüm bu olaylar olurken herkes bu olayları nasıl örtbas ederim, nasıl oldu bittiye getiririm diye düşünürken, öyle biri çıkıyor ki kimsenin cesaret demediği şeyleri söylüyor, kulübünün menfaatlerini sonuna kadar savunuyor ve bizim Galatasaraylılığımızla bir kez daha gurur duymamızı sağlıyor.

Teşekkürler başkanım. Bahsettiğim bu seneki başarılarınız, gelecek planlarınız, Galatasarayı tekrar Avrupa takımı yapma arzularınız değil. Kimsenin yapamadığı, marka değeri ne olacak, havuz ne olacak dediği bir ortamdaki dik duruşunuz, onurlu ve gururlu tavırlarınızdan dolayı size Çok çok teşekkür ediyorum. İnanın bu kulüp sizleri hiç unutmayacak. İYİ Kİ VARSINIZ…

Şimdi içimden şu soruyu sormak geliyor Futbol Federasyonuna…….

BEN GALATARASARAYLIYIM ARKADAŞ.

PEKİ SİZ KİMSİNİZ?






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...