Makale Yaz
aygen
Bu haberi yazdır
TARİH,TARİH,TARİH
 Ağu
05
 2015

öncelikle selamlar

GS spikerleri trnasfer için TRANSFER dönemi başladı ilk kamp dönemi dediler ilk kamp başladı 1 temmuz dediler  tam trnasfer hakkında ümitlendik dedilerki 2.kampın sonu hee tmm dedik 2.kampta bitti şimdi dediler 15 ağustos kritik toplantı yahu yönetim adamlar  bile şaştı ne haber yapması gerektiğine yah..u 15 ağustos diye bir kavram olurmu neymiş transfer 15 ağustosdan sonraymış  15 ağustos gelecekde  transferde 15 ağustosdan sonraa elin çöplerini toplayacağız artık .bırakın bu işi bal gibi altından kalkamadınız .

2.ci bir konu ise anladığım kadarıyla  15 ağustos maddi açıdan çok önemli. peki para çok önemli bir konu iken neden sabriye birden yüzde 50 zam yaptınız ,sabriye bir kastım yok ama arma sevgisi için forma alan kerdeşlerimize yapılan haksızlık değilmii?? 

tarihlerden çok sıkıldığımı hüzünle belirmiş bulunmaktayım ve bir üzücü haberle adeta sarsıldım neymiş ibrahimovic gündende yokmuş çünkü pahalıymış yahu jeme ,sabriye verdiğin maaşda paran vardıda takımı direk 1 seviye daha üste çıkaracak oyuncuya para yok ben böyle zihniyeti ............

bu yazıyı yazarken bile ellerim sinirden titriyor madem gündemde yoktuda neden 3 haftadır bu taraftarı kandırdın dursun özbek soruyorum sana ?(((((yine karşımıza tarih çıktı))) neden çünkü ibrahimovic basında yer alınca kendisine tepki azaldı  baktı altından çıkamıycak yalanladı yahu ne kadar basit  acizsiniz madem beceremeyecektiniz neden geldinizz ??

sürekli tarihi ilerleterek altında çıkabilecekelrini sanan yönetime son 25 gün kaldığını hüzünle hatırlatmak istiyorum .eğer bu 25 gün içinde napolinin interin takımda istemediği çöpleri getiripte bize yıldız diye sunmaya kalkan bir yönetim olursa eğer ,beklememelerini ve istifa etmelerini istiyorum 

inşallah yönetim beni yanıltırda (yaptıklarıyla )haksız çıkarım.işte o zmanda yazımın tekinde adam gibi çıkar  özrümü dilerim.

son olarakda ;

yönetim sizden vazgeçeriz , bunca yıldır gözlerinde paslanma olan bu ülkeye böyle bir starı uygunken getirmezseniz   ;        

                             protesto eder ,

                      hayatınızın devamında     mutluluklar dilerizz...

            kendinize iyi bakmanız dileğiyle 

                                         güle güleee 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...