Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Dursun Özbek kaldığı sürece...
 Mar
11
 2016

  Arkadaşlar. Bir Galatasaray taraftarı olarak gördüklerime ve göreceklerimi düşünerek üzülüyorum. 

  Fakat ortada gerçekler var ve bu gerçekleri bize bile bile anlatmayan insanlar sayesinde bu hallere düşürüldük. 

  9 Mart 2016 tarihinde ve daha önce 2 kez daha yazmıştım hatırlayanlar bilirler Lucescu bu durumda gelebilecek isimlerden birisidir. 

  Bizler sadece olsun, o gelsin, başarı gelir diye inanarak yorumlarda bulunuyoruz. Şu bir gerçektir ki hangi iyi teknik adam gelirse gelsin bu tablo ile başarı sağlanamayacaktır. 

  Ne Jose Mourinho, Ne Benitez, Ne de Guardiola gelse galatasarayı şaha mı kaldıracak? 

  Mancini geldiğinde Manchester Cityde başarı sağlamış, iyi ve tecrübeli teknik direktör değil miydi? O zamanlar Drogba bile varken galatasaray ligde 3. olduğunda o haldeki galatasaray ile şuanki galatasaray arasında dağlar kadar fark var! 

  Ama sonuç şu ki ne kadar iyi bir teknik direktör gelirse gelsin bu bütçe ve bu kadro ile hiçbir başarı sağlayamaz ne FAVRE! ne BİELSA galatasaray mucize bir isim olabilir. 

  UEFA şartları altında en az borç 60 milyon euro olacak şartı sunulduğunda galatasarayın şu anki durumunda bu borcu aşağıya mı çekmeye çalışacak? yoksa gelen Teknik Direktörlere yalanlardan söz verilerek kandırılarak 20 milyon euro transfer bütçen var şu kadar oyuncu alabilirsin mi diyecek? 

  Dursun Özbek Galatasarayın menfaatleri için mali duruma bir çözüm arayışları içerisine girdi başarılı oldu mu? Benim fikrimce olamadı ama en azından şansını denedi! 

  Dursun Özbek Galatasarayda oyuncu satarak bu borcu azaltmayı hedefleyerek ve bu göreve geldiğinde Galatasaray'ın böyle bir durumda olduğunu bile bile Taraftarına transfer sözleri vererek ve bunları gerçekleştiremeyerek ve kaldı ki Mustafa Denizliyi getirerek 6 transfer sözü verildiğini ve Mustafa Denizlininde kandırılarak Galatasaray'ın geriye doğru gitmesini seyrettiler. 

 Bu mu çözüm? Galatasaray bu futbolcular ile mi başarı sağlayacak? Yoksa gelecek hoca ile mi başarı sağlayacak? 

 Şöyle bir gerçek var Lucescu dememin sebebi hangi hoca gelirse gelsin verilen sözler tutulmadığında şikayet etmeye başlayacak ve görüldüğü gibi Mustafa Denizlide 6 transfer sözü alarak göreve geldi ve Burak Yılmazın satılmasıyla o parayla bir forvet alınmamasıyla istifa etmesinin nedenleridir. 

  O yüzden Galatasaray'ın başına şu şartlar altında ne FAVRE, ne BİELSA 5 Ay bile dayanamaz. Alınan kötü sonuçlar Taraftarı ateşleyecek ve yönetim aleyhine tezahuratlarda bulunduğunda yönetimin bardağın taşması sonucu yapacağı ilk iş hocayı göndermek olacaktır. 

  Sadece bugün'ü değil yarınıda düşünerek görüşlerimi belirtmek istedim. Umarım Galatasaray için herşeyin hayırlısı olur. 

 # Bizleri daha fazla kandıramazsınız! Dursun Özbek İSTİFA 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...