Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
HEP YALAN!
 Haz
07
 2016

     Galatasaray Kulübünün Adnan Polattan sonra yani 5 yıl sonra eski günlerine dönmesi ve Dursun Özbekin Adnan Polattan daha kötü bir başkan olduğunu ve borcu azaltmak için geldikleri bu kulübe daha fazla zarar verdiklerini görmezden gelmeleri ve hiçbirşey olmamış gibi koltuğa yapışıp bırakmamaları gibi kimsenin de onları o koltuktan kaldıramaması bizleri hem şaşırtıyor hem kızdırıyor.

Galatasaray tarihinde hangi başkan bugüne kadar yapacağım dediği birşeyleri yapmadı! Hangi başkan TARAFTARI'na tepki gösterdi! Haklı olan TARAFTAR iken Haksız duruma düşürülen TARAFTAR oldu. 

      

        Hani Galatasaray bizim yuvamız, herşeyi yaparız diyen isimler medyanın karşısında böyle boy gösteriyorlar ya işte yuvamız dediğiniz yerin gelmiş olduğu durumundan memnun muyuz? Dursun Özbek'ten kimse memnun değil fakat Galatasaray'ın içinde üyelerin haricinde kimsenin bilmediği şeyler var muhtemelen ve bunlardan dolayı Özbek ve Yönetimini gönderemiyorlar. 

Aysal geldiği zaman alınan isimler ve gelen başarılar'ı tartışmaya gerek yok. Aysal'ın başarılı olmasında İŞİNİ İYİ BİLEN YÖNETİCİLERİ seçmesiydi. İyi kötü yapılan transferler vs. bunların bilincindeyiz elbette fakat işin özü yönetmekte. 

Bu takım bugün bu durumlara düşürüldüyse YÖNETİLEMEDİĞİ için bu durumlarda. Özbek değilde D.Yarsuvat yönetimde olsaydı belki UEFA'dan daha farklı bir ceza ile dönebilirdik. İyi Savunulamayan ve yönetilemeyen bir Galatasaray var şuanda. 

       Galatasaray Uefa'dan 1 yıl Mali sebeplerden ceza aldı. (4 Aydır futbolcu ve basketbolcuların maaşlarını ödeyemeyen) bir yönetimin şimdi kalkıp transfer yapmasını bekliyoruz! Şuanda transfer yaptığımız taktirde belki transfer yasağı cezası da gelecek bunu bilmiyoruz. Transfer haberleri çıkıyor bunlar taraftarı oyalamak için çıkarılan spekülasyon haberler. 

Dursun Özbek: Bana Futbol ve Transfer ile ilgili soru sormayın! Taraftarına hiçbir açıklama yapamayan, Galatasaray'ın asıl sorunlarının neler olduğunu anlatamayan, her geçen gün Taraftarın gözünde kaybolmak nasıl bir duygu? 

Bugüne kadar yapmadığınız onca şeylerden sonra kalkıp şimdi sizden transfer beklentimiz yok! Hamza Hamzaoğlu döneminde Gignac, konoplyanka gibi isimlerin bonservis bedeli ödemeden alınabileceği halde hamzaoğlunun istemediğini dile getirerek bu isimleri getiremeyerek hamzaoğluna sormadan kendi kararınızla kevin transferini zamanında bildiremeyerek gerçekleştirmeniz düşünüldüğünde; 

        Şimdi Geçen Sezon transfer hedeflerinde olan isimlerin şimdi bonservis bedeli ödemeyeceğimiz halde neden getiremiyorsunuz? 

  • İbrahimoviç (Sözleşmesi bitmiş neden olmasın dediğiniz transferiniz)
  • Ben Arfa (Sözleşmesi bitmiş daha önce görüşülen isimlerden biri)
  • Zivkovic (Sözleşmesi bitmiş ara transfer döneminde görüşüldü
  • Dembele (Sözleşmesi bitmiş daha önce görüşülen isimlerden biri

Öncelikle belirttiğim bu isimler söylenen ve görüşülen isimler. Zivkovic ara transfer döneminde görüşülen ve alınamayan ve şimdi sözleşmesi bitmiş alınabilecek iken alınamayan isimlerden biri.  Özellikle belirtmek isterim ki Hamit, Dzemaili, Sabri, Umut, Semih, Tarık isimleriyle yolların ayrılması halinde bu isimlere verilen ücretleri Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Ben Arfa, Zivkovic gibi isimlere verilse transferde büyük yankı uyandırmaz mı? 

       Saymadığım isimler var. Örnek vermek gerekirse şöyle Özbek ve Aysalı kıyasladığınız taktirde şu sayılan isimlerden bazılarını AYSAL %100 getirmişti.       

 Öncelikle tepkilerin çoğu Aysal Borcu taktı gitti, Şuanda onun yüzünden bu haldeyiz diyoruz değil mi! Peki Futbolda 6.Sıradayız ve önümüzdeki sezona transfersiz bu kadro ile girildiğinde Galatasaray önümüzdeki sezon ligde aldığı kötü sonuçlar sonucunda Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi için 1. veya 2. olabilecek mi? 

Gönderilmesi gereken o kadar isim varki bunların gönderilememesi bizi başarısızlığa ve yeniden yapılanmamıza engel olan sebepler. 

  Farkındamısınız Hep giden Galatasaray'a katkı sağlayan isimler. Hiç oturduğu yerden para kazanan isimleri gönderelim demiyorlar. Kadroda olup oynamayan isimler olsa ne olur olmasa ne olur. Malesef içinde bulunduğumuz durum Galatasaray'ın YÖNETİLEMEMESİ! ve Özbek'ten beklentileri olanlar gün gelecek öfkelerini dile getirecekler. Şöyle bir dipnot düşmek istiyorum;

   '' Galatasaray transfer yapamaz, önümüzdeki sezonun ilk 6 haftasında alınacak kötü sonuçlardan dolayı 7 veya 8. haftalarda Özbekin kaçış için zaman kollamasına neden olacak! Göreceksiniz ki önümüzdeki sezon ilk 6 ve 8. haftalarında herşeyin konuşulacağı bir hafta olacak.''





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...