Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Nerede 3 kupa, 4 yıldızlı takım?
 Ara
15
 2015

Arkadaşlar. Hepimiz görüyoruz ki GALATASARAY’a o kadar başarılar sağlamış ve GALATASARAY’ı bugünlere getiren herkesin eminim ki yüreği ve vefat etmiş herkesin kemikleri sızlıyordur.  

          Ne Yüreğimizle Ne de Aklımızla Oynuyoruz. Futbolda Aklıyla oynayan Oyuncu Önemlidir.  Bir adamın nereye koşacağını bilir ve ona göre pas atarsın. Fakat görüyoruz ki. Aklıyla Oynayan 2 İsim var. SNEİJDER ve SELÇUK.

         Bu iki isim kimin ne yapacağını nereye koşacağını düşünebilen, ezberlemiş tek iki isimdir.  Bu iki isimden başka da aklıyla hareket eden yok!

        Bakıyoruz GALATASARAY’da oynayanlara neredeyse takımın yarısı yüksek maaşlar alıyor. Peki Ligde ki tabloya bakıyorum AKHİSAR üçüncü sırada. Bu adamlarla kıyaslamaya kalksanız Onlarda Futbolcu Galatasaray’da oynayanlarda. Peki Hangi Takım Daha Büyük! Daha çok başarılar sağlamış bir takım?

        Bizler kadrosu oturmuş bir takım olamıyoruz. Daha doğrusu olmuştuk ama o kadro bozuldu. FATİH TERİM varken bu takımın kadrosu oturmuş kadroydu. Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmış Real Madrid ile Çeyrek Final oynamış takım.

--- Çok Önemli birşey söylemek istiyorum.  Bir Üretim Şirketiniz var.  Ve bu şirkette en çok üretim yapan makinenizi sattınız. Ve yerine daha az verim sağlayan bir makina aldınız. Bakıyorsunuz ki eskiye göre daha geç üretim yapıyorsunuz ve yetiştiremiyorsunuz.

--- Şimdi GALATASARAY’a bakın. En önemli Oyuncularını Satarak birşeyler üretemiyor. Pas Yapamıyor! Rakip kaleye gidemiyorsunuz.  En çok bize fayda sağlayan MELO Satıldı. Ve yerine onun gibi biri alınmadı.

--- YÖNETİM Hani diyor ya: Şunu alalım dedik HAMZA HOCA istemedi. KEVİN’i kim istedi? Hamza Hoca istemedi. Yönetim Kendisi getirdi. Peki Getirdi Nerde Bu adam? Kaçtı gitti!

--- PEKİ ŞİMDİ: Yönetim Kevini neden getirdi? İyi bir oyuncu çünkü. GİGNAC ve KONOPLYANKA iyi oyuncu DEĞİL Mİ? Onları da istese getirirdi. Burda SORUN NEDİR? OYUNCUYA VERİLECEK ÜCRET!

--- Neden derseniz. Mali açıdan futbolcuların maaşlarını düşürmeye çalışıyorlar. GİGNAC ve KONOPLYANKA verim sağlayamaz diye mi vermediler? Yoksa başka sebepleri mi vardı? Bir kere HAMİT 3 milyon euro alıyor ve 2 yıldır SAKAT! Ve oturduğn yerden 3 milyon euro alan futbolcuya veriyorsun da GİGNAC ve KONOPLYANKA’ya vermiyorsun.

 

 Şu Takıma Bakın. Kimler geldi kimler geçti. Hiç bir zaman bu kadar kötü bir futbol sergilemedik. Üst Üste alınan beraberlik ve mağlubiyetler.

--- Bir kere şu bir GERÇEK! Futbolcuları satarak borçları eritemeyiz. En Değerli Futbolcumuz MUSLERA. Onu da satarsanız gelen geçen 4-5 atar.

--- Artık Şu takımda MUSLERA, SNEİJDER, SELÇUK bu 3 isim haricinde takıma katkı sağlayan başka Futbolcu yok!

--- Bu Yönetimin En Doğru Hamlesi Mali Kriterleri dikkate almasıydı. FAKAT! Zamanlama yanlıştı. Bu durumu düzeltmekte acele ettiler. Hemen bir kaç oyuncuyu satalım para gelsin. UEFA’ya bildirelim durumu düzeltebildiğimizi.

--- İyi güzel UEFA ile sorunları düzeltik. KADRO iyi olmadığı sürece bizim Avrupada başarı sağlamamız imkansız. GÖRDÜK ASTANAYI bile yenemedik. SENEYE Şampiyonlar Ligine gitsek REAL MADRİD, BARCELONA, CHELSEA, PARİS S.G gelse KAÇ GOL YERİZ?

 --- ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİTTİĞİMİZ İçin ve Maç Galibiyetleri vede Gruptan Çıkmamız durumunda PARA GELECEK! Bu yüzden de yönetim bunu kaybetmek istemiyor. Para gelsin ama rezil olalım demektir bu.  Avrupada SES GETİRMİŞ bir takımın ne hallere düştüğünün göstergesidir.

--- Bilmiyorum. Tek düşündüğüm şey. GALATASARAY NASIL DÜZELECEK! Benim düşüncelerim bunlar.  Umarım GALATASARAY bir an önce toparlanır. Önümüzdeki Sezon DAHA İYİ BİR GALATASARAY İZLERİZ.  HERKESE SARI KIRMIZI GÜNLER DİLERİM.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...