Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Nokta Atışı Transfer Yapılmalı Artık!
 Kas
09
 2015

Tüm Galatasaraylı Arkadaşlarım Merhabalar. 

 

Hepimiz artık Galatasarayda birşeylerin değişmesini ve bizlere güzel izlemek istediğimiz futbol bu dedirtecek şeylerin gerçekleşmesini istiyoruz. 

 

Gençlerbirliği maçı ile çok güzel başladık istandulda benfica maçı ile devam ettirdik. Fenerbahçe ve Portekizde Benfica maçlarıyla Rize maçıyla bir düşüşe geçtik tekrar. 

 

Yani artık yıllar geçiyor. Ve eskileri görerek ders çıkartmalıyız. Bundan kastım yapılan bir çok gereksiz transferler. 

> Tarım Çamdal (4.800) milyon euro ya alındı da çok mu fayda sağladı?

> Erdoğan adili, Engin Baytar, Yekta, Dany, Ontivero daha çok isim var da...

 

Bu kadar para harcandı ve bu paralara çok yetenekli 1-2 oyuncu alınabilirdi. Brumayı aldılar aynı paraya satın alma opsiyonlu kiraladılar. Kar bile etmiyoruz. 

 

> Artık söyleye söyeye herkesin ağzında tüy bitti. UMUT, SABRİ, BURAK bunlardan bize fayda gelmez. Neyi Deniyoruz? Ya da neden zorluyoruz?

 

> Burak, Benfica maçında kart sınırında olduğunu bile bile yaptığı hareketler ve takımı bir sonraki maç yalnız bırakması nedeniyle artık herkesin gözünden düştü. Bir ara çok yetenekli aslında ama çok bencil oynadığı için yeteneği görünmüyor diyordum. Artık hiç bir şekilde katkı sağlamaz bize. 

 

> Transfer önemlidir. Yıldız olsun olmasın ama faydalı olsun en azından. Carole iyi bir bek. Ama Sakat olduğunda yerinde Olcan oynuyor! Olcan Sol bekmi? Olcan nasıl oynuyordu trabzonda şimdi nasıl oynuyor. 

 

> > Bizim uzun boylu ve fiziği iyi bir sol bek! Yine uzun boylu fiziği iyi bir Stoper! 

>> Meloyu arıyoruz. Bilal ve rodriquez melonun yerini doldurmaz. Bize Defansif iyi bir orta saha şart. 

>> Burak,Umut bunlar gönderilmeli. İyi bir elmander gibi bir forvet lazım

>> Yasin, Podolski iyi ancak yedekleri yok! Mehmet Ekici Hem orta saha hem sağ açık oynuyor. Mehmet Ekici bize çok fayda sağlar ve bence gelirde.

 

- Bu kadar çok oyuncu şart değil diyen arkadaşlarımız olabilir ancak baktığımızda şart. Haftada 2-3 maç çıkartamaz sürekli oynuyan futbolcular. Muslera bile dinlenmeli benim fikrimce. Cenk iyi bir kaleci ve Şampiyonlar ligince Muslera çok ciddi kurtarışlar da yaptı ve o maç sonrası rizespor ile oynuyorsunuz ve artık 90 dakika oynuyor ve bence bu maçta cenk oynamalıydı.  

 

- Rize maçında Çok ciddi hatalar oldu. Selçuk sakatlandı, Hakan sakatlandı, Semih Sakatlandı. Maça başlarken keşke şu oyuncularla başlasaydık diyoruz ister istemez. Ama umarım bu zorlu şartları atlatırız. 

 

Belki Feneri Saraçoğlunda yenemiyoruz ama Mayıslar Bizim Umarım Bu sene de ŞAMPİYON OLURSUN GALATASARAY! Bizler Hep destekliyen Taraftarız. Yensende Yenilsende Bu sevda Sonsuza dek Sürecek. 

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...