Makale Yaz
mep21
Bu haberi yazdır
ŞİKE GÖLGESİNDE BAŞLAYAN LİG VE GALATASARAYIMIZ
 Eyl
17
 2011

 

Geçtiğimiz hafta başlayan lig ile yeniden futbola dönmeye çalışıyoruz. Yayıncı kuruluşun para kazanmak için ortaya attığı ve son dakika golü diye tabir ettiğimiz bir şekilde ve şikenin gölgesinde  lige start verdik.

                Evet futbola dönmek istiyorduk ülke olarak; ama Federasyonun Fenerbahçe’yi korumak adına her türlü oyunu oynadığı bu dönemde futbol yerine hala şike haberleri ve sütten çıkmış ak kaşık rolüne bürünmüş Fenerbahçe’nin aklanma senaryolarını izliyoruz. Futbolu konuşmak istiyoruz ancak yapılamayanlar ve atılması gereken adımların atılmaması sonucu lig zevk vermeyecek izlenimi uyandırdı insanlarda. Gariptir ki Fenerbahçe’yi kurtarmaya çalışanlar arasında yıllar önce Fenerbahçe’yi terör olarak nitelendiren Gençlerbirliği SK ve de Beşiktaş gibi köklü bir  takımın da aralarında olduğu büyük bir çoğunluğa sahip Süper Lig takımları var…

                Bu takımlar Fenerbahçesiz bir lig olmayacağı görüşünde ancak bu takımlar şike ve teşvik serbest olsun anlamına gelen bu destekleri ile ligimizin Avrupa ligleri karşısında düşeceği ezik durumu göremiyorlar mı? Federasyon Başkanı M.A.Aydınlar bu yıl lig 18 takımla devam edecek diye bir karar alarak Fenerbahçe’nin muhtemel cezasını da ertelemekte ve ligin kaderiyle oynamaktadır. Sonuç olarak ligimize olan güvenimiz sarsılmış ve bu oyunlarla da bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

                Biraz da Galatasarayımızı konuşalım. Başkanımız yaptığı transferlerle takımı yeniden kurdu ancak verilen sözler tutulmayınca taraftarda burukluk oluşturdu.Satılamayan kombineler de bu burukluğun göstergesi oldu. Takımın en büyük eksikliği oyun kurucu eksikliği… Başkan elinden geleni yaptı belki de ama tutamadığı sözler ve en önemli silahımız olan Arda Turan’ın da satılmasıyla Fatih Terim’in oyun planları alt üst oldu çünkü oyun planlarını  Arda’nın üzerine kurmuştu. Tüm bunlara rağmen takımımızı desteklemekten başka bir seçeneğin bizi yıpratacağını ve şampiyonluk yolunda takımın yalnız kalacağını unutmamalıyız… Bırakalım futbolu bozanlar futbolu kirletenler kendi pisliklerinde boğulsun biz dik tuttuğumuz başımız ve ak alnımızla takımımızı desteklemeye devam edelim.

                Son olarak şunu söylemek istiyorum: Eğer özlediğimiz Galatasaray olmak istiyorsak ve tekrar Avrupadaki saygınlığımızı kazanmak istiyorsak VAKİT BİRLİK VAKTİDİR VE GALATASARAY ARMASINA SAHİP ÇIKMA VAKTİDİR… HAYDİ ASLANLAR  DESTEK ZAMANI

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Eylül (1)
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...