Makale Yaz
Bu haberi yazdır
ARA TRANSFER YARA TRANSFER
 Ara
24
 2011

Ara transfer risklidir. hemde böyle kısa bir zaman diliminde olanlar ise daha da risklidir.

galatasaray ın 5 bölgesi yaralı. en bariz bağıran bölge sol açık bölgesi. ikinci bölge 10 numara pozisyonu. takımda son maçlarda selçuğun yaptığı final pasları atan gerektiğinde takım kötüyken bir hareketi ile skora katkı yapacak yaratıcı bir oyuncu eksikliği hissediliyor. üçüncü bölge sağ açık bölgesi. burada kazım ve şu an sakat olan yekta yı da dahil ediyorum. ondan dolayı üçüncü sırada. dördüncü sırada sol bek mevkisi; hakan balta nın sakatlığı veya eboue kadar hücümcü bir bek olmaması hızlı adamlara karşı dökülmesi bu bölgeye bir takviyeyi şart koşuyor.

 

son bölge ise forvet bölgesi; gs feldir feldir forvet arasın ama bence bu sezon için elmander,sercan, baros üçlüsü bu sene için yeterlidir. baros hariç çok sakatlanan bir hat değil zaten. baros un sarı kart cezalısı olma durumunu da hesaba katarsak bu bölgede 4-5-1 e de dönebildiğimiz için sıkıntı olmuyor. ayrıca kazım, engin, emre çolak, reira gibi isimler ikinci forvet gibi olduğu için aslında o bölgede iş yapacak oyuncularımız var. bu sezon için değil ama şampiyonlar ligi için şart. 

bunun harici önümüzde ki sezon için muhakkak defans takviyesi yapılması gerekiyor. semih ile ufa şampiyonlar ligini ne kadar sürükleyebilir tartışma konusu. hele biri sakatlanır veya sarı kart cezalısı olursa siz düşünün.

türk oyuncuları düşünüyoruz ama bence fatih terim in ucuza kaçma durumu bizi yabancı transferlere yönlenderebilir. ya da adı sanı duyulmamış türk fubolcular olabilir. bir diğer ihtimal olcan adın gibi birisini alıp transferi noktalayabiliriz. bana kalırsa geleceğin takımı kurmak türk genç futbolculardan geçer. bunun için bence paraya kıyılmalıdır.

olcan adın, gökhan töre, ömer toprak, mehmet ekici, yiğit gökoğlan, yiğit incedemir, aykut demir, yiğit öztekin, hasan ali kaldırım, gökhan süzen, özgür çek, alper potuk, hakan delibalta, nizamettin çalışkan gibi bir sürü isim iş yapar bence. bunlardan en az üçü takıma kazandırılırsa iyi olur.

 





Etiketler : Galatasaray
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...