Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Takım olmak
 Eyl
17
 2011

bazı spor yazarları ve bazı taraftarlar kağıt üstünde şimdiden galatasaray ı şampiyon yaptı. tamam iyi kadro kuruldu. pahalı transferlerde yapıldı. fakat bir şey unutuldu. futbol iyi topçuları toplayıp oluşturduğun bir oyun değildir. takım olamadıktan sonra hiçbir anlamı olmaz. milli takım da bir sürü iyi oyuncu olmasına rağmen hala takım olamadığı için sıkıntı çekiyor. onun için ibb ve bursa hala güzel bir top oynuyor. çünkü takım olmayı başardıysanız fb gibi en zor dönemde bile hala istikrarınızı devam ettirirsiniz. önemli oyuncularınız gitse de yine sistem devam eder. bursa da sercan volkan gibi ibb de iskender ibrahim gibi oyuncular gitmesine rağmen hala devam ediyorlar.

galatasaray şimdi yeni bir yola girdi. hala bir sistemi yok. kimisi 4-4-2 olsun diyor kimisi 4-3-3 olsun diyor kimi ortaya karışık diyor. fatih terim ilk maçında 3 sistemi birden deniyor. fantezi hareketlere kaçıyor. şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yok. aklın yolu birdir. eboue den sol açık; sabri den orta saha olmaz. onun için bazı şeylerde ısrar etmemelidir. yine takımın bir on numarası yok. bu on numara her zaman efsane olmuştur. fakat oyunu dikine oynayabilen bir adam bile galatasaray ın bu sıkıntısını çözebilir. ara pası iyi atabilen bir oyuncu yararlı olur. bu bölgeye reira, selçuk, melo, engin, yekta, emre çolak denenebilir.

biz bütün yabancılarımızı gönderdik. baros hariç kimse kalmadı. fakat niye türk oyuncuları gönderecek cesaretimiz yok. çok mu yararlı oldu hakan balta, servet, sabri, gökhan zan ki hala takımda kalıyorlar. ben semih kaya ya üzülüyorum. ben bunlara yer açabilmek için culio yu gönderen zihniyete acıyorum. anıl ı samsun a kiralayan zihniyete acıyorum. içimi acıtmıyor değil.

herkes bir taktik takım yazıyor. fakat herşey kağıt üstünde olmuyor.

muslera- hakan balta - semih kaya - ufa- sabri - melo - selçuk - reira - sercan - elmander - baros

bu tarz bir kadro yazıyorsun fakat her zaman performansları aynı olmuyor. bir maç formsuz bir maç uyumsuz aklı bir karış havada oluyor. ama tabi bu kadro ya yakın bir kadro ile çıkmaları her zaman tercihimdir. artık takımda kazım ı, hakan balta yı, servet i ve sabri yi görmek istemiyorum. keşke yerine alternatifleri olsa yazabilsem.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...